Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
494
25.6.10 12:31

ahojte holky, ja dnes moc nestíhám, teď jsem uložila malou, do toho úklid, vaření, ale dnes mi není až tak zle. ZATÍM! My jsme dnes doma, ale zítra jedeme k rodičům na zahradu grilovat, tak se moc těším:) Jinak já si právě dělám zapečený brambory s cibulí a smetanou a už se jich nemůžu dočkat :lol:

• načítám...
12429
25.6.10 12:40

Marocko tak to já bych nejradši uložila sebe :lol:
Teď do sebe cpu řecký salát ale je ho nějak málo :roll:

• načítám...
494
25.6.10 12:45

joo, Kaspi, já se chystám uložit po tom obědě :-D to je na tom fajn, že i když se člověk s malým dítětem nezastaví, tak má aspoň ty dvě hoďky, kdy ten mrňousek spí, teda většinou…

• načítám...
12429
25.6.10 12:47

Jooo to je pravda:)budu ti tiše závidět:)

• načítám...
14
25.6.10 13:08

Holky, děkuju moc za přivítání :-D A hned mám na vás otázku - co vám pomáhá při nevolnostech? Zatím jsem zkusila Colu a zázvor, ale je to nanic. Nemá někdo náhodou zkušenosti s homeopatikama?

• načítám...
3524
25.6.10 13:18

Limetko mě nepomáhá vůbec nic :nevim: Vždycky si musím jít lehnout a nějak to rozdejchat…a že je to dost často…homeopatika jsem nezkoušela, tak fakt nevim, ale možná že by zrovna pomohly :-)

• načítám...
494
25.6.10 13:18

Limetko, to nevím, s tím teda zkušenost nemám, ale myslím, že co se nevolností týče, tak ty se musí asi prostě jen přežít a doufat, že po 12tt přejdou, taky se s nima trápím a taky nic nepomáhá, tak si říkám, že je aspoň miminko vpořádku

• načítám...
494
25.6.10 13:20

Kaspi, tak jsem dojedla ty brambory a vůůůůbec mi nesedly, ach jo,tak já si jdu lehnout a rozdýchat to, jak píše Klaaras…

• načítám...
2149
25.6.10 13:33

Ahoj holky, tak včera jsem byla štastná, že je mi trochu líp, jsem i poklidila, vyprala ale dnešek opět stojí za to, k tomu při :poblion: jsem si nejspíš skřípla nerv, protože při dýchaní mě hrozně bolí pod prsem a lopatkou :cry:
Limetko, taky tě u nás vítám. Mi při nevolnostech pomáhají lízatka a zjistila jsem, že mi děla dobře i actimel, upraví mi to zažívaní a nemám žaludek tak na vodě :potlesk: Ve kterém tt jsi?

• načítám...
12429
25.6.10 13:39

Tak mě taky nic moc nepomáhá.Já sice nezvracím ale i tak.Mám lízátka ale ta jak kdy.
Jinak na homeopatika pozor, jsou to zase jen bylinky takže před použítím se poradit s homeopatem!!!!!

• načítám...
758
25.6.10 14:16

Ahoj holky

vsechny Vas zdravim. My mame termin 7.2.2011. za sebou uz mame jedno ZT, tak ted doufam, ze bude snad uz vse OK. Jsem na rizikovym, vecne mam nervyky, protoze spinim, ale zatim je vse v poradku… Dost se doma nudim. Kdybyste byl nekdo z Prahy 9 a okoli, privitala bych jit s nekym na kavu, doma lezet je pro me uz pomalu neunosny…papapa :-)

• načítám...
10949
25.6.10 14:20

Eviku zdravim :mavam: chci se te jen zeptat na rizikovym jsi z duvodu ze jsi predtim mela ZT? chtela bych jit taky na neschopenku, ale nevim jestli mi ji dr. da.

• načítám...
758
25.6.10 14:30

Pani doktorka mi ji hned vypsala, na nic se me neptala a uz jsem byla na rizikovym, mam dost narocnou praci, takze jsem ani nejak neprotestovala, do toho jsem krvacela a byla jsem i v nemocnic na Bulovce protoze mysleli ze se mi spustil dalsi spontanni potrat ale mimi se udrzelo a ted spinim jen obcas…chtela bych jit po tretim mesici do prace, mam tam dost restu, ale netusim jestli mne pusti, a jestli to vubec jde… kdyz mi ale rekne ze ne, nebudu nic riskovat, oni se tam beze mne taky obejdou…jen mne strasne chybi lidi, byla jsem vlastne ze dne na den doma a jeste pripoutana na gauc.. :-( podle me zalezi na doktorovi, ale jestli se necitis a mas dost stresovou praci rekla bych to, a myslim ze dneska jsou doktori dost benevolentni a napisou ti to…

• načítám...
14
25.6.10 14:52

Evíku, držím palce, ať všechno dobře dopadne!Podle mě dneska neschopenku napíše každý doktor, když se o ni požádá. Já jsem na ní taky a absolutně bez problémů, doktor ani nemrknul a napsal mi ji. Chtěla jsem neschopenku, protože mám náročnou a občas dost stresovou práci a už jsem byla svědkem toho, jak jedna bývalá kolegyně potratila po týdnu, kdy vyčerpáním a stresem skoro nespala. Je fakt, že doma se taky dost nudím, ale jsem zároveň moc ráda, že nemusím do práce. Téměř od začátku (teď začínám 7. týden)je mi tak zle a točí se mi hlava, že si vůbec nedokážu představit, jak bych to zvládla v práci. To by prostě nešlo. Mimochodem, děkuju za tip na lízátka, vyzkouším :jazyk:

• načítám...
12429
25.6.10 15:00

Holky myslím že když je rozumnej důvod a rozumnej doktor tak s neschopenkou snad nebudou dělat problémy:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+