Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10949
1.7.10 10:08

Pet tobe konrola dopadne dobre, uvidis :kytka:

• načítám...
3968
1.7.10 10:30

Dobré ránko :-D :-D :-D
Niky vše dopadne dobře uvidíš, jsi jen prostě moc na začátku a mimčo je malé :-D držíma palce
Tak mám za s sebou ranní odběry a už i průkazku :-D :-D :-D
všem co jdou dnes na kontrolu držím palečky :-D :-D :-D

• načítám...
10949
1.7.10 10:34

Leni super zpravy :dance: :kytka:
ja mam dnes uz pozitini den, cetla jsem tady na emiminu diskusi o tom jak taky byla v 7tt podle PM videt jen dutinka a pak za tyden bylo uz embrio se srdickem. Tak si mylsim a doufam, ze u me je to stejny. Mam optimismus a to je dulezity. Verim tomu pindovi uvnit me.

• načítám...
758
1.7.10 10:37

Niki, nenervuj se…ublizujes jenom sama sobe a to ted nesmis…mne taky blbe vypocitali termin podle MS a ja jsem k tomu jeste krvacela tak si mysleli ze zase samovolne potratim, doktor rekl ze je to nepotvrzene tehu a je tam jen vacek, ze pry pockame ale ze si mysli ze v noci stejne prijedu protoze se to utrhne…nakonec se nic neutrhlo za tyden jsem sla na kontrolu a mimisek tam byl, a bylo mu srdicko, cerstve 6+0, takze k oplodneni muselo dojit az o tri tydny dele po MS. uvidis budes v te same situaci, ja jsem teda taky probrecela cely ten tyden…ale pokus se odpocivat a nestresovat se…uvidis vse dobre dopadne…drzim palce :palec:

• načítám...
5542
1.7.10 10:38

Niky a dr tě neposlal na HCG jestli správně roste?

• načítám...
10949
1.7.10 10:46

ne ne neposlal me na HCG
Eviku doufam ze to budu mit jako ty. zvlast kdyz vim ze k oplodneni doslo 31.5. coz jsem dnes 4+3 tak co tam mohl vcera vide ze? proste 7.7. jdu na lepsi ultr. do nemocnice a pak 14.7. k nemu. Rikal ze uvidime jak se to bude vyvijet.

• načítám...
758
1.7.10 10:52

Uvidis bude to dobry mne to podle MS vypocitali ze jsem v 7.tt. a nakonec zjistili pak po kontrole ze jsem byla teprve v 5. tt. a to srdicko samozrejme videt nebylo, protoze mimisek jeste zadny nemel…

• načítám...
10949
1.7.10 10:55

no ja podle MS jsem byla vcera 7+1 a dr. rikal sestricce ze jsem podle ultr. 5 nebo 6 tt od PM tak jsem mu rekla ze jsem mela ovulaci 31.5. na coz mi nic neodpovedel

• načítám...
758
1.7.10 11:01

No presne tak uvidis bude to dobry… :palec:

• načítám...
12429
1.7.10 16:34

Ahoj holky omlouvám se že jen takhle rychle ale zítra jedem do Beskyd tak mám dneska dovču a na netu nejsem:)
Dneska jsem byla ko, medvídek (tak ho nazval dr. :lol: ) má dvě ruce, nohy, hlavičku a srdíčko mu bilo jak o život:)dostala jsem průkazku, letáčky co nás čeká a další ko za 4 týdny.to už budou i odběry a dal mi letáček s info o biochem.testech které se platí ale uvažuju o nich.
Jinak říkal že 1-2kafe denně v poho a dokce že ani 2dcl červenýho nemůžou škodit:)
takže u nás všechno v pořádku:)

• načítám...
24837
1.7.10 16:35

kaspi, gartuluju :-D Medvídek… jé, to je hezký :hug:
Užij si cestování :-)

• načítám...
12429
1.7.10 16:41

Fragi díky:)teď jdu ještě žehlit :-?
On na tom ultrazvuku tak vypadal:)Je přímo uprostřed dělohy a leží na zádech s rukama a nohama nahoru, fakt super:)

• načítám...
24837
1.7.10 16:45

Kaspi, já už chci taky :-? Jsem z toho fakt nervní jak pes, ještě mě čekají dva týdny do KO :roll:
Taky mám žehlení, dneska „jen“ dvě pračky :lol:

• načítám...
3221
1.7.10 16:55

ahoj holky…
Tak nevím co teď dělat. Asi před hodinou jsem měla docela velikou křeč v podbřišku… za pár vteřin přešla, ale docela hodně mě to vyděsilo!!! :zed:
Uvažuju, jestli pro klid duše nemám zajet na pohotovost do nemocnice… :-( Nebyla to taková tupá bolest, ale docela ostrá v celém podbřišku, a těď mě to tak trošičku pobolívá… :pocitac: Šly by jste na kontrolu na pohotovost? Nebo mám čekat??? :nevim:

• načítám...
24837
1.7.10 17:12

vvvv, já nevím, asi bych počkala :wink: Věřím, že to nic nebude, že je to jen, jak si prťousek začíná dělat místo, prostě to pobolívání podbřišku k těhotenství patří… Ale pokud se moooc bojíš, tak se na pohotovost otoč. Ale za sebe říkám, že bych čekala, pokud nekrvácíš, bolest nesílí, neplašila bych :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+