Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Romiso gratuluju k zasnubam
a kdy planujete svatbicku, asi nekdy v lete ne?
Romi: také gratuluji, to bude hodně radosti najednou, svatba, mimčo ![]()
Romisa-gratulace ke svatbe, to je super ![]()
Koncert byl vcera paradni. Skvele jsme si to uzili. Ani mi nebylo spatne.
Preji vsem peknou nedeli.
Všem vám moc děkuji ![]()
Chceme to podnikonout koncem srpna,ale vůbec nevím kde?
Mám představu malé,jednoduché svatby a hlavně tam chci mít všechny nejbližší. Teď přemýšlím kde udělat obřad????
Romiso a co obrad udelat nekde venku, v srpnu bude urcite krasne. Ja se vdavala na vyletnim zamecku a bylo to krasny, takze jestli mate kolem domova taky nejaky zamecek nebo hrad tak bych treba udelala obrad na nadvori ![]()
Budes urcite krasna nevesta a az budes mit vybrany saticky a kyticku tak nam sem musis dat fotecku ![]()
Nikolito a jak je to s tím co tě oddává,toho vezmu kde?
Jsem z toho totálně v háji,nevím kde a co a jak ![]()
Romisko zajdes si nejdrive zajisti misto, kde budes chtit mit obrad. Pak na matriku, kam i majitel toho mista zajde take (nemusite spolu), tam nahlasis datum, cas a misto obradu vyplnis papir o spolecnem prijmeni a jine ruzne veci (potrebujes sebou i rodne listy). Jinak by tam s tebou mel jit tvuj budouci manzel. No a zaplatite tan 1000,– za to ze vas vubec oddaji (je to i za to, ze oddavajici prijede kam budete chtit). No a to je vse.
Ahoj holky doufam, ze jste si uzili pekny vikend.
Romi take se pridavam ke gratulacim.
Dobré ranko těhulky jak dneska je?Mě nic moc, ale snad to brzy přejde ![]()
Ahoj holky,
u nás hlásím setrvalý stav
Je mi mizerně a jsem děsně spavá
Včera jsem to na chvíli zalomila po obědě
No, dneska mi to nehrozí ![]()
Kaspi, ať je líp ![]()
To počasí je super, aspoň něco
![]()
Ahojky, me je dnes ok, i jsem se dnes probudila s pocitem hladu hladu v zaludku, takze snidane prosla bez problemu a ani tezko mi neni. Vcera to bylo super, byli jsme na vylete v Ostre nad Labem, maji tam krasne historicke centrum a botanicke zahrady, a pak jsm byli jeste v Prerove nad Labem je tam hezky skanzen. Pak nakup v Globusu a to uz jsem tusila, ze jsme to prehnali… nez jsem dojela domu pekne mne pichalo v podbrisku, takze zbytek dne jsem lezela jen na gauci s nohama nahore
ale vylet super doporucuju…konecne jsem se taky dostala z te Prahy…
Ahoj děvčata, dneska mi je konečně poprvé trošku lépe, tak doufám, že to tak vydrží
Celý víkend jsem strávila v posteli nebo na WC
Tak snad si to ted vynahradím, když má být to pěkné počasíčko ![]()
ahojky devcata
vsem preju krasnej den a at vam neni zle ![]()
romišce gratuluju ke svatbě
neboj vsechno zvladnes zaridit ja sem nato bala sama vetsinou urady zarizuju ja a slo to .
taky sem mela malou svatbu jen nejblissi
a vecer sme parili u manzela na zahrade meli jsme prasatko a suda a tak nic hogo fogo
ale asi pravje proto to bylo SUPER ![]()
Ahoj těhulky, tak jsem dnes byla na kontrole utz a gestační váček krásnej, mimísek malej asi 5mm doktorka řikala že je asi o týden menší ale má
HURÁ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat