Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
2.7.10 09:49

Ahoj holky,

tak jsem včera čekala, že se ozve Pet a vvvv a ani jedna :-? Doufám, že hlavně u vvvv je vše OK :think:

• načítám...
1996
2.7.10 09:58

Ahoj holky!

Tak včera jsem byla na odběrech a pro průkajdu a teď vydržet do 27.července na 1 velký UTZ.
Právě jsem dobalila kufr a odpoledne razíme na prodloužený víkend do jednoho penzinu kousek od Prahy.Je to tenhle http://www.pensionlika.cz/ .Tak se už těším,že si odpočinu od domácích prací. :lol: Teď mě čeká každodenní rutina a to uklidit a uvařit.Ale oběd bude rychlej.Bude pangas na másle a brambory.

Příspěvek upraven 02.07.10 v 11:08

• načítám...
13837
2.7.10 10:53

Fragol taky jsem čekala že holky napíšou jaká byla ko a nic. Doufám, že se brzy ozvou :wink:

Lolly užijte si to :wink:

• načítám...
1718
2.7.10 11:56

Holky, mě je dneska tak blbě,mám nutkání zvracet a motá se mi hlava.Asi musí být nějakej blbej tlak či co :-( Doufám,že mi bude zítra líp.

• načítám...
1996
2.7.10 11:58

myspulka tohle já mám už třetí den a prej je to nejspíš tlakem

• načítám...
1718
2.7.10 12:03

No právě,že mě bylo poslední tři dny docela dobře a dneska je mi fakt blbě.Tak jen tak polehávám.Snad to přejde,zítra jsme chtěly jet na koupák a jestli mi bude takhle,tak z toho nic nebude.Ach jo.

• načítám...
1996
2.7.10 12:04

No a my dneska odjíždíme až do úterý na takovou mni dovču,tak snad přežiju cestu

• načítám...
13837
2.7.10 12:25

Myšpu, taky se přidávám, sice zvracet se mi nechce, ale hlava se mi motá jak nevím co, už jsem sebou málem švihla, takže ven půjde malá až dojede tatino.

• načítám...
24837
2.7.10 12:48

Holky, ono s náma cvičí hlavně to horko :roll: Já si házím korunou, jestli je horší být v horku na začátku nebo na konci těhu :lol: :mrgreen:
Hlásím se do klubu, po dvou až třech dnech, kdy mi bylo celkem solidně, se to dneska zase zhoršilo :-?
Musíme vydržet :wink:

Lolly, užijte si prodloužený víkend :-D

• načítám...
758
2.7.10 14:19

Teda to horko to je vec, mota se mi hlava uz od rana, zitra jedeme na chatu tak se ozvu az v utery vecer, mejte se krasne a hodne pijte - myslim to nealko v tehle vedrech tak papapapa :mavam:

• načítám...
853
2.7.10 14:26

tak ja hlasim, ze kontrola dopadla dobre a mam prukazku!jinak holky to horko a tlak delaj divy, ja mela dnes dost nizkej tlak na me…takze se nedivte, ze kolabujem…jinak deti jsem mela s sebou a byly zlatoucky- hezky na me pockaly u sestricky, a sestricka rikala, ze je klidne zase muzu vzit s sebou - taky kam bych je priste odlozila, ze? tak dostaly odmenu - zmrzlinu a uz se tesi kdy pry pujdu priste - „pujdes uz zitra mami?“ :mrgreen:

• načítám...
24837
2.7.10 14:48

Dahli, gratuluju ke KO :-)
Ufff, aspoň, že do poradny chodím sama, bych to s 5 dětma nechtěla absolvovat :lol: Šoupnu je chlapovi a je to 8-)

• načítám...
853
2.7.10 14:53

fragoli a co delas, kdyz je chlap v praci jako ten muj????

• načítám...
24837
2.7.10 14:57

Dahli, já mám to štěstí, že manžel se na dobu, kdy jdu do poradny, urve z práce, děti pohlídá a pak zase valí do práce. Teda, s podmínkou, že si to nadělává večer, že :wink: Ale to se nedá nic dělat :wink: Je mi to milejší, než kdybych brala všechny s sebou :-)

• načítám...
853
2.7.10 15:29

fragoli uprimne receno, pet deti bych asi taky ss ebou nebrala :mrgreen: nevim, jestli by me po takovem najezdu jeste vpustili priste do cekarny :mrgreen: :mrgreen:
jinak ja moc jinych sanci nemam, manzel z prace odejit nemuze - ze by rekl pacientum-„je ja musim hlidat deti, tak tu 2 hodky pockejte, ja vas pak vysetrim“ :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+