Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ale bolesti ani spineni jsem nemela vubec, jen takove blbe tuseni a taky mi proste nebylo moc spatne, jen to bylo vsechno takovy divny, jiny nez v prvnim tehu
prave ze bych chtela aby mi bylo spatne, abych vedela ze je vse OK, ale kdyz to tak vezmu tak moji mamine taky spatne nebylo. no uvidime
Renči gratuluju k dobrým zprávičkám
![]()
i u nás je vše v pořádku. Miminko odpovídá velikostně na 6+6 přesně tak, jak jsem to měla vypočítaný. Fotečka z ultrazvuku nádherná a bije už i srdíčko
![]()
Hromnice, taky moc gratuluju
![]()
Holky, už jsem to tu psala, měla jsem ZT po 3 dítěti a teda musím říct, že jsem si byla fakt 100% jistá, že to musí vyjít a ve snu by mě nenapadlo, že bude něco špatně
O to větší šupa to pak po UZ byla…)
Ale jinak se teď radši nějak zvlášť nepozoruju
Ani na to není moc času ![]()
Marocko, gratuluju k prvním krůčkům ![]()
HROMNICE A RENČI
MOOOOC VAM GRATULUJU K
SUPER ZPRAVA. ME TO CEKA POZÍTŘÍ, ![]()
Ahoj holky, tak mám za sebou UTZ. Doktor říkal že odpovídá 6+4tt (přitom jsem byla před 14 dny a říkal 5tt) tak jsem z toho trochu vystrašená…
říkal že tam byly dvě mimi, ale jedno se přestalo vyvíjet a samo zakrnělo a prý se vstřebává - k tomu říkal že se to stává často, a že se nic neděje.
No a tvrdil mi, že
tam je, bohužel jsem skoro nic neviděla…
Tak doufám, že viděl dobře!!!
Příští středu jdu na krev a pak zase na kontrolu, a říkal že pokud bude vše ok, dá mi průkazku… ![]()
Nějak se nedovedu pořádně radovat, čekala jsem že srdíčko uvidím pořádně…
A přitom skoro vidět nebylo!
jo jinak holky moc gratuluji a všem, které mají kontrolu před sebou přeji, aby dopadla dobře a všechny jste viděly
… ![]()
VVVV
NEBOJ TO BUDE OK VSICHNI SE BOJIME TAK SE NESTRESUJ AT MA MIMCO KLIIDEK
![]()
Já vím, děkuji… Doufám že to bude v pohodě…
Každopádně jsem moc ráda, že mám s kým pokecat a vypovídat se… ![]()
vvvv, neboj, to bude v pohodě
Rozdíl 3 dnů není moc
Sice je z toho všeho člověk vyklepanej, ale musíme věřit ![]()
holky, moc gratuluju ke vsem srdickum a dobrym zpavam:))) jinak VVV, vzdyt ti to docela odpovida, ne? Jestli jsi pred dvema tydnama byla v patym a ted jsi v sedmym, tak to prece sedi, ne? Ja mam ted mimco podle UTZ o dva dny mladsi, Anicku jsem zase mela ve 12tt o dva dny starsi, ono se to stejne jaksi porad meni, pokud to jsou jen dny a ne tydny, tak si myslim, ze to neva. Malokdo se strefi primo do ovulace a taky neni ovulace vzdycky 14 den v mesici. Jinak pokud ti dr. rikal, ze srdicko tam je, tak mu ver:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat