Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
494
21.6.10 18:04

ale bolesti ani spineni jsem nemela vubec, jen takove blbe tuseni a taky mi proste nebylo moc spatne, jen to bylo vsechno takovy divny, jiny nez v prvnim tehu

• načítám...
10949
21.6.10 18:28

prave ze bych chtela aby mi bylo spatne, abych vedela ze je vse OK, ale kdyz to tak vezmu tak moji mamine taky spatne nebylo. no uvidime

• načítám...
3968
21.6.10 18:47

Renči gratuluju k dobrým zprávičkám :-D :-D :-D
i u nás je vše v pořádku. Miminko odpovídá velikostně na 6+6 přesně tak, jak jsem to měla vypočítaný. Fotečka z ultrazvuku nádherná a bije už i srdíčko :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
24837
21.6.10 18:52

Hromnice, taky moc gratuluju :-D :kytka:

Holky, už jsem to tu psala, měla jsem ZT po 3 dítěti a teda musím říct, že jsem si byla fakt 100% jistá, že to musí vyjít a ve snu by mě nenapadlo, že bude něco špatně :-? O to větší šupa to pak po UZ byla…)

Ale jinak se teď radši nějak zvlášť nepozoruju :wink: Ani na to není moc času :-D

Marocko, gratuluju k prvním krůčkům :-D

• načítám...
2149
21.6.10 19:11

Hromnice, mooc gratuluji, to jsou krásné zprávičky :dance: :kytka:

• načítám...
13837
21.6.10 19:22

Hromnice, Renčí moc moc moc gratulujiiiii :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
3968
21.6.10 19:23

Holky moa moc Vám děkuju :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
4986
21.6.10 20:17

HROMNICE A RENČI
MOOOOC VAM GRATULUJU K :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: SUPER ZPRAVA. ME TO CEKA POZÍTŘÍ, :kytka:

• načítám...
3221
21.6.10 20:19

Ahoj holky, tak mám za sebou UTZ. Doktor říkal že odpovídá 6+4tt (přitom jsem byla před 14 dny a říkal 5tt) tak jsem z toho trochu vystrašená… :zed: říkal že tam byly dvě mimi, ale jedno se přestalo vyvíjet a samo zakrnělo a prý se vstřebává - k tomu říkal že se to stává často, a že se nic neděje.
No a tvrdil mi, že :srdce: tam je, bohužel jsem skoro nic neviděla… :cry: Tak doufám, že viděl dobře!!! :zed: Příští středu jdu na krev a pak zase na kontrolu, a říkal že pokud bude vše ok, dá mi průkazku… :dance:
Nějak se nedovedu pořádně radovat, čekala jsem že srdíčko uvidím pořádně… :nevim: A přitom skoro vidět nebylo!

• načítám...
3221
21.6.10 20:20

jo jinak holky moc gratuluji a všem, které mají kontrolu před sebou přeji, aby dopadla dobře a všechny jste viděly :srdce: … :hug:

• načítám...
4986
21.6.10 20:27

VVVV
NEBOJ TO BUDE OK VSICHNI SE BOJIME TAK SE NESTRESUJ AT MA MIMCO KLIIDEK :andel: :pankac:

• načítám...
3221
21.6.10 20:29

Já vím, děkuji… Doufám že to bude v pohodě… :hug: Každopádně jsem moc ráda, že mám s kým pokecat a vypovídat se… :srdce:

• načítám...
24837
21.6.10 20:31

vvvv, neboj, to bude v pohodě :-D Rozdíl 3 dnů není moc :-D Sice je z toho všeho člověk vyklepanej, ale musíme věřit :wink:

• načítám...
3221
21.6.10 20:38

Díky moc… Já doufám, že to bude v pohodě… :nevim:

• načítám...
494
21.6.10 20:42

holky, moc gratuluju ke vsem srdickum a dobrym zpavam:))) jinak VVV, vzdyt ti to docela odpovida, ne? Jestli jsi pred dvema tydnama byla v patym a ted jsi v sedmym, tak to prece sedi, ne? Ja mam ted mimco podle UTZ o dva dny mladsi, Anicku jsem zase mela ve 12tt o dva dny starsi, ono se to stejne jaksi porad meni, pokud to jsou jen dny a ne tydny, tak si myslim, ze to neva. Malokdo se strefi primo do ovulace a taky neni ovulace vzdycky 14 den v mesici. Jinak pokud ti dr. rikal, ze srdicko tam je, tak mu ver:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+