Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
22.6.10 14:10

Kláry já teda chodím na masáže na rehabku, tak to možná bude tím.Taky mám problémy s migrénama a když necvičím tak i se zády, ale masáž by tě nikdy neměla bolet!!!Zkus změnit místo kam chodíš a uvidíš, že budeš moct chodit dál :wink:

• načítám...
1717
22.6.10 14:45

Ahoj holky, doufám, že je vám už lépe. Ty nevolnosti jsou fakt hrozné a když nejste zvracecí jako já, tak vás žaludek na vodě neopuští ani večer. Musím mít u sebe stále něco k zakousnutí. Dnes to bylo v práci už k nepřežití, ještě, že za týden už to skončí a začnou vytoužené prázdniny.
Kebi: velká gratulace, hlavně, ať se vše vyvede tak, jak má a zbydou krásné vzpomínky. Žaba: moc díky, snad už bude lépe po všech stránkách.

• načítám...
853
22.6.10 17:51

Ahoj holky, mohla bych se take jeste pridat????Take jsem tehu - 7. tyden, :srdce: mame od pondeli, ale radeji jsem zatim na duphastonu - tak uvidim, zda se bobisek udrzi. Jinak cekam sve treti ditko a jsem desne stastna :-D

• načítám...
13837
22.6.10 17:55

Dahlia vítám Tě :kytka:

• načítám...
24837
22.6.10 17:56

Dahlio, vítej a gratuluju :kytka: :-D

• načítám...
10949
22.6.10 18:00

Dahlio vitej mezi nami a taky se pridavam ke gratulacim :kytka:

• načítám...
853
22.6.10 18:01

Jee, holky dekuji za prijeti a gratulace, teda vy jste rychle, clovek se ani nestaci otocit od pc a tolik odpovedi :mrgreen:

• načítám...
10949
22.6.10 18:03

dalio a smis se zeptat proc beres prasky na udrzeni? vsem je nedavaji ne? :think:

• načítám...
1717
22.6.10 18:08

Dahlie: to je dobře, že si se k nám přidala, takže gratulace, já myslela, že jsi ještě nebyla u mudr. Adi jsem to někde zapomněla dočíst.

• načítám...
13837
22.6.10 18:11

Jé já samo taky gratuluji, nějak ty gratulace vynechávám :oops: :zed:

• načítám...
853
22.6.10 18:24

nikolito, ne kazdemu je nedavaji, ale me nasla nejaky „nalez“(doktorska mluva, pro obycejne smrtelniky nesrozumitelna :mrgreen: ), ktery by mohl zacit krvacet a s tim by se mohlo potratit mimi. take jsem v 2. tehotenstvi prave v tomto tydnu nekdy zacala dost krvacet, takze jsem tehdy dostala prasky na udrzeni i proti krvaceni. takze tentokrat to beru jako prevenci, aby se mimi udrzelo. Pry se to muze utlacit miminkema krvacet nebudu, tak uvidime, mam byt v klidu, ale mam doma dva mensi caparty, takze klid spis s usmevem :mrgreen:

• načítám...
853
22.6.10 18:27

Renci a videla jsi na utz v po i neco jineho nez srdicko? Ja jsem mela pocit, ze veskera cmouha byla jen srdicko :mrgreen: nic vic jsem nerozlisila

• načítám...
24837
22.6.10 19:36

Dahli a jak máš staré prcky? :wink: A přeju, ať je těhotentsví v pohodě :-)

• načítám...
853
22.6.10 19:49

ahoj fragoli, mam 2,5 roku kloucka a 4 letou holcinu. jak se prosimte stiha 5 deti? ja tedy chodila hlidat do rodiny s sesti detmi, ale meli o neco vetsi rozestupy nez mas ty, byl to tedy mazec a pekny rad, kazdy delal a pomahal s necim.

• načítám...
2149
22.6.10 19:49

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na KO, podle UTZ jsem v 6+1, ale říkal, že ukazují o týden více, takže vlastně v 5tt, první se lekl, že je to moc maličké,protože od PM je to 7+6, ale pak jsem mu řekla, že k oplodnění mohlo dojít jedině 19.5., tak říkal, že to přesně sedí. Máme už i :srdce: . Tak jsem teď klidnější. Na další kontrolu jdu za 4 týdny. Také mi nabídl, jestli chci podstoupit nehrazené genetické testy, jdete na ně taky?
Jinak co se týče masáží, taky chodím pravidělně a moje masérka mi řekla, že se v prvním trimestru nemůžou masírovat bedra, že by mohlo dojít k potratu, ale šíje a nohy(pokud neotíkají) ano. A až bude bříško, že mě může masírovat jen vsedě.
Vítám novou příchozí :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí