Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,
Kaspinko, já jsem se Simčou „úspěšně“
asi do 6.měsíce
Jestli mě to čeká i teď, tak potěš koště
, ale snad to zase přežiju
Ale přeju. ať tě to brzo přejde ![]()
Příspěvek upraven 22.06.10 v 09:06
Dobré ránko ![]()
grepik tak to jsme na tom stejně…už mě je špatně od včerejška,teď jsem si vzala prášek a myslela jsem že se
a to ty prášky budu brát do konce července
![]()
Jinak děkuji za přivítaní ![]()
dobre ráno, Kaspi, mě bylo s Aničkou špatně od 7. týdne a když už jsem si myslela, že ve 12. to přejde, tak jsem začala zvracet a to mi vydrželo až do 25…ale každá to máme jinak, možná i já to tentokrát budu mít jiný. Ale unavená jsem taky strašně ![]()
kebinka no dnešek bude desný a venku svítí slunko a malá se těší ven
no snad to přežiju, ale nejraději bych zalezla a spala ![]()
ahoj holky, vy jste toho zase teda nakecaly
dneska to vypada na hezky den, i kdyz tady v praci mame strasnou zimu, tak sedim v bunde.
Jsem taky unavena, vecer jsem se vzbudila udelalo se mi nejak spatne, ale zase jen na chvilicku, pak jsem usnula.
grepik píše:
kebinka no dnešek bude desný a venku svítí slunko a malá se těší venno snad to přežiju, ale nejraději bych zalezla a spala
no to já si říkám taky
jedem s našima vybírat svatební šaty tak si to ani neužiju pokud mě bude špatně
Já vím že to má každá jinak, ale závidím mojí ségře, protože ta říkala že kdyby neměla břicho tak vůbec neví že je těhu ![]()
Kebi, jé ty se budeš vdávat?
Kaspin, kámoška taky, ale druhý těhu si teda vyžrala se vším všudy snad, vůbec jsem jí to nezáviděla
Kaspi, já třeba taky v prvním těhu skoro nevěděla, že jsem těhotná. Fakt to byla paráda
Žádný problémy, všechno úplně v pohodičce ![]()
Jj třeba to za chvilku přejde a budu taky tak v pohodce:)
GEbi tak to gratuluju:)hned bych se vdávala znovu:)
Jé, Kebi, tak to gratuluju
Jsem to s těma svatebníma šatma nějak přehlídla ![]()
![]()
už se moc těšíme…máme radost že už tam bude s náma náš bobešek sice v bříšku ale bude
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat