Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte, já byla odpoledne s dcerou na chvíli na bazéně.
Sice hodně lidí, ale potřebovala jsem si vypláchnout hlavu od starostí…
Já jsem 9týden a pět dní.
U nás chčije a chčije…
Držím zítra palečky…
Hezký večer holky!
My byli odpoledne na chajdě a malej jezdil s tátou a kamarádkou na kole a pak jsme grillovali.Báječně jsme si to užili.Zítra má mamka narozeniny,tak musím dopoledne pro dáreček a pak jí jedu pomoci s pohoštěním. ![]()
niky zítra na tebe budeme taky myslet a určitě bude vše OK a bude i ![]()
Ahoj děvčátka
,
byli jsme od pátku kempovat, bylo to žůžo
, krvácení se už neopakovalo a doufám, že už ani opakovat nebude
, už se těším, až přehoupnu ten 12. tt.
Dočítala jsem jen poslední 3 strany, takže se opět omlouvám za stručné reakce, hlavně ale zítra držím palce Nikolitě
, Kaspince gratuluju k odeznění nevolností, vítám nové těhulky a Lolly chválím ukázkový pupík
, už se taky těším, až ten můj pořádně povyskočí, u prvního to na mě taky strašně dlouho nebylo poznat (já a manžel jsme to teda samozřejmě viděli a nechápali jsme, jak může být okolí tak „slepé“
), až tak od 6. měsíce to bylo jasné všem
.
Jinak doufám, že všechny, které jste byly v posledních dnech na KO, jste dopadly dobře a všechno se vyvíjí tak, jak má
.
Ahoj,
Nikol, zítra držím pěsti, ať máš na UZ štěstí a vše je jak má být ![]()
ŽÁ-BO, super zprávy, že už je dobře, hezky se to čte a hlavně se ti muselo ulevit ![]()
Ropusko, vítej ![]()
Tak já už dneska mizím, mám dost, dobrou ![]()
Dobre rano holky. Omlouvam se, ze jsem nenapsala driv, ale hned po kontorle jsme jeli s manzelem az do vcera do vecera pryc. KO dopadla dobre, mimi uz zacina vypadat jako clovek
na dalsi jdu 23.7.
Docitala jsem vas a chtela na neco reagovat, ale nejak jsem vse zapomnela ![]()
Holky predavam dal co psala Niky: ahoj. tak dutinku mam 18mm s naznakem plodu. srdicko nemame. brali mi hcg a v patek znova. v patek me ceka i ultr. Dr. rikala, ze se muze jednat o rany tehu, tak snad ma pravdu.
Myslim, ze jela rovnou od doktora do Prahy, takze bude asi az nekdy pozdeji.
holky brňandy nedívali jste se po nějaké obchůdku pro těhule?Asi budu potřebovat nové kalhoty a normální mi budou asi k ničemu ![]()
Ahojte holky, tak já dneska byla taky na KO, jsem v 10 tt, mimísek měl i srdíčko a pěkně se tam vrtěl
Na další kontrolu jdu 4.8., to čekání je hrozný.
Niky určitě bude všechno v pořádku, uvidíš…
Niky
to bude dobrý hcg máš dost vysoký
Já jdu zas zítra na kontrolu a opět se bojím
já se z toho strachu z těch ulttrazvuků po těch hnusných potratech snad nikdy nezbavím
![]()
Niky jestli ti dr řekla že je všechno ok tak bych se nestresovala ![]()
Ahoj,
tak koukám, že samé dobré zprávy, všem moc gratuluju a budu se opakovat, ale tiše závidím, já budu čekat ještě 8 dní, ale přece jen to utíká ![]()
Hromnice, tfuj, tfuj, tobě přeju na zítřejší KO hodně štěstí a jen samé dobré zprávy ![]()
Jinak mi je mizerně, zase mě popadlo
a naše nejmensší se rozhodla, že mi zpestří noc, takže jsem s ní měla mejdan od 2,30 do 6 hod a když už jsem pak konečně usnula, 7,30 už plakala znova
Já bych spala i na stojáka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat