Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, můžu se zeptat v kolikátým jsi týdnu? Já mám totiž vypočítaný termín zatím taky na 1.2. a minulý týden ještě srdíčko netlouklo ![]()
dekuji, ja uz jedno ditko mam doma, tak si rikam, ze to snad byla jen opravdu nejaka nahoda a ted uz to bude dobry. Ja jsem byla u dr. hned na zacatku pateho tydne a uz tam videla gestacni vacek (pri tom zamlklem ho videla az v sedmem tydnu, mimco bylo porad o dva tyndny mladsi), objednala me za dva tydny, to bylo ted v po a to uz jsme videly gestacni vacek, zloutkovy vacek i miminko se srdckem. Jinak zkousela jsem si sem davat metriky, ale vubec mi to nejde, zobrazuji se mi sice v mym profilu, ale ne tady na dskusi, tak nechapu:(
jee, uz tam jsou, tak bezva, nejsem uplne hloupa co se techniky tyce:)
Marocko, bezva, už je vidíme, mělas vyplnuté podpisy, že
Koukám, že máš doma taky pěkné prtě ![]()
Ahoj holky, také jsem čekala, zda někdo tuto diskuzi založí a je to tu…
Mám také termín porodu únor 2011, tedy zatím potvrzený pouze podle kalkulačky. Ta ho spočítala na 6.2., ale může se to změnit. Dnes jsem podle poslední MS 7+O, v pondělí 21.6. jdu na kontrolu, tak snad už bude i srdíčko. Posledně jsem byla 6+1 a byl jenom váček.
Chvíli mi potrvá než se úplně zorientuji ve všech jménech. Je tu opravdu hodně budoucíh únorňátek. ![]()
jo jo je nas tu hodne, nejak se s miminkama rostrhl pytel a to je dobre.
ahoj holky tak já si to teda dneska zase užívám:( Ráno jsem vstala v pohodě,pak jsem si pozvracela kartáček a už se to veze:)
Podaďte co pijete?Vadí vám třeba voda nebo čaje?Já mám pocit že mi teď vadí jakákoli tekutina.....
kaspinko tak to nastesti takovyhle priznaky nemam, vlastne zadny, i kdyz dneska jsem se napila po ranu ochuceny jemne perlivy vody a myslela jsem taky ze to pujde ven, ale nejak jsme to zmakla
Jinak jsem si ted delela nejakou kalkulacku na netu a mela bych byt podle ms ve 4 tydnu jinak podle ovu ve 3 tydnu, takze na priznaky je asi jeste hodne brzy.
Tak vám řeknu holky kam se hrabou zázvorová lízátka:)nejlepší teda pro mě je houska se salámem ![]()
Ahoj, mě teda pití taky zatím žádný nevadí…to spíš něco z jídla, občas se mi udělá hodně špatně, ale zatím jsem ještě nezvracela, vždycky jsem to tak nějak rozdýchala
U mě jsou jediný příznaky ty citlivý prsa…
Jinak já jsem podle tý kalkulačky na netu v 7 tt. Na kontrolu jdu až za 3 týdny, do tý doby se zbláznim ![]()
Me teda bylo minuly tyden dost spatne, ale nezvracela jsem. Tento tyden je to uz lepsi, ale zase nemuzu jakykoliv slazeny piti, to mi nedela vubec dobre.
Jinak ahoj renci, vitam te mezi nama. Jestli jsi dnes 7+0, tak jsi jako ja a od doktora mam napsany TP 3.2.
Tak to já
skoro permanentně
Občas je zážitek uvařit
MUDr. mi napsal léky, ale zase jsem o nich děsně spavá, takže nic moc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat