Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4986
17.6.10 13:21

nevim to mi nerekla jen argumentovala tema potratama. :nevim: nejsem pravě žadny bebinko aspon si myslim ale zase aby pak clovek neco nepokazil . prej je tam vetsi moznost k samopotratum.

• načítám...
4395
17.6.10 13:22

Potkanku napadla me stejna otazka, to jsi na rizikovym? Me doktor dovolil cvicit, jen se musim trochu setrit a nejit do toho naplno jako normalne.

• načítám...
4354
17.6.10 13:24

Tě péro :mavam: !

Vítám další vlnu těhulí - Potkanek, Renči, marocka :lol:

Fragola - čéče, u Tebe to :poblion: musí být fakt hrozný, když máš tolik mrňousků :roll: , ale vypadá to, že jsi holka statečná a silná, tak to snad i pošesté ustojíš :mrgreen: :srdce: .

Kaspinka - já v prvním těhotenství nemohla jeden čas ani tu vodu polknout, prostě nic. Snad to brzo přejde :andel: .

• načítám...
4986
17.6.10 13:31

tak ja nevim tak mam dr bubaka . :twisted: pockam na dalsi tyden co mi rekne ultrazvuk a tradaa sportem ku zdravi. jinak mi zachvili bude vsechno maly. rikala sem si ze nebidu jist vsechno naco mam chut a ted sem péravě potrestala CELEJ JABLKOVEJ SRUUUDL :poblion:

• načítám...
4986
17.6.10 13:32

JOO A DEKUJI ZA PRIVIITANI :andel:

• načítám...
12429
17.6.10 13:39

Potkanku myslím, že jestli je ti dobře a nemáš problémy tak malej pohyb nemuže uškodit..
Já se taky hejbu sice od dost míň než dřív ale jinak bych asi zdechla, protože jak necvičím tak mě všechno bolí…

• načítám...
3524
17.6.10 13:41

Nikolita

Na kontrolu jdu 7.7. :-)

• načítám...
4986
17.6.10 13:44

No fakt je ze jak se clovek nehejbe tak snad je to este horsi. a jak to mate holky s pitim doprejete si aspon male pivko nebo malej stricek. ja nekdy jo ale znami na me pak koukaj jak na vraha. myslim si ze je lepsi male pivko nez ty hnusny umely limonady co ? :mrgreen:

• načítám...
3524
17.6.10 13:48

potkanek

Já si myslim, že malý pivo nevadí, aspoň se to vždycky říkalo…já normálně nepiju, takže ani v těhotenství :-D ale vadit by to nemělo…a ty už jsi to doma všem řekla, že čekáte mimčo? Když na tebe známí koukají…

• načítám...
12429
17.6.10 13:49

Já teda ne.Aspoň ne do konce 3měs.Je to nebezpečné pro vývoj mimíka tak to nechci riskovat.Ale pak si třeba příležitostně cucnu.

• načítám...
4986
17.6.10 13:51

no rekla sice sem nechtela ale hlavne u manzela se to neda skovat. radi paří takze kdybych ja ne tak jim to bude stejne jasny a vpraci sem to taky rekla kvuli tahani tezkyho zbozi. vim ze se to nema. ale s miho okoli to vsichni nevi :pankac: ty si to nerekla? stejne bych to asi nevidrzela :nevim:

• načítám...
12429
17.6.10 13:57

My to vykecáváme tak postupně:)MOje mamka bude babka už v srpnu takže teď se těší o to víc:)A z manžovi strany to ještě neví, až příští týden a na to se hrozně těším jak jim to řeknem:)

• načítám...
3524
17.6.10 13:58

potkanek

Já jsem to řekla akorát mojí mamině, protože jsme spolu dělaly v práci a já šla na rizikový, takže jsem jí to musela říct…a ještě tchýni, od ní jsem zas potřebovala zjistit něco ohledně nemocenský, tak jsem jí to řekla a samozřejmě nej kámoška…jinak to neví nikdo…chtěla bych to utajit co nejdýl, ale tím, že jsem na neschopence, tak nevím jak dlouho to půjde…snad aspoň do konce toho 3. měsíce…

• načítám...
10949
17.6.10 13:59

klarko tak to musim jit taky toho 7.7. :lol: ne asi pujdu az toho 14. porad nevim. Proste pristi tyden ve stredu se tam pujdu osobne objednat a bude to. Uvidime co mi sesticka rekne. svoji dceri treba rekla at prijde az ve 12 tt

• načítám...
10949
17.6.10 14:00

klarko a jak se pocita nemocenska? mam za sebou v lednu revizi tak si myslim ze me dr. bude chtit nechat doma, a ja bych to i chtela pracuju 12 hodin denne nekdy se to protahne i na 14. JO a nevite jak to pak je kdyz mi smlouva konci v rijnu?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+