Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4395
17.6.10 17:17

Niky me uz to taky napadlo, hned jak jsi hlasila // :-)

• načítám...
10949
17.6.10 17:39

No vidis tak ja mam dlouhy vedeni :lol: Mame to od sebe kousek ja bydlim v ulici ktera je hned nad parkem :lol:

• načítám...
3968
17.6.10 18:31

Ahojky holky :-D :-D :-D
vítám nové těhulky a přeji všem zdravá miminka :-D :-D :-D

Já jsem si dnes zažila velmi krušné ráno, ty ranní nevolnosti jsou u mně horší a horší, ale zase si říkám, že je vše na dobré cestě :-D :-D :-D
A pak jsem měla sraz s kámoškama a udělali jsme si taky holčičí den. Já jsem jak znovuzrozená, nabitá energií no prostě je mi fajn :-D :-D :-D

• načítám...
4986
17.6.10 18:38

to ti yavidim HROMNICE takz bzch potrbovala takovej den . ja mam dneska smolnej a ubuenej dena to je venku tak krasne.

• načítám...
10949
17.6.10 18:39

Leni to mas dobry ze mas nejaky priznaky taky bych je chtela mit, abych vedela ze je vse OK, takhle kdyz se se mnou nic nedeje, tak mi ani neprijde ze jsem tehu :-?

• načítám...
4986
17.6.10 18:39

:mrgreen: jezis pardooon ja pisu jak tatar :nevim:

• načítám...
10949
17.6.10 18:41

no dalo mi to praci to po tobe prelouskat :mrgreen: a jestli jsem to dobre pochopila tak mas ubrecenej a smutnej den jakto? :nevim: :kytka:

• načítám...
3968
17.6.10 18:44
nikolita píše:
Leni to mas dobry ze mas nejaky priznaky taky bych je chtela mit, abych vedela ze je vse OK, takhle kdyz se se mnou nic nedeje, tak mi ani neprijde ze jsem tehu :-?

Niky neboj se :-D :-D :-D ono to taky dorazí seš na začátku vydrž :-D ale ten den byl fakt super dokonce když jsem dorazila domu, tak jsem i vyžehlila tu kupu toho prádla, co se mi tu nakupila já tak nerada žehlím :mrgreen:

• načítám...
3968
17.6.10 18:46
potkanek píše:
to ti yavidim HROMNICE takz bzch potrbovala takovej den . ja mam dneska smolnej a ubuenej dena to je venku tak krasne.

a co se stalo, že máš tak blbej den :cert:

• načítám...
10949
17.6.10 18:55

Leni jeste mam na tebe dotaz ty jsi vedela kdy jsi mela ovulaci?

• načítám...
3221
17.6.10 18:57

Ahoj holky. zrovna jsem dočetla debatu z dnešního dne, a musím trošku nesouhlasit… :think: Moje kamarádka je tuším ve 28 týdnu a celou dobu ji bylo dobře, žádné :poblion:… Takže doufám že to budu mít taky takhle… :-)
I když je pravda že jsem se ráno nahla nad odpadkový koš a málem jsem tam přidala… :lol:

• načítám...
494
17.6.10 19:13

s těma nevolnostma je to určitě strašně individuální, moje mamka byla těhotná třikrát a špatně jí nebylo vůbec, vždycky všechno v pohodě. Já jen vím, že mě u malé bylo strašně zle asi od 7tt a když u toho druhýho nebylo nic, tak mi to přišlo divný. Teď mi zase zle je,tak věřím,že to bude dobré, ale určitě jsem nechtěla nikoho vyděsit (hlavně Niki, vím jak se po potratu člověk bojí, já se taky bojím, ale musíme věřit). Každý tělo je prostě jiný…

• načítám...
3221
17.6.10 19:22

Marocka
souhlasím… Nevolnosti jsou individuální… :lol: Každopádně se chci zeptat, jestli máte taky pořád hlad… Já se najím a pomalu než dožvýkám poslední sousto mám zase hlad!!!! :zed: S takovou budu mít 40kg nahoře!!! :pocitac:

• načítám...
3968
17.6.10 19:25
nikolita píše:
Leni jeste mam na tebe dotaz ty jsi vedela kdy jsi mela ovulaci?

Niky, ovulaci já na sobě poznám podle hlenu. A hlavně, když my se s manželem domluvili, že se začnem po 4. snažit, tak se nějak snažíme, aby byl sex obden a to taky byl :-D :-D :-D a ještě tentokrát vyjímečně byli nožičky nahoru :-D :-D :-D u toho jsme se teda dost nasmáli

• načítám...
1517
17.6.10 19:27

Ahoj maminky.Jsem tady nová a teprve se rozkoukávám. Doma mám pětiletýho kluka a teď po středeční kontrole jsem v 7tt a zatím je vše v pořádku i :srdce: miminka.Souhlasím,každé těhotenství je jiné.S prvním synem mi vůbec nic nebylo,ale za to teď jsem už týden nevylezla z postele :cry: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+