Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Potkanku,, tez gratuluju a mimco teda odpovida tvemu tydnu?Renci, tak to mas doma hned veseleji ![]()
Potkanek - gratulujuuuu!!!
Fragola - tak to máme přesně obráceně, sice bydlím v Brně, napůl Brňačka jsem, ale nenarodila jsem se tady ![]()
Jééééé, tak to mám fakt radost, že je nás tady tolik z Brna
, páč to je hrozná diskriminace, když se nemůžete zúčastňovat srazů
.
Navrhuju, že až budeme všechny po vyšetřeních, nejlépe možná po 12. tt, kdy budeme vědět i přesné termíny porodu, udělat pěknou přehlednou tabulku, ať je mezi námi jasno
…
Renči - to je super, mám fakt radost, musel Ti spadnout obrovskej kámen ze srdce, co? ![]()
Téééda byla jsem venku s prckem a tolik jste toho napsaly. Všem co mají dobré zprávy velká gratulace ![]()
Je nás tady pěkná řádka z Brna ![]()
dekuji moc ![]()
marocka
no nejdriv mi rikala ze sem v osmim tt ale jak nevidela to
tak rikala ze jsem teprve v sestym tt
Potkánku
![]()
koukám, že jsi taky z Prahy jako já a taky by jsme chtěli apolináře jako já
a máme to k sobě docela blízko ty Žižkov a já Vinohrady
![]()
Renči
gratuluju
Niky
ty dej za týden vědět jak jsi dopadla, držím palečky
![]()
Holky jdete nějaká z vás ve 12.tt na to nadstandartní vyšetření? Které není hrazeno pojišťovnou?
hrmnice
to je fakt blizoucko tak treba budeme mit stejny datum sranda by byla kdyby sme se sesli treba jak se rika na hekarne AUVAJS
TAK SE TREBA I NEKDE MUZEME PAK SRAZIT
![]()
ROMISKO
JAKY VYSETRENI SE DELA LEPSI??????? ![]()
JA BYC CHTELA MOZNA MIT V PORODNICI TEN LEPSI POKOJ A CO VY ![]()
No Potkánku
![]()
mně vypočítali datum porodu na 11.2. 2011
a ten sraz klidně, ale až bude trošku líp ![]()
Potkanku ja bych chtela v porodnici urcite to nejlepsi co jde. Sice je to mozna zbytecny, ale stejne.
JEZIS TY MAS SUUUPER DATUM
TO BY SE MI TAKY LIBILO
SNAD TI VYJDE PRESNE, JA HO ESTE NEVIM TA MOJE FAZOLE JE NEJAKA MRNAVA ASI PO ME JA MELA 2.70 PRI NAROZENI ALE ASPON SEM SLA RYCHLE VEN ![]()
potkanek
už ve 12 tt zjistí pomocí ultrazvuku a odebrání krve do 24 hod. vývojové vady. Ono se to dělá prý až v 16tt a jen z krve
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat