Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem na to taky zvědavá.U mě doma to bylo v pohodě,mám už syna i když s jiným partnerem a jediný pěkný co z toho vztahu vzešlo je prcek. Ale má drahá polovička bude mít prvního potomka a to je trošku jiný......
Ahoj holky, teda vy jste si dopřály. Hranolky, apod. jo, to bych asi teď nedala. Občas je to jen o suchém rohlíku. Zatím mě nějak chutě nehoní, tak uvidíme, po každém jídle je mi spíše těžko a za chvíli už zaludek zase hlásí, že tohle jídlo fakt nee. ![]()
Limetko: vítej!!
dobré ranko
jak je při pátku?:)Já už se těším na víkend ani nevíte jak:)ještě to přežít dneska v práci…
Ahoj,
já jsem dneska mrtvá
Motá se mi hlava,
Prcek mi dává do těla ![]()
Fragi a kdyby jen jeden co? ![]()
Já dneska docela klidno ale nechci to zakřiknout ![]()
dobre ranko holky tak sem zacala rano jako vzdy SLADKYM. to je hruza. ![]()
ZDRAVIM LIMETKU
![]()
Potkanku z toho si nic nedělej:)já sice ráno snídám celkem normálně ale v práci mám zachraňující bebe sušenky a ty jím postupně až do oběda:)
KASPINKO
JAKOU MAS PRACI JA DELAM V LEKARNE ALE JEN JAKO SANITARKU MASTICKY UKLIZIM DAVAM ZBOZI A TAK ALE NEBAVI ME TO ASPON TED NE. FURT POPOSEDAVAM. JEN VSTANU TAK UZ SE VIDIM ZASE V PELISKU.
![]()
Já dělám ve firmě personalistku, administrativu a marketing, ale teď je toho jaksi málo tak bych se taky nejradši viděla v posteli:)
VID JA MAM ASI STOKILOVY VICKA A NOHY SNAD ZE DREVA A TO CHODIM SPAT SNAD V DEVET, VCERA SME BYLI S MANZELEM V HOSUDCE DALA SEM SI TAM STRIK DVE DECI A TRI SODY A TEDA CUCALA SEM TO SNAD DVE HODINY ![]()
četla jsem nějaký článek o únavě v těhotenství a tam psali, že se nemáme přemáhat, že to tělo to prostě potřebuje, i přes den.Ale už vidím jak si po obědě položím hlavu na stůl a dám 20:)
Do hospůdky jdem dneska, na pizzu se známýma tak snad mi bude dobře:)
ahoj holky ![]()
vcera jsem mala volno v praci tak jsem si udelala navstevni den (byla jsem u kamaradky a babicky) no a dnes a cely vikend budu v praci ![]()
Ahoj holky ![]()
potkanek
já jsem taky pořád jen na sladkým ![]()
Večer si půjdeme asi taky sednout,podle toho jak mi bude ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat