Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4986
23.6.10 09:45

holciny dekuju mooc za podporu :kytka:

• načítám...
10949
23.6.10 09:45

Kebinko a mas saticky na fotce? Zeb by jsi nam je ukazala? :lol:

• načítám...
3524
23.6.10 10:07

Děkuju za rady a za podporu :-) Už je mám pomazaný jedlou sodou, vitamín B musim ještě koupit…snad to bude všechno v pohodě…

• načítám...
13837
23.6.10 10:08

Romi, řekla bych dr., zda by mohl napsat vycházky neomezeně, pokud je s ním domluva tak to napíše, co se týče dovolené tak to by mělo jít taky v poho, ale pokud je doktor debil, není s ním domluva tak je to :pocitac:

Potkanek držím palečky na ko a jen a jen dobré zprávičky :wink:

• načítám...
4986
23.6.10 10:54

grepik
dekuju pak napisu jak sem dopadla ale jelikoz je mi dost blivno tak snad bude vse ok :andel: :potlesk:

• načítám...
5542
23.6.10 11:12

Klaaras bereš někalou kyselinu listovou? předpokládám že ano, v tabletkách je většinou kombinace listovky se skupinou vitamínů B, tak si můžeš vzít navíc tu, ta listovka taky neublíží :)

Příspěvek upraven 23.06.10 v 11:14

• načítám...
13837
23.6.10 11:13

já mám z ko normálně strach, na gyndu chodím ráda, doktor je nejskvělejší, ale tentokrát se trochu bojím 8-)

Se máte, že už jste po ko :wink:

• načítám...
3524
23.6.10 11:14

al3da

No já beru vitamíny gs mamavit, tak počítám, že by měl všechny tyhle potřebné vitamíny obsahovat…

• načítám...
4395
23.6.10 11:15

Grepiku neboj vsechno bude dobry.

• načítám...
5542
23.6.10 11:16

Jo tak ty urcite B-cko a listovku a dalsi obsahuji, ale ty bych 2 radeji nebrala, to opravdu radeji samostatne nejaky B-komplex

• načítám...
2149
23.6.10 12:17

Ahoj holky, tak já jsem úplně hotová. Od 6h jsem většinu času strávila na wc :poblion: , dělá mi špatně naprosto vše, i chůze, že změním polohu v posteli, o jídle ani nemluvím…jdu váhově dolů kilo denně, už nevím, co mám dělat :cry:
Potkanku, držím pěstičky, určitě vše dobře dopadne.
Nikolito já byla na první KO stejně jako jsi ted ty, 6t od PM a od oplodnění 3t a těhu mi potvrdil.Ale tím, že jsme měli ovulku později než za 14 dní, tak je to ted celé takové posunuté, podle PM bych měla být v 8t ale mimi odpovídá 5t. Tak snad to tak má být.

• načítám...
494
23.6.10 12:19

Klaaras, já myslím, že to B by ti mělo pomoct, já jsem zase v prním těhu hodně trpěla na koutek i když ho normálně nemívám, tělo je asi oslabený a potřebuje víc vitamínů, ale ten opar snad mimi neohrožuje, nevím, sama jsem ho nikdy neměla.
Jinak jak jste tady řešily ty vycházky, ono je to těžký. Já jsem byla s Aničkou na rizikovým od 12tt, vycházky mi řekla že neomezený nedává, že se to prý dává jen pacientům z onkologie,tak nevím. Měla jsem dvě hodiny dopo a dvě odpo, ale porušovala jsem to vlastně celé těhu. Dobrý pocit jsem z toho teda neměla, ale kontrola nepřišla nikdy. Mám i spoustu kamarádek, co taky byly na neschop. a taky nikdo nepřišel. Prý ale záleží i na městě nebo kraji, tak nevím, možná v Brně na těhule nechodí…

• načítám...
494
23.6.10 12:20

Niki, taky na tebe budu moc myslet, ať to dobře dopadne, bylo by fajn, kdyby už ti udělal utz dnes, abys miminko viděla, aspoň jak je veliký a možná i to srdíčko už by mohlo být :wink:

• načítám...
3968
23.6.10 13:04

Dobré ránko holky :-D :-D :-D
já jsem vylezla z pelíšku před chvilkou. Teda vstávala jsem ,a le po zvracícím maratonu jsem se opět unavila :-D :-D :-D

K těm vycházkám, já jsem prakticky na neschopence kvůli těm mým 3. předešlým potratům(kdyby se zase náhodou něco stalo a já musela do nemocnice), mám vycházky neomezené a ani jsem si o ně nemusela říkat, napsali mi je automaticky i když je moc teda zatím nevyužívám :-D

Těm co maj pok kontrole, tak moc gratuluju :-D :-D :-D
a těm co na ní teprve jdou , tak držím palečky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1517
23.6.10 13:14

marocka
No já jsem právě taky z Brna. Co mám kamarádky kolem tak taky říkaly,že na ně nikdy nikdo nepřišel :nevim: Ale mě to řekla sestřička od dr.,že se mám snažit to dodržovat.Ve čtvrtek(příští) jdu poprvé do poradny a pro průkazku,tak se na to zeptám…
klaaras
já mám taky opar,dělá se mi to pořád a dělalo i v prvním těhu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex