Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marocka
Moc děkuji za podporu… Snažím se přesvědčit, že je vše v pořádku.. Každopádně mám obavu, že celé těhotenství se budeme bát, že je něco špatně… no a pak příjde strach o miminko…
Takže je třeba začít myslet pozitivně, protože se přece nebudeme stresovat strachem o své děti dalších minimálně 18 let!!! ![]()
Každopádně děkuji… ![]()
Ahojky ![]()
náhodou jsem narazila na tuto diskusi a ráda bych se přidala…máme také termín v únoru
![]()
ale jo, clovek se asi strachuje porad,ale prijde mi, ze v tom tehotenstvi je to nejhorsi, protoze to miminko nevidis a nevis jak se mu zrovna dari, musis jen verit, ze je to silak a bude zdravy a silny
vvv určo je vše ok. Jinak gratuluji k
škoda že Ti dr. to pořádně neukázal, zkus se příště kdyby byl podobný jako teď víc přihlásit, že to chceš vidět atd ![]()
vvvv, ale to zase jo, člověk se bojí, jen co otěhotní a pak už je to taková doživotní starost
Ale hezká ![]()
Kebinko, velká gratulace, koukám, že ty už máš potvrzené i srdíčko
Moc gratuluju ![]()
Děkuji za přijetí ![]()
Ano v pátek jsme viděli srdíčko a byla to nádhera
pořád tom nemůžu uvěřit že budeme mít bobeška
teď už jdeme ve čtvrtek do první těhu poradny tak se moc těšíme ![]()
taky vítám nové těhulky…
A ještě jednou všem moc děkuji za podporu…
![]()
Kdy jdete vy ostatní na potvrzení UTZ?
Kebinka: Taky jsem 31.5 objevila //, pak šla na krev - 392,4 no a teď byla na UTZ. takže teoreticky jsme na tom podobně s termínem…
Jen mi to doktor podle UTZ upravil… takže v metříku mi to nejspíš nesedí…
vvv já si myslím že moje dr mě to taky asi ještě poupraví…tento datum porodu mě řekli když jsme byli naposled v Repromedě…ale třeba zůstane ![]()
Ale datum 11.2.2011 je fakt nádherné
![]()
Kebi, no, já to datum porodu trefovala jen tak od oka podle 1. UZ
Já jsem od porodu neměla MS, takže TP budu asi ještě měnit ![]()
Kebinko, taky tě vítám:) oni se ty termíny porodu stejně upravují až podle utz ve 12tt, ale ne vždycky se trefí, miminko stejně vykoukne až se mu bude chtít:)
děkuji že jste mě vzali mezi sebe…jasně je mě jedno jaký datum to bude hlavně že to bude a že se toho bobeška našeho dočkáme…teda dočkali ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat