Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
23.6.10 13:39

Jeeee holky super tak to už jsme tu tři z Brna:)A koukám Marocko že jsme úplně stejně:)

• načítám...
4354
23.6.10 13:56
Kaspinka píše:
Jeeee holky super tak to už jsme tu tři z Brna:)A koukám Marocko že jsme úplně stejně:)

ČTYŘIIIIII! Též se hlásím! :mrgreen:

To je fajn, budeme moci pořádat srazy :palec: ! Ve druhé stálé diskusi, kam chodím, jsou holky většinou z Prahy (z Brna jen dvě), tak si užívají a já se jen kochám fotkama… :wink:

Jinak držím všechny pěsti co mám, všem, které jdou dnes na KO!!! :huban: Ať jsou tady jen samé dobré zprávy!

• načítám...
12429
23.6.10 14:04

tak to je paráda, protože jste jediné známé těhotné které tady mám:)

• načítám...
494
23.6.10 14:28

Teda to je brňaček, to jsem netušila :-) jj, Kaspi, jsme stejně a ještě s někým, ale teď rychle nevím s kým. Ale já jsem zatím podle utz trochu míň, no ale uvidíme v tom 12tt, to už je to měření přesnější. Mě dneska skoro celý den zase bolí podbřišek, tak doufám, že to nic není a blivno mi je teda taky. Teď jsem se trochu prospala, dokud malá spí, abych zase nabrala trochu sil na odpo

• načítám...
12429
23.6.10 14:32

Já podle utz jedště nevím to až příští týden:)

• načítám...
24837
23.6.10 14:35

No fakt, samá Brňanda :wink: Já jsem se v Brně jen narodila :-D Ještě chodím na LEden 2010 a tam je to taky samá Pražanda :wink:

Mně je dneska blivno též :roll: Jsem těžce jetá a večer daleko :wink: Půjdu to rozchodit u práce :-D

• načítám...
4395
23.6.10 14:36

Marocko podle metriku jsem na tom s vama stejne ja.

• načítám...
853
23.6.10 15:25

hlasim, ze jsem taky z brna!!! :mrgreen:

• načítám...
494
23.6.10 15:45

tak to jsme se tu dobře sešly:) my teď razíme ven a doufám, že až se vrátíme, tak už tu budou samé dobré zprávy od holek z kontrol…

• načítám...
10949
23.6.10 15:50

holciny,tak se hlasim od doktora nebo lepe receno id sestricky :lol: rekla jsem sestricce ze potrebuju radu, ze jsem tehu a ze v lednu jsem byla na revizi a ze ted nevim jestli se postupuje jinak co se tyce prvni kontroly. Rekla jsem ji datum posledni MS a rekla ze jsem v 6 tydnu (coz jsem taky vedela) a ze je brzy at prijdu za tyden ze uz by melo byt neco videt. Tak ji rikam ze jsem se sla radeji zeptat jestli prave nemam dostat neco na podporu tehu a ona ze to stejne neovlivni. Takze tak, takze pristi stredu ve 14:00 jdu na prvni kontrolu

• načítám...
4986
23.6.10 16:15

:pankac: ahojky holciny tak :srdce: je tam je malinky ale je tam AKCE :potlesk: TAK SEM SI ZAKOUPILA CELOU KRABICI VIENETY A JDU MLSAT :andel: to mam misto vinka :nevim: jeeezis jak ja mam chut na cerveny vinko :cert: jeste nez sem zjistila tehu tak sem si davala dost asi sem to nejak potrbovala :dance: na kontrolua odbery jdu az zamesic a to se prej budu i zaregistrovavat do porodnice. chtela bych apolinare. :mrgreen:

• načítám...
24837
23.6.10 16:23

Potkanku, gratuluju :-) :kytka:

Teda, holky Pražandy, tu registraci v porodnicích fakt nezávidím. To mi přijde děs :roll: Málem, aby se těhule nahlásila, než otěhotní :wink:

• načítám...
1717
23.6.10 17:24

Ahoj holky, všem, kdo jsou po kontrole tak moc gratuluji. To se teda nmáte, Brňandy, můžete pořádat kočárkové srazíky. To mám fakt smůlu, Brno mám dost z ruky.
Tak už mám kluky doma z nemocnice a malý už běhá sám, huráááá!!! Takže snad už bude vše v pohodě.

• načítám...
4395
23.6.10 17:26

Potkanku gratuluju k dobre kontrole :potlesk:

• načítám...
494
23.6.10 17:26

Tak aspoň, že tě objednala už za týden, ale stejně nevím, proč jí 6. týden přišel tak brzo, já myslím, že už by něco dr. viděl, ale tak za týden už uvidí určiě víc,to je pravda :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+