Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4354
8.7.10 23:25

Hromnice - gratuluju moc :hug: ! Já jdu na screening den po Tobě :wink: . A první foto vašeho miminka je krásné, už to není jen „flíček“, začíná to být člověk :palec: !

Al3da - taky ještě nemám průkazku, s Vendulkou jsem ji dostala někdy kolem 10. tt - v první poradně, tentokrát (možná kvůli tomu, že jsem krvácela a dr. hrozila potratem) mi ji nedala, tak předpokládám, že až v té další, což je až někdy ve 13. tt, mezitím stihnu absolvovat odběry a UTZ se screeningem ve 12. tt.

Kaspinka - to je super, že jste našli nové bydleníčko, tak ať je stěhování rychlé, veselé a bezproblémové :potlesk: !

Myspulka - jejda, holka, Ty jsi si teda zkusila… :cry: Ale jak se říká - do třetice všeho dobrého! Určitě to vyjde a budete mít krásné zdravé miminečko :huban: !

• načítám...
1996
9.7.10 07:44

Ahoj holky!

Tak já včera odvezla malýho a dneska jsem tu než přijde chlap domů sama.To je vám,ale klídek :-D

Hromnice gratulka ke KO a UTZ :palec:

Al3da já dostala průkazku v 9tt při odběrech u prvního jsem jí měla dokonce už v 7tt.

• načítám...
13837
9.7.10 09:12

ahoj holky

mně dneska je tak blbě, teda bylo ráno, ale stačilo se napít coly, funguje to přesně jak u prvního :mrgreen:

Fragol, chtěla jsem se optat, ty jsi několikanásobná mamina, platilo u Tebe, že každé těhu je jiné??? Jen tak ze zajímavosti se ptám.

• načítám...
10949
9.7.10 09:24

ahoj holciny hlasim se z kontroly.
Brali mi opet HCG (vydledek jeste nevim) a delali ultr. holky dr. mi rekl ze je vse v naprostem poradku a uz nam busi i srdicko, pry o 106 mam i fotecku. :dance: Jinak podle ultr. jsem v 7+0tt.
Holky ja mam takovou radost :dance:

• načítám...
13837
9.7.10 09:26

Nikolet gratuluji, to je super. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
12429
9.7.10 09:26

dobré ranko holky:)
Niky tak to moc gratuluju :-D je to hezký když vidíš jak mu buší srdíčko že? :wink:

• načítám...
10949
9.7.10 09:28

jo jo bylo to kouzelny, ani jsem nepocitala s tim ze mimi se tak rychle za ty dva dny muze zmenit ze mu bude bit srdicko a bude mit ,,uz,, skoro 1 cm :lol:
fakt me prcek prekvapil

• načítám...
5542

Niky no tak to obrovská gratulace, jen tak dál :-)))

• načítám...
24837

Niki, tak máš dobré zprávy, hurá a moc gratuluju :kytka: :-D

• načítám...
12429
9.7.10 09:29

Jj teď už to poletí:)Já jsem před víkendem neměla ještě žádný břicho a když jsme se vrátili z Beskyd tak jsem zjistila, že jsem musela sežrat celej kokos :mrgreen:

• načítám...
1996
9.7.10 09:36

nikolito veliká gratulace k :srdce:

Kaspi mě připadá jako bych tam měla v břiše pomalu meloun :lol: :lol: :lol: A je to tak necelý dva týdny zpátky co jsem se vešla ještě do všeho a teď už je mi všechno v pase tak o 10cm menší :lol:

• načítám...
1586
9.7.10 09:39

Leni : ty jooo 8-o takova krasna fotecka uzasny :dance: :dance: :dance: moc moc moc gratuluju uz ted jste fesaci :hug: :dance: :srdce: :palec:

• načítám...
5542
9.7.10 09:39

Grepiku tak „léčím“ nevolnosti colou a naštěstí to zabírá :lol:

• načítám...
13837
9.7.10 09:43

Já Vám holky tak závidím, samo v dobrém, už chcu taky srdíčko 8-)

al3da :mrgreen: no já dneska taky léčím colou, už je mi líp, ale ráno bylo šílené :wink:

• načítám...
10949
9.7.10 09:46

grepiku urcite uz mimi srdicko ma. Jen te dr. objenal nejak pozde. Ja jdu zase na kontrolu ve stredu. Ale je to mozna tim ze mam za sebou tu revizi, tak proto budu mozna vic hlidana :nevim:
Ale urco srdicko taky tluce :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí