Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dobre ranko holky, tak jak vam je po ranu? mě teda po hodinove jizde MHD
nic moooc
a to jeste kdyz si tam obcas nekdo ulevi jako dneska a primo snad nekde vedle me
mela sem co delat abych nepouzila naproti sedicimu kliiin ![]()
Ahoj holky,
potkanku, tak ten autobus nezávidím
To bych teď asi fakt nedala, mám co dělat v autě, tak se nejvíc dopravuju s kočárem a pěšky ![]()
noo jo je to masac uz se tesim az budu doma nikdo me ven nedostane
ahoj holky tak jelikoz mam volno, tak jsem si naordinovala odpocivat, takze budu cele dopoledne lezet a valet se
no a odpoledne jdeme s manzou vybrat veci do koupelny ![]()
Nikolito, taky bych si dala říct ( s tím válením se
), ale asi mi toho nebude dopřáno ![]()
Taky přeji pěkné ránko. ![]()
potkanek
jak píšeš o tom MHD…v pondělí jsem ráno vezla prcka do školky mám to 3 zastávky od domu a nastoupil bezdomovec
,stoupl si vedle mě (to už jsem si pomalu otevřela kabelku,protože jsem cítila,že snídaně půjde ven),ale on měl ještě tu drzost mi říct ať ho laskavě pustíme sednout,neměla jsem ani síli mu něco říct,lapla jsem malýho a vystoupila,protože snídaně chtěla opravdu ven ![]()
romiša
to je strašny kolikrat jedu pul tramvaje je prazdna a pulka uplne narvana a to je jen proto ze se tam vali nejakej bezdik a NIKDO S CHLAPU HO NEVYHODI. a pak si po nem nechtene sednout na sedacku, ![]()
te dem smirovala na diskuzy SUNDAVATE SI NA GYNDĚ PONOZKY a je to celkem k pousmani . ![]()
Ahoj holky tak já jsem dneska zůstala doma a udělala jsem dobře.Je mi pořád stejně tak jsem ráda, že nemusím sedět v kanclu.....
s těma bezďákama máte pravdu, on stačí jeden zpocenec a ![]()
teda holky ja bych taky chtela zustat doma aspon dneska
a jen se tak valet a cucet na telku a vuuubec nic nedelat ani nevarit proste vuuubec nic ![]()
Potkánku tak tě můžu uklidnit že v telce nic pořádného není:(
Aspoň si uklidím pomalu dneska a zítra budu mít volno:)
jeje tak tohle sem si vcera rekla taky po rozbiti dvou sklenicek a umyti nove koupelny pripravkem kterej byl na neco jinyho a ja zjistila ze se rostejka sparovacka a matni nova plastova vana sem se rozbrecela a uz neuklizim
budu se koukat klidne i na mladi a neklidni ![]()
holky tak me se nechce ani uklizet
jsem nejaka unavena, ale tak snad se dam do odpoledne do kupy a taky neco malo poklidim.
tak si rikam ze bysme asi uklizet nemeli a jen spat jak medvidci. ja jedu zejtra s manzelem do nymburka je ta den piva
no pro me dost zazivny
dam si jedno maly a mam vystarano.
ted jestli bude jako dneska tak naaadhera ![]()
Holky tak já jsem taky pro, aby jsme ani neuklízely, prostě se jen válely
Já uklidila před chvílí a teď musim ještě uvařit a nejsem z toho moc odvařená
Neni mi dobře, takže představa vaření ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat