Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ránko holky
![]()
teda musím říct, že jsem se po tom včerejšku dneska vyhajala dorůžova
![]()
Kebinko vítám Tě mezi náma
![]()
až upravím metříček, tak máme úplně stejný datum porodu
11.2.2011
![]()
gratuluju ke svatbě, hned bych si to zopákla taky
![]()
Hezké úterní ráno ![]()
Teda vy jste se dneska pěkně rozepsaly ![]()
Všem tady ke všem novým zprávám moc gratuluju…abych to nemusela vypisovat ![]()
Zrovna snídám bábovku s čajem a doufám, že už mi dneska bude líp, abych zase celý den neproležela,žale zase je pravda, že jsem odpočatá až až…
Holky chtěla jsem se zeptat, nemáte náhodou doma někdo motorku? My totiž pořád řešíme, jestli na ní teďka v začátku ještě můžu nebo radši ne??? ![]()
Kláro, já četla o mamině, kdterá jezdila asi do 6.měsíce
Já nevím, já mám k motorkám nulový vztah, takže neporadím, ale spíš bych se řídila tím, jak se cítíš a věříš tomu, s kým jedeš, popř. sama sobě ![]()
Kláro asi bych to taky neviděla jako překážku.Samozřejmě dobře oblíct ale jinak v poho ![]()
Jedna známá ještě před porodem jezdila na kole a hrála tenis ![]()
Děkuju za názory
Já už na ní teď ani nechci, ale manžel mě furt přemlouvá, že pojede opatrně a tak…ale teď jsem se na jedný stránce dočetla, že dokud nemá mimčo placentu, tak jsou pro něj ty otřesy nebezpečný, že může dojít i k potratu
A na tý motorce jdou ty díry fakt hodně cítit…takže jsem se rozhodla, že žádný riskování nebude a motorka je pro mě teď tabu ![]()
Klárko, tak to je asi takový rozumný
Než si pak něco vyčítat ![]()
Dávám link na tu diskuzi o motorkách, tak si můžeš počíst ![]()
klarko ja bych teda v tehu v zadnem pripade na motorku nesedla. prijde mi to hrozne nebezpecny
dobre skoro poledne holky
ja bych se asi na motorku bala ale zase jestli se citis v poradku tak proc treba ne
ale zase kdyz si predstavim ty drncaky a ta rychlost
ja bych se bala v normalnim stavu natoz tehu ![]()
Tak jsem si přečetla diskuze a koukám, že z toho hodně mamin strach nemá…já to ale riskovat nebudu…jsem i ráda , že je teď takový špatný počasí, že se na motorce jet nedá, aspoň mě manža nepřemlouvá ![]()
A jak to vidíte s bazénem? Potřebovala bych občas plavat kvůli zádům, ale bojim se infekce
Chodila jsem pravidelně na masáže, ale to teď taky nemůžu…
Kláro a v kolikátém jsi, že nemůžeš na masáže?Já chodím taky a ptala jsem jak to bude až budu mít břicho a na rehabce mi řekli, že úplně v pohodě můžu celou dobu😉
Vím že plavání se v těhotenství doporučuje ale až po zkončení prvního trimestru. Teda pouze pokud jsi před těhu netrpěla na infekce. Kamarádka k tomu měla vždycky sklony a tak jí to doktor v těhotenstní zakázal.
Teď bych podle PM měla být v 8 tt, říkali mi, že jakmile zjistim, že jsem těhu, tak bych už na masáže radši chodit neměla
Vždycky jsem měla hrozný problémy se zádama, migrény atak, takže mě masáže vždycky hodně bolí…
Jinak já vždycky dost trpěla na kvasinky, takže fakt nevim, jestli do bazénu můžu…asi bude nejlepší zeptat se doktora, co?? Ale až u něj budu, tak na to určitě zapomenu, jak se znam ![]()
Zdaréééééc! ![]()
Jsem se tady tuším od pátku neukázala a není v mých silách dočíst vše poctivě, sjela jsem jen poslední asi 4 strany, takže se omlouvám, že nebudu reagovat na vše, na co bych určitě bývala reagovat chtěla, kdybych to bývala byla četla ![]()
Zaznamenala jsem ale, že má za sebou KO Hromnice, tímto moooc gratuluji, taky Renči gratulace nejen ke kontrole, ale vydedukovala jsem, že i chlapeček je na tom o dost lépe, to mám velkou radost, vvvv - ač ne moc z výsledku spokojená, přesto též gratuluji, určitě to bude v pohodě a srdíčko tam je, příště ho už uvidíš i Ty
.
Mimo jiné jsem zahlédla nová jména, takže maminky vítám
, dokonce je mezi nimi budoucí nevěsta (Kebinka?
)
!
Jinak je mi moc líto vás všech, které urputně zvracíte, já opět klepu, že zatím nic, každopádně těhotenství už taky pociťuji, klasika - šííílená únava, návaly horka, bušení srdce, motání hlavy, mnohem větší hlad, nemožný nijak uspokojit
. Jó jó, je to krása… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat