Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jeeee holky super tak to už jsme tu tři z Brna:)A koukám Marocko že jsme úplně stejně:)
Kaspinka píše:
Jeeee holky super tak to už jsme tu tři z Brna:)A koukám Marocko že jsme úplně stejně:)
ČTYŘIIIIII! Též se hlásím! ![]()
To je fajn, budeme moci pořádat srazy
! Ve druhé stálé diskusi, kam chodím, jsou holky většinou z Prahy (z Brna jen dvě), tak si užívají a já se jen kochám fotkama… ![]()
Jinak držím všechny pěsti co mám, všem, které jdou dnes na KO!!!
Ať jsou tady jen samé dobré zprávy!
tak to je paráda, protože jste jediné známé těhotné které tady mám:)
Teda to je brňaček, to jsem netušila
jj, Kaspi, jsme stejně a ještě s někým, ale teď rychle nevím s kým. Ale já jsem zatím podle utz trochu míň, no ale uvidíme v tom 12tt, to už je to měření přesnější. Mě dneska skoro celý den zase bolí podbřišek, tak doufám, že to nic není a blivno mi je teda taky. Teď jsem se trochu prospala, dokud malá spí, abych zase nabrala trochu sil na odpo
No fakt, samá Brňanda
Já jsem se v Brně jen narodila
Ještě chodím na LEden 2010 a tam je to taky samá Pražanda ![]()
Mně je dneska blivno též
Jsem těžce jetá a večer daleko
Půjdu to rozchodit u práce ![]()
tak to jsme se tu dobře sešly:) my teď razíme ven a doufám, že až se vrátíme, tak už tu budou samé dobré zprávy od holek z kontrol…
holciny,tak se hlasim od doktora nebo lepe receno id sestricky
rekla jsem sestricce ze potrebuju radu, ze jsem tehu a ze v lednu jsem byla na revizi a ze ted nevim jestli se postupuje jinak co se tyce prvni kontroly. Rekla jsem ji datum posledni MS a rekla ze jsem v 6 tydnu (coz jsem taky vedela) a ze je brzy at prijdu za tyden ze uz by melo byt neco videt. Tak ji rikam ze jsem se sla radeji zeptat jestli prave nemam dostat neco na podporu tehu a ona ze to stejne neovlivni. Takze tak, takze pristi stredu ve 14:00 jdu na prvni kontrolu
ahojky holciny tak
je tam je malinky ale je tam AKCE
TAK SEM SI ZAKOUPILA CELOU KRABICI VIENETY A JDU MLSAT
to mam misto vinka
jeeezis jak ja mam chut na cerveny vinko
jeste nez sem zjistila tehu tak sem si davala dost asi sem to nejak potrbovala
na kontrolua odbery jdu az zamesic a to se prej budu i zaregistrovavat do porodnice. chtela bych apolinare. ![]()
Potkanku, gratuluju
![]()
Teda, holky Pražandy, tu registraci v porodnicích fakt nezávidím. To mi přijde děs
Málem, aby se těhule nahlásila, než otěhotní ![]()
Ahoj holky, všem, kdo jsou po kontrole tak moc gratuluji. To se teda nmáte, Brňandy, můžete pořádat kočárkové srazíky. To mám fakt smůlu, Brno mám dost z ruky.
Tak už mám kluky doma z nemocnice a malý už běhá sám, huráááá!!! Takže snad už bude vše v pohodě.
Tak aspoň, že tě objednala už za týden, ale stejně nevím, proč jí 6. týden přišel tak brzo, já myslím, že už by něco dr. viděl, ale tak za týden už uvidí určiě víc,to je pravda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat