Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pet9
ja si myslim ze kdyz clovek narazi v porodnici na fajn holku tak super ale nekdy se stane ze fakt hruza tak bych radsi neriskovala a usetrila na ten pokojik ovsem JESTLI NAS NEPREDBEHNOU CINSKY NEBO VIETNAMSKY HOVORICI MAMINKA tech jeu nas mrte a jelikoz maji penize tak … ![]()
romiška
aha tak to by bylo faj moje znama prisla o miminko ve tretim mesici teh, protoze zjistili ze se ji nevyviji srdicko.
takhle by to bejvali zjistili asi dri, prece jenom je lepsi kdyz clovek o mimco prijde tak driv
![]()
No, ony jsou tripple testy, co se dělají v 16. tt dost nepřesné. vycházejí falešně pozitivní
U nás se to vyš. ve 12.tt nedělá, musela bych na to Brna ![]()
U nás v porodnici nějaký extra pokoje nejsou, ale je tam jeden jednolůžák a zrovna byl volný a já byla šťastná jak blecha, bo jsem si o něj řekla
To byl klid ![]()
noo jasne ten klidek clovek se muze venovat sobe a mimu. nekde ti i mimco nenechaji abys mohla spat a oto vic se pak na nej tesis ![]()
dr.mi řekla ať se objednám co nejdřív,protože je tam hrozný nával,tak už jsem teda objednaná.Myslím,že je taky lepší vědět dřív pokud je něco špatně.
U nadstandardu jde hlavne aby tam byl manzel neomezene (teda pokud budou mozne navstevy) takze ja doufam, ze mi vyjde.
Příspěvek upraven 23.06.10 v 18:56
to ja bych taky chtela ale pochybuju ze bude u apolinare volno pak podoli a jinak nevim prej motol je nanic a krc me taky nelaka ![]()
potkánku
![]()
já se teda pokusím dostat do apolináře a když to nevyjde, tak vezmu Vinohrady-prostě hledám nejbližší porodnici u nás. Podolí ani zkoušet nebudu, to je bez šance
Romišo, já na to jdu. Nejspíš 27.7., asi mě tam dr. objedná, bo mi neřekl. Jedu na to ale do Olomouce, taky to mám celkem daleko, ale budu klidnější no. Říkal, že to stojí 1400.
jj taky za to budu dávat 1400,objednaná jsem na 19.7.
Pokud ta možnost je tak toho chci využít ať to stojí co to stojí.
hromnice
hmm mozna ty vinohrady by taky sli
je to tam celkem hezky a mam to vlastne taky mooc blizko
![]()
taky to tak vidi s hromnickou sme jen tri
a brnacek snad HAFOOOO
![]()
a neni to jedno holky? Brno nebo Praha, hlavne at jsou miminka vporadku
ale teda je fakt, ze tu registraci do porodnic uz nekdy ve 12tt vam teda nezavidim, v Brne je taky plno, ale ze by az tak, to nastesti ne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat