Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10949
30.6.10 09:55

ahoj holciny Grepiku gratuluju ke kontrole a priste uz urcite uvidis :srdce:
Za-bo hezky odpocivej a uvidis ze mimi bude bojovat a urcite to dobre dopadne :kytka:
holciny dnes jdu na konrolu tak na me prosim myslete. Moc si preju aby bylo vse v poradku, kdyby totiz neco bylo s mimi tak si nedokazu predstavit jit na druhou revizi :-(

• načítám...
1996
30.6.10 10:09

Ahoj holky!Tak se k vám taky přidávám.Termín máme 3.února.

• načítám...
24837
30.6.10 10:16

Ahoj holky,

Niki, držím pěsti, ať se vrátíš od MUDr. jen se samýma dobrýma zprávama :-)

Lolly, vítej a gratuluju :-)

• načítám...
Klaaaras
30.6.10 10:29

Ahoj holky,
vítám nově příchozí :mavam:
Niky neboj, kontrola určitě dopadne dobře…hlavně pak napiš co a jak, budu držet palce :lol:
Mě to čeká příští středu, asi se nedočkam :-(

• Upravit
14
30.6.10 10:44

Nikolito, moc držím palce !!!

• načítám...
4395
30.6.10 11:03

Niky neboj vsechno dobre dopadne :palec:

• načítám...
10949
30.6.10 11:36

holky diky za podporu, snad bude vse OK. Opoledne dam vedet jak jsem dopadla.

• načítám...
1996
30.6.10 12:46

Nikolito ať ti to u dr. dobře dopadne.Já jdu zítra na odběry a pro těhu průkajdu :-D
Poslední dva dny je mi příšerně zle.Klepou se mi ruce a nohy a zvedá se mi žaludek.Už aby to skončilo.

• načítám...
13837
30.6.10 15:02
myspulka píše:
Dobré ráno holky,potřebovala bych poradit. Když chci poslat peníze na Slovensko složenkou na účet musím si je u nás proměnit na eura nebo je můžu poslat na naše a oni si to tam promění? Díky

myspul, posílala jsem penízky nedávno na SK, posílala jsem v eurech, ale jde to zaplatit na poště v českých a jim to přijde v eurech. A je lepší to posílat na adresu, když se posílá na účet, tak tam jsou nějaké poplatky, takže mi poradili takto a bylo to super. Z účtu na účet to jde taky, ale ty poplatky jsou fakt krize.....

Jinak ahojky a všem díky. My si fakt užíváme, malou štípla před dvěma dny včela, dneska se jí spustila krev z nosu, jako to bylo umění, to zastavit, řvala u toho jak tur, nechtěla tamponek do nosu ani stisknout nosík, děs a to vedro pro mě teda taky není :poblion: :pocitac:

• načítám...
13837
30.6.10 15:03

A vítám nově příchozí, gratuluji k těhulkování a taky ke všem kontroličkám..

• načítám...
1718
30.6.10 15:19

Holky, chceme v sobotu vyrazit k vodě. Pojedeme do aquaparku do Prostějova. Moc se těším,protože je to tam dosti prostorné a můžu si klidně lehnout i do stínu. chtěla jsem se zeptat,jak vysoký faktor opalováku bych měla použít?

• načítám...
10949
30.6.10 15:33

Tak jsem tu zpet z prohlidky
takze dr. videl dutinku 9 mm dlouho zatim bez plodu. Takze jdu pristi stredu do nemocnice na ultr. a pak za dalsi tyden k nemu. Pry se muze jednat o tehu, ktery je mladsi neco rikal sestricce ze podle ultr. to vypada 5 – 6 tydnu od MS tak jsem mu rekla ze ovu byla 31.5. coz by tech 5 sedelo (jsem od ovu 4+2) tak snad to bude dobry. Jestli ne tak jdu znova na revizi. Holky mela jsem co delat abych dojela domu a udrezla nebrecet. Takze ted jsem doma a bulim a bulim a bojim se aby se to neopakovalo.

• načítám...
24837
30.6.10 15:37

Nikol, neboj, bude to dobré, je fakt brzo, ale chápu tě, já měla nervy na pochodu ve 3. těhu, protože MUDr. na UZ popisoval sice dutinku v děloze, ale taky něco na vaječníku a měla jsem jít pak na KO za 2 týdny a byla jsem děsně vycukaná, že to bude mimoděložní a řvala jsem,kdykloli jsem si na to vzpomněla :-? Ale jestli to u tebe vychází na ten 5-6.tt, tak to bude dobré, nestresuj se :hug:

• načítám...
10949
30.6.10 15:41

Fragolko kdyz ja mam hroznej stach. Nechci se nejak nervovat, ale proste ty slzy nejdou udrzet a nemyslet na to taky nejde.
Mozna jsem od prvni kontroly cekala vic, chtela jsem uz srdicko a jen dutinka pro me byla zklamanim.

• načítám...
12429
30.6.10 15:42

Niky ještě nestresuj, třeba tě tam poslal jen pro jistotu právě kvůli té minulé revizi tak si to chtěl ověřit ať máte jistotu, tak buď v klidu bylo to fakt ještě brzy :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+