Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ještě jsem se chtěla zeptat, Fragolo to jste tak brzo po porodu chtěli další mimi nebo se to zadařilo
já tě obdivuju, tolk dětí, ale je to pěkný, když je mamka zdravá, tak proč ne
Potkanku, já jdu taky ve středu, snad nám to dobře dopadne, i když máme mladší mimi, možná tam bude ![]()
Jo jo holky, myslet pozitivně je základ, ale někdy se mi to nedaří no ![]()
Jinak kalhoty už taky tak tak zapnu
Myslíte, že je to už možné, aby pomalu rostlo bříško? To spíš z jídla než těhu, ne? ![]()
Ahoj holky, já jdu k doktorovi v pondělí, a taky doufám že bude
…
Každopádně břicho mám taky docela větší. a hlad mám v jednom kuse!!!
já myslím, že je to břicho spíš nafouklý, mimčo to určitě není, ale děloha se roztahuje, všechno to nějak pracuje a břicho je prostě větší. Někdo může nosit normální kalhoty do pátýho měsíce, já to cítím už tak od šestého týdne ![]()
jo a ja si myslim ze ty nase briska sou spis papani ja ho mam tak na paty mesic snad
ale aspo se do nej hodne vejde. je to hruza clovek se tolik let hlida cvici a behem par tejdnu je to pryc. rikam si ze nebudu bastit vsechno jooo ale kdyz ono se to tak lehce rika ![]()
tak holky dobrou noc a pekny vikend, asi tu o vikendu moc nebudu, budem uzivat rodinnou pohodu:)tak se drzte a pohladte miminka ![]()
ahoj holky koukam ze jste vcera resili dr. a nevolnosti a rust briska ![]()
tak ja podle posledni ms jsem dnes 5+4 a podle ovu 3+5 no a ted mi reknete kdy mam jit k dr.? kdyz pujdu podle MS v 8tt tak asi jeste neuvidim srdicko a budu se stresovat aby to nedopadlo jak minule, mam taky za sebou ZT. Tak ja nevim
Kazdopadne jsem chtela jit nejdyl k dr. 14.7. protoze kolegyne chce pak volno 5 dni takze mam mit 5 dni za sebou dvanactku, coz si myslim ze je u me nerealny, jsem porad unavena. Jinak na konrolu se tesim a verim ze mimi bude OK, ale trochu se bojim.
Ja nevolnosti teda nemam zadny, porad bych jedla ryby. to bude asi tim, ze se prcek narodi ve znameni ryb ![]()
jinak brisko mam taky nafoukly, hlavne vecer
Niki, ja myslim, ze pokud pujdes v 8tt, tak uz by tam srdicko byt melo tak jako tak. Ja byla vlastne ted 6plus6, mimi odpovidalo 6plus 4 a srdicko uz bylo:) Aspon miminko uvidis a budes vedet, ze roste tak jak ma:)ja vim, ze mas strach, ja ho mam taky a hodne,ale co nadelame.
na jednu stranu bych sla k dr. hrozne rada, ale na druhou stranu se hrozne bojim. Ale tomu miminku co ted nosim verim. Snad me nezklame. Broucek. Pujdu k dr. toho 14.7, at mam jistotu ze tam uz to srdicko musi byt.
Tak to te obdivuju, to bych asi tak dlouho nevydrzela:) Ale chapu, ja taky verim, ze tohle miminko bude silak, i doktorka mi rikala, ze uz by to musela byt moc velka smula, tak snad.Tak at nam to vyjde, ze?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat