Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Romi já bych to neriskovala.Jednou vyrazíš dopoledne a může přijít kontrola.Nejen že příjdeš o peníze ale můžou tě i vyhodit z práce.
Romi, domluvila bych se s dr. ať Ti dá vycházky třeba od 9 do 12 a třeba chvilku odpoledne. Třeba můj dr. dává vycházky neomezeně, protože ví, že může být těhuli blbě kdykoliv a nenařídí jí vycházky. Je to jen o domluvě a o lidech ![]()
Romišo moje kamarádka měla taky vycházky jen odpoledne a domluvila se s doktorkou že kdyby jí náhodou přišla kontrola a ona nebyla doma tak že jí dá doktorka potvrzení že byla u ní. Ale jak moc chodí kontroly fakt nevím, jiné kamarádce přišla kontrola pokaždé když byla nemocná a pak zjistila že ta kontrolorka bydlí ve vedlejší ulici, ta pak má vykázanou činnost po cestě domů ![]()
dobre ranicko maminy
tak me dnes ceka kontrola a jestli je
tak sem trochu nervozni ![]()
diky za gratulace, snad uz bude tentokrat vse tak jak ma:) to potkanek: budu na tebe myslet, v kolik mas ko? a kolikaty jsi tyden?
grepiku
jenže já potřebuju i ty odpolendní kvůli malýmu,abych s ním taky mohla ven,je mu pět a těžko mu vysvětlím,že musíme být pořád zavření doma.Přítel jezdí přes týden pracovně pryč a musím všechno zvládat sama. A to abych šla do práce se necítím a hlavně mám stresové zaměstnání a jsem ráda,že už nechodít s brekem domů.
A ještě je tady jedna věc máme zaplacenou dovolenou v Krkonošich a nevím jak to mám udělat?????
marocko
no kolem druhy jak zdrhnu z prace. mela jsem byt asi tak v sestym akorat dr sama moc nevedela pac tam byl zloutek mimco rostlo ale nebylo videt srdicko tak ted se snad uvidi ![]()
Já jsem na neschopence a dal mi vycházky neomezeně…myslíš, že by se s doktorem nedalo domluvit, aby ti je dal taky tak?
Jinak všem gratuluju k pozitivním zprávám
Už abych měla tu kontrolu taky za sebou ![]()
Potkanku, držím pěsti, ať to dneska na KO dobře dopadne ![]()
Romi, záleží na MUDr. Někdo v pohodě napíše neomezené vycházky, někdo ne… Povinnost doktora to není. Upřímně bych si nebýt doma nelajzla, na těhule kontroly chodí…
holky gratuluju k dobrym zpravam z konroly
Potkanku drzim palecky. Ja se jdu dnes zepat k dr. kdy se mam objednat, a doufam ,ze me dnes vezem. Ale nevim. Jsem jeste kratce tehu 6+1 a podle ovulace 3+2 tak nevim. Chtela bych potom taky neschopenku, jak delam ty 12-14 denne tak jsem unavena a navic cely den sedim a to pry neni dobre. Jo a jdu k nemu na 14:00 takze si s potkankem budeme drzet palecky ![]()
Holky udělaly se mi dva velký opary na rtu a dočetla jsem se na jedný stránce, že to v prvním trimestru může ohrozit plod
nevíte o tom některá něco? Já na opary vždycky dost trpěla, ale teď už jsem ho dlouho neměla, až dneska ![]()
Ahojky s těma vycházkama bych měla taky strach…já mám teda od 8 do 8 takto je fajn celej den ![]()
a jak píše grepik je to o domluvě a lidech…nevím proč by měli těhule mít vycházky omezené…snad každá ví jak se cítí na to jestli vymetat někde ce den nebo ne…když pak jede někam vybrat něco miminku tak to ani nestihne když má třeba jen 2 hodiny
tak dneska mi je opět špatně ale né jak včera zatím…tak uvidíme…ještě že spousta věcí na svatbu jde zařídit přes net…nechce se mi ano nikam jezdit a domlouvat něco
…ještě že už ty šaty mám…včera jsem myslela že to ani nerozdejchám, ale pak na mě oblékli do těch šatičků a hned mě bylo lépe ![]()
Kláro, já zase tady emimi četla jen, že by opar vliv mít neměl, ani takhle na začátku těhotenství. Holky ho měly třeba v 6.tt a miminka byla v pohodě
Sama neporadím, já na to netrpím, ale neviděla bych to zas tak černě ![]()
Kamarádka v těhotenstvi taky měla opar, a doktorka ji doporučila zvíšit příjem vitamínu B a opar lokálně potírat vlhkou jedlou sodou, která jakoby rozleptá opar a zničí viry.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat