Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
29.6.10 12:40

Já omdlela v prvním těhu,byla jsem v 18týdnu.Bylo to v zimě,čekala jsem před poštou až otevřou.Všude bylo bílo a mě začaly trnout nohy a pak už jen vše kolem bílé.Naštestí tam semnou byla mamka a ještě dvě paní. Zachytily mě,abych neupadla na zem. Musela jsem jet do nemocnice do Prostějova. Nezapomenu na jejich chování,věděli,že jsem těhule a přesto mi jen změřily tlak a udělali vyšetření srdce.Když sem se zeptala jestli by mi neměli vyšetřit bříško,jestli je malý v pohodě,tak jsem dostala strohou odpověď,zajeďte si ke svému gynekologovi. Pak mě poslali si sednout do vestibulu a počkat na výsledky. Kdyby se mi malý nezačal vrtět v bříšku asi bych se zbláznila.Hrozný přístup lékařů v Prostějovské nemocnici.

• načítám...
13837
29.6.10 14:00

ahoj holky, gratuluji k úspěšným KO, já začínám být nervozní :mrgreen: už aby bylo 17 hodin :roll:
Dneska je venku šílené dusno, vůbec venku nevydržím, děsný. Kdyby alespoň přišla nějaká bouřka.

• načítám...
14
29.6.10 18:54

Ahoj holky, všechny vás zdravím :-D To jsou vedra, co, snad to přežijeme :-D
Dnes jsem byla na ultrazvuku, tak se s váma musím podělit o tu radost. Jsem 7tt+1, bylo vidět srdíčko a doktor mi vytiskl první fotku miminka. Všechno je, jak má být a já mám velkou radost. :-D
Otázka na ty, které už doma dítko mají nebo se v tom vyznají - podle ultrazvuku mi doktor stanovil termín porodu na 14.2. Podle poslední MS mi termín vychází 20.2 a protože taky vím na den přesně, kdy jsem měla ovulaci, tak podle té to vychází na 17.2. Je spolehlivější ultrazvuk nebo datum podle ovulace? Ne že by mi na těch pár dnech tak záleželo, ale mám v tom období narozeniny, tak jen čistě pro zajímavost, jestli je šance si k nim nadělit ten nejkrásnější dárek :srdce:

• načítám...
13837
29.6.10 19:59

ahojky

tak máme po kontrole, miminko je tam kde má v děloze, ale je ještě tuze malinkaté, teprve tak 5 tt, na další ko jdeme až 26.7. to už bude doufám bít :srdce:

Jinak gratuluji všem úspěným ko.

• načítám...
DP
462
29.6.10 20:01

Limetko, ja mela mimi podle UZ o tyden starsi nez jak to vychazelo podle MS, takze doktor stanovil termin porodu podle UZ a nakonec jsem rodila jeste o 5 dni pozdeji :-)

• načítám...
DP
462
29.6.10 20:07

Jinak vsechny zdravim a gratuluji k uspesnym kontrolam. Nas kontrola ceka az 23.7. tak snad bude vse ok.
Dnes jsme s Eliskou stravily odpoledne na koupalisti. Uzily jsme si to obe. Byly jsme tam jeste s kamaradkou, ktera ma stejne starou holcicku, takze bezva den. Eliska hned po veceri odpadla, a ja uz ted taky :-)
Pekny vecer vsem.

• načítám...
4354
29.6.10 20:25

Ahoj spolutěhule :mavam: :mavam: :mavam: ,

opět nestíhám dočítat, jen jsem na posledních dvou stranách zahlédla gratulace ke KO, tak se přidávám a gratuluji samozřejmě i ostatním, i když ne jmenovitě :oops: (nesmíte toho tolik psát, to nezvládám :roll: :mrgreen: ), se snad brzo polepším :lol: .

Já měla jít na KO dnes, ale včera ráno jsem začala krvácet a moje dr. odpo ordinovala, tak mě vzala, mimi je naštěstí v pořádku, dnes bych měla být 8+5 tt, nasadila Utrogestan (nevím teď kdo přesně, ale jedna z vás ho taky bere - tuším preventivně skrz proběhlý potrat, že?… :nevim: ) a nařídila klidový režim (chacha). Vzhledem k postupnému slábnutí jsem neočekávala „novou vlnu“ (do další poradny jdu za měsíc, ale v případě opakování okamžitě přijet), která ovšem po příjezdu domů přišla, tak jsme se vydali na pohotovost, páč moje mudra už v ordinaci nebyla, tam stejný verdikt, pouze zvýšená dávka hormonů. Dnes už to bylo jen ráno, tak ťuk ťuk kam můžu a doufám, že bude vše OK. Ale do toho 12., 13. týdne se asi zblázním, protože mi oba dr. doslova řekli, že mi hrozí potrat :cry: . Musím být optimista a doufat…

