Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ránko
![]()
Niky vše dopadne dobře uvidíš, jsi jen prostě moc na začátku a mimčo je malé
držíma palce
Tak mám za s sebou ranní odběry a už i průkazku
![]()
všem co jdou dnes na kontrolu držím palečky
![]()
Leni super zpravy
![]()
ja mam dnes uz pozitini den, cetla jsem tady na emiminu diskusi o tom jak taky byla v 7tt podle PM videt jen dutinka a pak za tyden bylo uz embrio se srdickem. Tak si mylsim a doufam, ze u me je to stejny. Mam optimismus a to je dulezity. Verim tomu pindovi uvnit me.
Niki, nenervuj se…ublizujes jenom sama sobe a to ted nesmis…mne taky blbe vypocitali termin podle MS a ja jsem k tomu jeste krvacela tak si mysleli ze zase samovolne potratim, doktor rekl ze je to nepotvrzene tehu a je tam jen vacek, ze pry pockame ale ze si mysli ze v noci stejne prijedu protoze se to utrhne…nakonec se nic neutrhlo za tyden jsem sla na kontrolu a mimisek tam byl, a bylo mu srdicko, cerstve 6+0, takze k oplodneni muselo dojit az o tri tydny dele po MS. uvidis budes v te same situaci, ja jsem teda taky probrecela cely ten tyden…ale pokus se odpocivat a nestresovat se…uvidis vse dobre dopadne…drzim palce ![]()
ne ne neposlal me na HCG
Eviku doufam ze to budu mit jako ty. zvlast kdyz vim ze k oplodneni doslo 31.5. coz jsem dnes 4+3 tak co tam mohl vcera vide ze? proste 7.7. jdu na lepsi ultr. do nemocnice a pak 14.7. k nemu. Rikal ze uvidime jak se to bude vyvijet.
Uvidis bude to dobry mne to podle MS vypocitali ze jsem v 7.tt. a nakonec zjistili pak po kontrole ze jsem byla teprve v 5. tt. a to srdicko samozrejme videt nebylo, protoze mimisek jeste zadny nemel…
no ja podle MS jsem byla vcera 7+1 a dr. rikal sestricce ze jsem podle ultr. 5 nebo 6 tt od PM tak jsem mu rekla ze jsem mela ovulaci 31.5. na coz mi nic neodpovedel
Ahoj holky omlouvám se že jen takhle rychle ale zítra jedem do Beskyd tak mám dneska dovču a na netu nejsem:)
Dneska jsem byla ko, medvídek (tak ho nazval dr.
) má dvě ruce, nohy, hlavičku a srdíčko mu bilo jak o život:)dostala jsem průkazku, letáčky co nás čeká a další ko za 4 týdny.to už budou i odběry a dal mi letáček s info o biochem.testech které se platí ale uvažuju o nich.
Jinak říkal že 1-2kafe denně v poho a dokce že ani 2dcl červenýho nemůžou škodit:)
takže u nás všechno v pořádku:)
Fragi díky:)teď jdu ještě žehlit ![]()
On na tom ultrazvuku tak vypadal:)Je přímo uprostřed dělohy a leží na zádech s rukama a nohama nahoru, fakt super:)
Kaspi, já už chci taky
Jsem z toho fakt nervní jak pes, ještě mě čekají dva týdny do KO ![]()
Taky mám žehlení, dneska „jen“ dvě pračky ![]()
ahoj holky…
Tak nevím co teď dělat. Asi před hodinou jsem měla docela velikou křeč v podbřišku… za pár vteřin přešla, ale docela hodně mě to vyděsilo!!! ![]()
Uvažuju, jestli pro klid duše nemám zajet na pohotovost do nemocnice…
Nebyla to taková tupá bolest, ale docela ostrá v celém podbřišku, a těď mě to tak trošičku pobolívá…
Šly by jste na kontrolu na pohotovost? Nebo mám čekat??? ![]()
vvvv, já nevím, asi bych počkala
Věřím, že to nic nebude, že je to jen, jak si prťousek začíná dělat místo, prostě to pobolívání podbřišku k těhotenství patří… Ale pokud se moooc bojíš, tak se na pohotovost otoč. Ale za sebe říkám, že bych čekala, pokud nekrvácíš, bolest nesílí, neplašila bych ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat