Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3221
27.6.10 08:04

Romišo moc gratuluji!!!! :dance:

• načítám...
10949
27.6.10 08:41

Romiso gratuluju k zasnubam :kytka: a kdy planujete svatbicku, asi nekdy v lete ne?

• načítám...
1717
27.6.10 09:29

Romi: také gratuluji, to bude hodně radosti najednou, svatba, mimčo :-)

• načítám...
DP
462
27.6.10 09:50

Romisa-gratulace ke svatbe, to je super :-)
Koncert byl vcera paradni. Skvele jsme si to uzili. Ani mi nebylo spatne.
Preji vsem peknou nedeli.

• načítám...
1517
27.6.10 11:35

Všem vám moc děkuji :-D
Chceme to podnikonout koncem srpna,ale vůbec nevím kde?
Mám představu malé,jednoduché svatby a hlavně tam chci mít všechny nejbližší. Teď přemýšlím kde udělat obřad????

• načítám...
10949
27.6.10 11:53

Romiso a co obrad udelat nekde venku, v srpnu bude urcite krasne. Ja se vdavala na vyletnim zamecku a bylo to krasny, takze jestli mate kolem domova taky nejaky zamecek nebo hrad tak bych treba udelala obrad na nadvori :palec:
Budes urcite krasna nevesta a az budes mit vybrany saticky a kyticku tak nam sem musis dat fotecku :lol:

• načítám...
1517
27.6.10 12:57

Nikolito a jak je to s tím co tě oddává,toho vezmu kde?
Jsem z toho totálně v háji,nevím kde a co a jak :nevim:

• načítám...
10949
27.6.10 13:23

Romisko zajdes si nejdrive zajisti misto, kde budes chtit mit obrad. Pak na matriku, kam i majitel toho mista zajde take (nemusite spolu), tam nahlasis datum, cas a misto obradu vyplnis papir o spolecnem prijmeni a jine ruzne veci (potrebujes sebou i rodne listy). Jinak by tam s tebou mel jit tvuj budouci manzel. No a zaplatite tan 1000,– za to ze vas vubec oddaji (je to i za to, ze oddavajici prijede kam budete chtit). No a to je vse.

• načítám...
4395
27.6.10 19:36

Ahoj holky doufam, ze jste si uzili pekny vikend.
Romi take se pridavam ke gratulacim.

• načítám...
12429
28.6.10 08:40

Dobré ranko těhulky jak dneska je?Mě nic moc, ale snad to brzy přejde :roll:

• načítám...
24837
28.6.10 09:45

Ahoj holky,

u nás hlásím setrvalý stav :-D Je mi mizerně a jsem děsně spavá :roll: Včera jsem to na chvíli zalomila po obědě :oops: No, dneska mi to nehrozí :wink:

Kaspi, ať je líp :-)

To počasí je super, aspoň něco :dance: :mavam:

• načítám...
758
28.6.10 10:43

Ahojky, me je dnes ok, i jsem se dnes probudila s pocitem hladu hladu v zaludku, takze snidane prosla bez problemu a ani tezko mi neni. Vcera to bylo super, byli jsme na vylete v Ostre nad Labem, maji tam krasne historicke centrum a botanicke zahrady, a pak jsm byli jeste v Prerove nad Labem je tam hezky skanzen. Pak nakup v Globusu a to uz jsem tusila, ze jsme to prehnali… nez jsem dojela domu pekne mne pichalo v podbrisku, takze zbytek dne jsem lezela jen na gauci s nohama nahore :-( ale vylet super doporucuju…konecne jsem se taky dostala z te Prahy…

• načítám...
2149
28.6.10 12:04

Ahoj děvčata, dneska mi je konečně poprvé trošku lépe, tak doufám, že to tak vydrží :potlesk: Celý víkend jsem strávila v posteli nebo na WC :zed: Tak snad si to ted vynahradím, když má být to pěkné počasíčko :dance:

• načítám...
4986
28.6.10 12:26

ahojky devcata :srdce: vsem preju krasnej den a at vam neni zle :kytka:
romišce gratuluju ke svatbě :potlesk: neboj vsechno zvladnes zaridit ja sem nato bala sama vetsinou urady zarizuju ja a slo to . :andel: taky sem mela malou svatbu jen nejblissi :dance: a vecer sme parili u manzela na zahrade meli jsme prasatko a suda a tak nic hogo fogo :jazyk: ale asi pravje proto to bylo SUPER :potlesk:

• načítám...
5542
28.6.10 18:12

Ahoj těhulky, tak jsem dnes byla na kontrole utz a gestační váček krásnej, mimísek malej asi 5mm doktorka řikala že je asi o týden menší ale má :srdce: HURÁ :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+