Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2149
22.6.10 22:36

fragolo, ale to by vůbec nebylo špatné :pankac:
aspoň bychom byly klidňučké :potlesk:

• načítám...
24837
22.6.10 22:39

Radčo, já myslím, že bychom na tom stejně ještě něco vykoumaly, co by se nám nezdálo a nervily bychom se dál… :zed:

• načítám...
2149
22.6.10 22:48

fragolo, to máš pravdu, prostě jsme starostlivé ženy :kytka: někdy možná až příliš :zed:

• načítám...
24837
22.6.10 22:55

Určitě to někdy přeháníme :oops: a pak se divíme, že nám chapi vůbec nerozumí :wink:

• načítám...
24837
22.6.10 22:57

Tak jsem zjistila, že se úplně v pohodě najím mezi 22-23 hod :wink: Ideální doba na jídlo to teda není, ale jindy mi to nějak nejde :zed:

• načítám...
2149
22.6.10 23:19

já jsem ze začátku byla tak ráda, že mi chutná a poslední 3 dny do sebe nemůžu nic dostat, to bych pořád musela :poblion:
Dnes jsem byla ve zdravé výživě a byla přede mnou těhotná paní a kupovala si kandovaný zázvor, že ji to pomáhá na nevolnosti. Tak jsem si ho taky koupila a akorát mi pomohl :poblion: Tak už nevím, co mám jíst a pít. Jo jedině co zatím snesu je broskový kompot, ale domácí mi už došel, tak musím asi nakoupit zásoby :mrgreen:

• načítám...
1717
23.6.10 06:39

Ahoj holky, ty nevolnosti jsou strašné, mám žaludek na vodě i celý den, stáel musím mít něco u sebe a když se to už nedá snést, honem si kousnout, pak to zase na chvíli jde.
Opravdu nesmíme stresovat, miminkům je dobře a vše potřebné nám ukáží při další kontrole. Já viděla pouze srdeční akci, jinak nic, protože jsem byla v malé ordinaci a tam je UTZ s maličkou obrazovkou a na té není nic moc vidět, takže příště půjdu do velké a bude to snad lepší.

• načítám...
13837
23.6.10 06:59

ahoj holky

hlásím se do klubu, nevím co jíst, je mi blivno, zatím se držím, ale ráno jsem málem šla :mrgreen:

• načítám...
4395
23.6.10 07:15

Ahoj holky, tak to ja nastesti krome jednoho tydne to zatim snasim v pohode, jen musim jist min a casteji nez driv.

• načítám...
494
23.6.10 08:19

dobre rano holky, tak jsem zpatky z kontroly, byla to rychlovka, vzala me hned. Asi se chudak uplne lekla, ze jsem snad potratila, byla jsem uplne vystresovana a asi to neslo prehlidnout. Ale UTZ dopadl dobre, miminko je sice porad asi o dva dny mladsi, dnes mi rekla jakoby i o tri, ale moc ji to neslo zmerit, takze rikala prelom osmy a devaty, dnes jsm podle MS 8plus1, tak snad to bude dobre. Jinak ale miminko vyrostlo, uz to neni zadna fazolka, ale takova pekna kulicka baculata a srdicko uz jsem dneska videla krasne, tak jsem stastnaaaa. Diky vsem, co na me myslely. Jinak zrovna vcera jsem si rikala, jak by bylo fajn mit utz porad u sebe :lol: ja jdu na pristi kontrolu az 16.7., to je taky jeste doba

• načítám...
13837
23.6.10 08:24

Maročka gratuluji k dobré kontrole :potlesk: :kytka: :palec:

• načítám...
4395
23.6.10 08:32

Marocko super vysledek kontroly :palec:

• načítám...
12429
23.6.10 08:42

ahoj holky:)
gratuluju ke kontole, jájdu až příští čtvrtek:)
Jinak mě bývá teď nejvíc špatně při čištění zubů, jinak je to docela v pohodě:)

PS.ráda bych psala se smajlíky, ale aktualizoval se mi prohlížeč a smajlící zmizeli:(kdybych se dlouho neozvala,tak jsem si roztřískla pc:)

• načítám...
24837
23.6.10 08:44

Ahoj holky,

Marocko, super, tak hlavně, že tak :-) Gratuluju :-D :kytka:

Já jsem dneska zatím snesla jen kafčo a tím končím :roll: Není nad diteku, že? :lol:

• načítám...
1517
23.6.10 08:45

Ahoj
už druhé ráno nebo spíš celý den je mi stráááášně :cry: . Chtěla jsem se zeptat,jestli je některá z vás na neschopence a jak to máte s vycházkama? Já mám vycházky od 14-18 a bylo mi řečeno,že to musím dodržovat,protože chodí kontroly.Mám teď nějaký vyřizování které je dopoledne a nevím jak to udělat.A taky mi to příjde nesmyslný…kolikrát je mi spíš dobře dopo a šla bych nakoupit a tak,ale nemůže.Zato odpoledne je mi zle a z postele ani nevylezu. U syna jsem byla taky doma a kontrola nikdy nepřišla :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+