Limetka15 - nejpřesnější by to mělo být dle UTZ, ale až v tom 12. tt, alespoň takhle to všude čtu a i moje dr. mi to v prvním těhu říkala :wink:

• načítám...
4354
29.6.10 20:38

No ono to ani nebylo tak těžký dočíst… :think:

Tož:

Gratulace pro al3da, grepik a myspulka a držení palečků Pet9 a Nikolitě, aby to i jim dopadlo výborně, dejte hned vědět :wink:
Fragola - přesně, jak jsi psala, ještě, že máš ten kočár :roll: . Ty vedra asi budou na všechny těhule působit neblaze, zvláště ty v závěru těhotenství, chuděrky… Jsem zvědavá na sebe samu, jsem omdlívací i netěhotná :oops: Tak snad to všechny zvládneme!!! :lol:

• načítám...
4395
29.6.10 20:51

Holky gratulace ke kontrolam.
Za-bo doufam, ze ti vsechno dobre dopadne. Ze to je jen neprijemnost na zacatku.

• načítám...
24837
29.6.10 21:06

Limetko, gratulace ke KO :-D K TP ti to už psala ŽÁ-BA, jen bych se opakovala, jinak mně u prvních 3 těhotenství nikdo datum podle UZ neřekl, u posledních dvou ano, ale stejně, s TP dle MS se to lišilo cca o 4 dny, poslední jsem dle UZ přenášela o 9 dní :wink:

Grepiku, nevadí, je brzo, ale hlavně, že je všechno, jak má být :-D

ŽÁ-BO, to mě moc mrzí :-( Ale věřím, že se to bude dál slibně vyvíjet, držím pěsti :-) :kytka: :hug:

A jinak nevím, snad bych ten konec těhu brala na to léto víc než začátek :roll: Včera jsem z toho byla teda těžce přepadlá :-? Ale dneska je mi celkem fajn, tak snad se to bude takhle vyvíjet i dál :wink:

• načítám...
3221
29.6.10 21:16

Ahojky… Všem gratuluji ke kontrolám… Žá-bo, držím palce aby bylo vše v pořádku… Já jdu zítra na krev a pak někdy na výsledky… Ani nevím co mi z krve budou zkoumat…
Jinak mě strašně rozbolely zuby a mám je hodně citlivé… nejvíc mi vadí ovoce. :zed: Myslíte že je to třeba nedostatkem vitamínů? Snažím se jíst to ovocko i přes bolest zubů a mám vitamíny… :nevim:
No asi musím k zubaři…
:pocitac:

• načítám...
24837
29.6.10 21:23

vvvv, ony to ty zuby rády dělají :roll: Já s tím trpím krátce po otěhotnění a hlavně po porodu, je to i vlivem hormonů :-? Zkus nějakou pastu na citlivé zuby, mně celkem pomáha Colgate Sensitive, zkoušela jsem jiné a ani ťuk :roll:

A tak krev je kvůli krevnímu obrazu, HCG, krevní skupině, Rh faktoru ,testu na syfilis a HIV :-)

• načítám...
3968
29.6.10 22:27

Ahojky holky :-D :-D :-D
tak vás po dlouhé době zdravím. Ranní nevolnosti pomalu ustupňují :dance: zdá se, ale musím říct, že jsem si fakt zažila svoje :-D :-D :-D

Všem těhotným gratuluju k úspěšným kontrolám :-D :-D :-D

a Žábinko :-D Tobě strašně moc držím palečky ať je vše v pořádku myslím na Tebe :srdce:

• načítám...
1718
30.6.10 07:17

Dobré ráno holky,potřebovala bych poradit. Když chci poslat peníze na Slovensko složenkou na účet musím si je u nás proměnit na eura nebo je můžu poslat na naše a oni si to tam promění? Díky

• načítám...
12429
30.6.10 09:04

Ahoj holky tak já hlásím že dnešní ráno proběhlo v klídku tak snad se to ještě nepokazí:)
Já jdu na ko zítra tak taky dám vědět jak jsem dopadla.Jinak dneska je myslím na řadě Market, tak Marky nějaké zprávy:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+