Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj Radčo, gratuluju k srdíčku, já jdu na UTZ zítra ráno, prosím myslete na mě. Sice už srdíčko máme, ale stejně mám strach, aby mimčo bylo vpořádku, už aby byl zítřek…
Marocko, neboj, určitě bude všechno v pořádku. Taky jsem měla jít zítra, ale už jsem byla tak nervozní, že jsem šla dnes. A teď čekat 4 týdny, to nevím, jak vydržím ![]()
Budu na tebe moc myslet. ![]()
Radčo, gratuluju ke KO a tiše závidím
Už bych taky ráda věděla, na čem jsem ![]()
Dahli, ale jo, ono se to dá, jen je to u nás celkem hukot
Takovej správnej adrealin ![]()
Marocko, zítra držím pěsti, ať máš hodně štěstí
Bude to dobré, neboj ![]()
Radko
gratuluju k srdíčku vím jakou máš radost já ji měla včera
![]()
Maročko držím palce na zítřek dej vědět
![]()
ahojky
potřebovala bych poradit co na nevolnost mám lízátka a zázvorovej čaj ale je mi špatně pořád
![]()
Kebinko, mně aspoň trochu pomáhala vychlazená Cola (ale ne light)
Jinak mám od gynekologa léky, tak když je nejhůř ![]()
Ahoj holky. žábo díky. Každopádně jsem z toho trošku nervozni, že jsem
neviděla. ani na něho dlouho nekoukal, jen řekl že srdeční akce je… tak doufám, že to je opravdu v pořádku… ![]()
Vítám nové těhulky…
jinak mi špatně nebývá. jen mám hlad a napětí v prsou, dokonce mi příjde že mi porostly… ![]()
holky, moc děkuji ![]()
vvvv já jsem taky
neviděla a taky se na něj nijak extra nedíval, jen říkal, že srdeční akce je…tak víš jak, každý dr. je jiný a dává to jinak najevo…tak myslím, že se nemusíme bát, kdyby bylo něco špatně, řekli by nám to.
vvvv, nestresuj zbytečně, máš si užívat klídku a pohody po KO
Mně ještě zbývá 23 dnů
Kdyby MUDr. viděl, že je něco špatně, rozhodně by ti to řekl
Určitě jste oba OK ![]()
vvvv
ale máš dobré, že jdeš zase příští týden na KO, já jdu až za měsíc, zdá se mi to dlouho, tak jsem z toho taková nervozní, že nebudu pod kontrolou ![]()
Holky, nejlepší by bylo být celé těhotenství napojené na ultrazvuk, ne?Že bychom to měly aspoň trochu pod kontrolou
Už si z toho dělám srandu, ale občas mi moc do smích není ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat