Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky holky, zdravím po perném dnu.
Všem hezký víkendíček, my máme samou oslavu, takže vůbec není na nic čas, zítra dovezou dřevo takže tady ještě bude veselo.
Vítám nové tvářičky a moc gratuluji ![]()
Ahoj holky. Tak kde máme ten slibovaný krásný víkend? V Ostravě teda určitě hezky není!!!
Jinak mi je většinou dobře, jen poslední dobou pozoruji, že když se naobědvám, tak je mi pak divně… Ne vyloženě špatně, ale tak zvláštně… ![]()
V práci jsem to řekla jen šéfovi, aby se na to připravil a zároveň jsem ho požádala o diskrétnost… Na to, jaký je to hňup, se zachoval perfektně… ![]()
Vítám nové těhu… ![]()
Ahoj, přeju pěkný víkend ![]()
Vítám Evíka a DP
![]()
Já jsem se po včerejška dala trochu dohromady
Bylo mi zle od ráno do odpoledne, pak trochu líp a večer zase nic moc, tak jsem dneska s hrůzou vstávala, že mi bude zas takhle mizerně, ale je to lepší, takže paráda ![]()
Počasí mám krásné, doufám, že to vydrží ![]()
Užijte si pěknou sobotu ![]()
Ahoj holky jeste jednou diky za privitani, dneska jsem z hruzou zjistila ze od zacatku tehu jsem zhubla 2 kg. Nezvracim, ale je mi tak tezko, takze toho moc nesnim, ale kamaradka tvrdi ze se nemam stresovat, na zacatku ztratila 4 kg, porad koukala do zachodovy misy a pak nabrala skoro 30, jenze z toho ztratila po porodu jen par kilo a ted se toho nemuze zbavit…chudinka…dost se tim trapi, ale ma krasneho a zdraveho chlapecka - a to je prece to nejdulezitejsi dneska mi pritel slibil ze me veme odpo na malou prochazku az prijde z prace, je tak krasne a clovek tady trci v Praze v panelaku uz se tesim az pojedeme k nasim nebo k jeho rodicum tam je alespon kde svlazit nozky
kdyby uz to pocasi vydrzelo a chvilku bylo leto…
Evi, klíííd, já jsem při posledním těhu hubla ale do 6. měsíce a pak jsem celkově nabrala jen 8 kg a všechno bylo OK
Ono to hubnutí na začátku je úplně normální, obzvlášť, když člověk ![]()
Ahoj holky
Vítám nové těhulky ![]()
Musím se vám pochlubit…včera večer jsem po roce sedla za volant,hrozně jsem se bála,ale zvládla jsem to…přítel byl na mě pyšný ![]()
Krásný den a myslete na mě…příjdou rodiče a budeme oznamovat ![]()
Romiso tak myslim na tebe, pak dej vedet jak na to reagovali ![]()
jinak jsi sikulka
Ahoj holky, přeji krásnou sobotu. Já sice nezvracím, a proto nehubnu, ale snad zatím ani nepřibírám. Minulé těhu jsem přibrala 7kg, to bylo super, ale asi také tím, že jsem do poslední chvíle pracovala, což teď nebudu, tak se trochu bojím, abych to pak zhubla.
Romi: tak držím palečky, určo budou nadšení. ![]()
Ahojky. Ja pri minulem tehu zacala pribirat az v 5 mesici. Do te doby jsem taky 3 kila zhubla diky nechutenstvi. Pak jsem to ale dohnala a nakonec jsem mela nahore 14 kilo. Z toho mi 4 zustaly, nejak se mi je nepodarilo vykojit
Ale priznam se, ze jsem se po porodu nijak moc v jidle a mlsani neomezovala, takze je jasne, proc mi ta kila nesla dolu. ![]()
Holky nas dnes ceka koncert Teamu, tak jsem teda zvedava, jak to zvladnu. Ale tesim se. ![]()
ahoj holky,
Romiš moc gratuluji
![]()
Tady super počasí, krásně celý den, grilovačka perfektní, oslava taky a zítra pojedeme asi na pouť do Jihlavy.
Nestíhám, prolítávám, pročítám zběžně…
Zaznamenala jsem nové maminka, vítám DP a Evíka001, pokud jsou i další, tak též NAZDÁÁÁR!
Romiša, gratuluji, myslela jsem na Tebe, jestli to proběhlo v klídku a ono to má dokonce až takovýhle závěr ![]()
Víc fakt nevím, tak se omlouvám, ale doufám, že pokud proběhly nějaké kontroly, tak k pozitivním výsledkům gratuluju, těm, co trpí nevolnostmi, ať je čím dál lépe a přeju pěkný zbytek víkendu!!!
Pá… ![]()
Romisa
Taky gratuluju, to je krasny, blahopreju…
My jsme meli taky hezky vecer, byli jsme na vece s prateli, jidlo bylo vynikajici a prostredi a pocasi bezvadny, zahradka s detskym hristem, deti znamych si vyhrali a my jsme meli hezky vecer ve ctyrech… proste pohoda…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat