Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holciny Grepiku gratuluju ke kontrole a priste uz urcite uvidis ![]()
Za-bo hezky odpocivej a uvidis ze mimi bude bojovat a urcite to dobre dopadne ![]()
holciny dnes jdu na konrolu tak na me prosim myslete. Moc si preju aby bylo vse v poradku, kdyby totiz neco bylo s mimi tak si nedokazu predstavit jit na druhou revizi ![]()
Ahoj holky,
Niki, držím pěsti, ať se vrátíš od MUDr. jen se samýma dobrýma zprávama ![]()
Lolly, vítej a gratuluju ![]()
Ahoj holky,
vítám nově příchozí ![]()
Niky neboj, kontrola určitě dopadne dobře…hlavně pak napiš co a jak, budu držet palce ![]()
Mě to čeká příští středu, asi se nedočkam ![]()
holky diky za podporu, snad bude vse OK. Opoledne dam vedet jak jsem dopadla.
Nikolito ať ti to u dr. dobře dopadne.Já jdu zítra na odběry a pro těhu průkajdu ![]()
Poslední dva dny je mi příšerně zle.Klepou se mi ruce a nohy a zvedá se mi žaludek.Už aby to skončilo.
myspulka píše:
Dobré ráno holky,potřebovala bych poradit. Když chci poslat peníze na Slovensko složenkou na účet musím si je u nás proměnit na eura nebo je můžu poslat na naše a oni si to tam promění? Díky
myspul, posílala jsem penízky nedávno na SK, posílala jsem v eurech, ale jde to zaplatit na poště v českých a jim to přijde v eurech. A je lepší to posílat na adresu, když se posílá na účet, tak tam jsou nějaké poplatky, takže mi poradili takto a bylo to super. Z účtu na účet to jde taky, ale ty poplatky jsou fakt krize.....
Jinak ahojky a všem díky. My si fakt užíváme, malou štípla před dvěma dny včela, dneska se jí spustila krev z nosu, jako to bylo umění, to zastavit, řvala u toho jak tur, nechtěla tamponek do nosu ani stisknout nosík, děs a to vedro pro mě teda taky není
![]()
A vítám nově příchozí, gratuluji k těhulkování a taky ke všem kontroličkám..
Holky, chceme v sobotu vyrazit k vodě. Pojedeme do aquaparku do Prostějova. Moc se těším,protože je to tam dosti prostorné a můžu si klidně lehnout i do stínu. chtěla jsem se zeptat,jak vysoký faktor opalováku bych měla použít?
Tak jsem tu zpet z prohlidky
takze dr. videl dutinku 9 mm dlouho zatim bez plodu. Takze jdu pristi stredu do nemocnice na ultr. a pak za dalsi tyden k nemu. Pry se muze jednat o tehu, ktery je mladsi neco rikal sestricce ze podle ultr. to vypada 5 – 6 tydnu od MS tak jsem mu rekla ze ovu byla 31.5. coz by tech 5 sedelo (jsem od ovu 4+2) tak snad to bude dobry. Jestli ne tak jdu znova na revizi. Holky mela jsem co delat abych dojela domu a udrezla nebrecet. Takze ted jsem doma a bulim a bulim a bojim se aby se to neopakovalo.
Nikol, neboj, bude to dobré, je fakt brzo, ale chápu tě, já měla nervy na pochodu ve 3. těhu, protože MUDr. na UZ popisoval sice dutinku v děloze, ale taky něco na vaječníku a měla jsem jít pak na KO za 2 týdny a byla jsem děsně vycukaná, že to bude mimoděložní a řvala jsem,kdykloli jsem si na to vzpomněla
Ale jestli to u tebe vychází na ten 5-6.tt, tak to bude dobré, nestresuj se ![]()
Fragolko kdyz ja mam hroznej stach. Nechci se nejak nervovat, ale proste ty slzy nejdou udrzet a nemyslet na to taky nejde.
Mozna jsem od prvni kontroly cekala vic, chtela jsem uz srdicko a jen dutinka pro me byla zklamanim.
Niky ještě nestresuj, třeba tě tam poslal jen pro jistotu právě kvůli té minulé revizi tak si to chtěl ověřit ať máte jistotu, tak buď v klidu bylo to fakt ještě brzy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat