Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
725
6.7.10 18:33

Ahojte, já byla odpoledne s dcerou na chvíli na bazéně.
Sice hodně lidí, ale potřebovala jsem si vypláchnout hlavu od starostí…
Já jsem 9týden a pět dní.
U nás chčije a chčije…

Držím zítra palečky…

• načítám...
1996
6.7.10 20:28

Hezký večer holky!

My byli odpoledne na chajdě a malej jezdil s tátou a kamarádkou na kole a pak jsme grillovali.Báječně jsme si to užili.Zítra má mamka narozeniny,tak musím dopoledne pro dáreček a pak jí jedu pomoci s pohoštěním. :lol:
niky zítra na tebe budeme taky myslet a určitě bude vše OK a bude i :srdce:

• načítám...
4354
6.7.10 21:39

Ahoj děvčátka :mavam: ,

byli jsme od pátku kempovat, bylo to žůžo :lol: , krvácení se už neopakovalo a doufám, že už ani opakovat nebude :cert: , už se těším, až přehoupnu ten 12. tt.

Dočítala jsem jen poslední 3 strany, takže se opět omlouvám za stručné reakce, hlavně ale zítra držím palce Nikolitě :huban: , Kaspince gratuluju k odeznění nevolností, vítám nové těhulky a Lolly chválím ukázkový pupík :palec: , už se taky těším, až ten můj pořádně povyskočí, u prvního to na mě taky strašně dlouho nebylo poznat (já a manžel jsme to teda samozřejmě viděli a nechápali jsme, jak může být okolí tak „slepé“ :roll: :wink: ), až tak od 6. měsíce to bylo jasné všem :mrgreen: .

Jinak doufám, že všechny, které jste byly v posledních dnech na KO, jste dopadly dobře a všechno se vyvíjí tak, jak má :hug: .

• načítám...
24837
6.7.10 22:35

Ahoj,

Nikol, zítra držím pěsti, ať máš na UZ štěstí a vše je jak má být :-D

ŽÁ-BO, super zprávy, že už je dobře, hezky se to čte a hlavně se ti muselo ulevit :-D

Ropusko, vítej :-)

Tak já už dneska mizím, mám dost, dobrou :mavam:

• načítám...
3138
7.7.10 05:23

dobre ranko holciny!! :dance:

• načítám...
4395
7.7.10 06:39

Dobre rano holky. Omlouvam se, ze jsem nenapsala driv, ale hned po kontorle jsme jeli s manzelem az do vcera do vecera pryc. KO dopadla dobre, mimi uz zacina vypadat jako clovek :-D na dalsi jdu 23.7.
Docitala jsem vas a chtela na neco reagovat, ale nejak jsem vse zapomnela :think:

• načítám...
5542
7.7.10 07:49

Niky taky moc držím palce tfuj tfuj tfuj…

• načítám...
12429
7.7.10 09:27

Ahoj holky taky zdravím :mavam:
Niky tak jak jsi dopadla?????

• načítám...
4395
7.7.10 10:16

Holky predavam dal co psala Niky: ahoj. tak dutinku mam 18mm s naznakem plodu. srdicko nemame. brali mi hcg a v patek znova. v patek me ceka i ultr. Dr. rikala, ze se muze jednat o rany tehu, tak snad ma pravdu.
Myslim, ze jela rovnou od doktora do Prahy, takze bude asi az nekdy pozdeji.

• načítám...
12429
7.7.10 10:39

holky brňandy nedívali jste se po nějaké obchůdku pro těhule?Asi budu potřebovat nové kalhoty a normální mi budou asi k ničemu :lol:

• načítám...
10949
7.7.10 13:45

uz jsem tu HCG mam 29000 tak uvidime jak se zvysi do patku.

• načítám...
3524
7.7.10 14:21

Ahojte holky, tak já dneska byla taky na KO, jsem v 10 tt, mimísek měl i srdíčko a pěkně se tam vrtěl :dance: Na další kontrolu jdu 4.8., to čekání je hrozný.
Niky určitě bude všechno v pořádku, uvidíš…

• načítám...
3968
7.7.10 14:32

Niky :-D :-D :-D to bude dobrý hcg máš dost vysoký

Já jdu zas zítra na kontrolu a opět se bojím :cert: :cert: :cert: já se z toho strachu z těch ulttrazvuků po těch hnusných potratech snad nikdy nezbavím :cert: :cert: :cert:

• načítám...
12429
7.7.10 14:40

Niky jestli ti dr řekla že je všechno ok tak bych se nestresovala :wink:

• načítám...
24837
7.7.10 14:53

Ahoj,
tak koukám, že samé dobré zprávy, všem moc gratuluju a budu se opakovat, ale tiše závidím, já budu čekat ještě 8 dní, ale přece jen to utíká :dance:

Hromnice, tfuj, tfuj, tobě přeju na zítřejší KO hodně štěstí a jen samé dobré zprávy :-D

Jinak mi je mizerně, zase mě popadlo :poblion: a naše nejmensší se rozhodla, že mi zpestří noc, takže jsem s ní měla mejdan od 2,30 do 6 hod a když už jsem pak konečně usnula, 7,30 už plakala znova :zed: Já bych spala i na stojáka :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+