Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
tak jsem včera čekala, že se ozve Pet a vvvv a ani jedna
Doufám, že hlavně u vvvv je vše OK ![]()
Ahoj holky!
Tak včera jsem byla na odběrech a pro průkajdu a teď vydržet do 27.července na 1 velký UTZ.
Právě jsem dobalila kufr a odpoledne razíme na prodloužený víkend do jednoho penzinu kousek od Prahy.Je to tenhle http://www.pensionlika.cz/ .Tak se už těším,že si odpočinu od domácích prací.
Teď mě čeká každodenní rutina a to uklidit a uvařit.Ale oběd bude rychlej.Bude pangas na másle a brambory.
Příspěvek upraven 02.07.10 v 11:08
Fragol taky jsem čekala že holky napíšou jaká byla ko a nic. Doufám, že se brzy ozvou ![]()
Lolly užijte si to ![]()
Holky, mě je dneska tak blbě,mám nutkání zvracet a motá se mi hlava.Asi musí být nějakej blbej tlak či co
Doufám,že mi bude zítra líp.
No právě,že mě bylo poslední tři dny docela dobře a dneska je mi fakt blbě.Tak jen tak polehávám.Snad to přejde,zítra jsme chtěly jet na koupák a jestli mi bude takhle,tak z toho nic nebude.Ach jo.
No a my dneska odjíždíme až do úterý na takovou mni dovču,tak snad přežiju cestu
Myšpu, taky se přidávám, sice zvracet se mi nechce, ale hlava se mi motá jak nevím co, už jsem sebou málem švihla, takže ven půjde malá až dojede tatino.
Holky, ono s náma cvičí hlavně to horko
Já si házím korunou, jestli je horší být v horku na začátku nebo na konci těhu
![]()
Hlásím se do klubu, po dvou až třech dnech, kdy mi bylo celkem solidně, se to dneska zase zhoršilo ![]()
Musíme vydržet ![]()
Lolly, užijte si prodloužený víkend ![]()
Teda to horko to je vec, mota se mi hlava uz od rana, zitra jedeme na chatu tak se ozvu az v utery vecer, mejte se krasne a hodne pijte - myslim to nealko v tehle vedrech tak papapapa ![]()
tak ja hlasim, ze kontrola dopadla dobre a mam prukazku!jinak holky to horko a tlak delaj divy, ja mela dnes dost nizkej tlak na me…takze se nedivte, ze kolabujem…jinak deti jsem mela s sebou a byly zlatoucky- hezky na me pockaly u sestricky, a sestricka rikala, ze je klidne zase muzu vzit s sebou - taky kam bych je priste odlozila, ze? tak dostaly odmenu - zmrzlinu a uz se tesi kdy pry pujdu priste - „pujdes uz zitra mami?“ ![]()
Dahli, gratuluju ke KO ![]()
Ufff, aspoň, že do poradny chodím sama, bych to s 5 dětma nechtěla absolvovat
Šoupnu je chlapovi a je to ![]()
Dahli, já mám to štěstí, že manžel se na dobu, kdy jdu do poradny, urve z práce, děti pohlídá a pak zase valí do práce. Teda, s podmínkou, že si to nadělává večer, že
Ale to se nedá nic dělat
Je mi to milejší, než kdybych brala všechny s sebou ![]()
fragoli uprimne receno, pet deti bych asi taky ss ebou nebrala
nevim, jestli by me po takovem najezdu jeste vpustili priste do cekarny
![]()
jinak ja moc jinych sanci nemam, manzel z prace odejit nemuze - ze by rekl pacientum-„je ja musim hlidat deti, tak tu 2 hodky pockejte, ja vas pak vysetrim“ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat