Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děkuju za rady a za podporu
Už je mám pomazaný jedlou sodou, vitamín B musim ještě koupit…snad to bude všechno v pohodě…
Romi, řekla bych dr., zda by mohl napsat vycházky neomezeně, pokud je s ním domluva tak to napíše, co se týče dovolené tak to by mělo jít taky v poho, ale pokud je doktor debil, není s ním domluva tak je to ![]()
Potkanek držím palečky na ko a jen a jen dobré zprávičky ![]()
grepik
dekuju pak napisu jak sem dopadla ale jelikoz je mi dost blivno tak snad bude vse ok
![]()
Klaaras bereš někalou kyselinu listovou? předpokládám že ano, v tabletkách je většinou kombinace listovky se skupinou vitamínů B, tak si můžeš vzít navíc tu, ta listovka taky neublíží ![]()
Příspěvek upraven 23.06.10 v 11:14
já mám z ko normálně strach, na gyndu chodím ráda, doktor je nejskvělejší, ale tentokrát se trochu bojím ![]()
Se máte, že už jste po ko ![]()
No já beru vitamíny gs mamavit, tak počítám, že by měl všechny tyhle potřebné vitamíny obsahovat…
Jo tak ty urcite B-cko a listovku a dalsi obsahuji, ale ty bych 2 radeji nebrala, to opravdu radeji samostatne nejaky B-komplex
Ahoj holky, tak já jsem úplně hotová. Od 6h jsem většinu času strávila na wc
, dělá mi špatně naprosto vše, i chůze, že změním polohu v posteli, o jídle ani nemluvím…jdu váhově dolů kilo denně, už nevím, co mám dělat ![]()
Potkanku, držím pěstičky, určitě vše dobře dopadne.
Nikolito já byla na první KO stejně jako jsi ted ty, 6t od PM a od oplodnění 3t a těhu mi potvrdil.Ale tím, že jsme měli ovulku později než za 14 dní, tak je to ted celé takové posunuté, podle PM bych měla být v 8t ale mimi odpovídá 5t. Tak snad to tak má být.
Klaaras, já myslím, že to B by ti mělo pomoct, já jsem zase v prním těhu hodně trpěla na koutek i když ho normálně nemívám, tělo je asi oslabený a potřebuje víc vitamínů, ale ten opar snad mimi neohrožuje, nevím, sama jsem ho nikdy neměla.
Jinak jak jste tady řešily ty vycházky, ono je to těžký. Já jsem byla s Aničkou na rizikovým od 12tt, vycházky mi řekla že neomezený nedává, že se to prý dává jen pacientům z onkologie,tak nevím. Měla jsem dvě hodiny dopo a dvě odpo, ale porušovala jsem to vlastně celé těhu. Dobrý pocit jsem z toho teda neměla, ale kontrola nepřišla nikdy. Mám i spoustu kamarádek, co taky byly na neschop. a taky nikdo nepřišel. Prý ale záleží i na městě nebo kraji, tak nevím, možná v Brně na těhule nechodí…
Niki, taky na tebe budu moc myslet, ať to dobře dopadne, bylo by fajn, kdyby už ti udělal utz dnes, abys miminko viděla, aspoň jak je veliký a možná i to srdíčko už by mohlo být ![]()
Dobré ránko holky
![]()
já jsem vylezla z pelíšku před chvilkou. Teda vstávala jsem ,a le po zvracícím maratonu jsem se opět unavila
![]()
K těm vycházkám, já jsem prakticky na neschopence kvůli těm mým 3. předešlým potratům(kdyby se zase náhodou něco stalo a já musela do nemocnice), mám vycházky neomezené a ani jsem si o ně nemusela říkat, napsali mi je automaticky i když je moc teda zatím nevyužívám ![]()
Těm co maj pok kontrole, tak moc gratuluju
![]()
a těm co na ní teprve jdou , tak držím palečky
![]()
marocka
No já jsem právě taky z Brna. Co mám kamarádky kolem tak taky říkaly,že na ně nikdy nikdo nepřišel
Ale mě to řekla sestřička od dr.,že se mám snažit to dodržovat.Ve čtvrtek(příští) jdu poprvé do poradny a pro průkazku,tak se na to zeptám…
klaaras
já mám taky opar,dělá se mi to pořád a dělalo i v prvním těhu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat