Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10949
30.6.10 15:48

HOlky diky taky se tim snazim utesovat ale nejak to nejde :-(

• načítám...
24837
30.6.10 15:55

Niky, já ti to věřím :hug: Ten strach o miminko, i když je zatím takové pidi, je děsnej :-? a nejde na to nemyslet, já to fakt moc dobře znám :wink: Já si to takhle přes den nepřipouštím, že by se něco mohlo stát, ani na to není moc času, ale večer, když děti zalezou, tak taky mudurju, co když to nebude dobrý a čeká mě UZ až 16.7. :roll: ZT mám za sebou taky a říkám si, že když se stalo jednou, může se stát klidně znovu :nevim: Tak a teď jsem chtěla, aby ten příspěvek vyzněl optimisticky :roll: Nic moc, viď? :lol: Hlavu vzhůru, týden je pro nás, čekatelky děsně dlouhej, ale my jsme ženský silný a zvládneme te :hug:

• načítám...
13837
30.6.10 15:59

Niki neboj, bude to určo dobré, je to ještě malinkaté, ale vím jak Ti je, já se bojím taky jak to dopadne.

• načítám...
4395
30.6.10 17:56

Niky neboj, mimi je jen jeste male a vsechno dobre dopadne. Sice to ted nejde, ale je potreba, aby jsi byla co nejvic v klidu. Nechal te doktor doma nebo musis do prace?

• načítám...
2149
30.6.10 18:28

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat těch, co zvracíte, jak často? Já zvracím pořád, ať se jen napiju, pojím, prostě po všem…už nemám sílu, jsem tak vyčerpaná, bolí mě hrozně hlava. Nevíte jestli jsou nějaké léky na nevolnost? Můj gyndař má teď 2 týdny dovču a já mám strach, ať mám mít z čeho mimi živiny. Už jsem z toho nešťastná, nemůžu nikam chodit, jen z postele na záchod :cry:
Nikolito, neboj, bude to v pořádku, já mám mladší mimi a doktor se taky lekl, že je tak maličké oproti tomu, než mělo být podle PM. Kdybych nevěděla přesně, kdy byl styk, tak už by mě taky honil všude, jestli se to správně vyvíjí. Jak jsem byla naposledy na kontrole, tak jsem podle PM měla být už v 8+0, ale mimi odpovídalo 5+1. Takže neboj, musíme dát mimiškům čas.

• načítám...
10949
30.6.10 19:43

Pet dr. me doma nenechal tim ze tam byla videt jen dutinka a vacek tak tehu vlastne nepotvdil. Ale jsem s nim domluvena ze mi ji pak napise az se tehu potvrdi.
Radco diky moc za podporu :hug: hned mi je lip, kdyz vim ze nekdo to mel stejne jak ja. Ja jsem dnes totiz od PM 7+1 a od ovu 4+2 takze se najednu stranu ani nedivim ze jeste nic videt nebylo.

• načítám...
1517
30.6.10 19:46

Ahoj holky.

Vůbec nestihám se za váma podívat.Všem co mají KO v pořádku gratuluji :kytka:

NIKY:
dávej na sebe pozor a hlavně se nestresuj i když je mi jasný že to nejde.

Já si dneska vybrala šaty a svatba bude 27.8. v Lišni na Zámečku.

Zítra jdu k dr.do první poradny a měla bych už dostat průkazku :lol:

• načítám...
2149
30.6.10 20:15

Nikolito, tak když jsi teprve 4+2 od ovu, tak to je jasné, že je tam teprve dutinka, uvidíš, že za týden už bude i :srdce: , já jsem měla v 5+0 od ovu slabou srdeční akci, tak se opravdu nestresuj, je to tak, jak to má být :kytka:

Romišo, a jaké šatky sis vybrala? To je krásné,určitě to bude nádherná svatba. Mě se taky všichni ptají, jestli budeme mít svatbu, ale já bych to v tom těhu nezvládla, vůbec bych si to neužila ty přípravy a tak. Takže to plánujeme asi příští rok v létě.

• načítám...
3221
30.6.10 20:22

Ahoj holky…
Niki, neboj, bude to určitě dobré… Tím že je miminko malé nemohl nic víc vidět. je to tím že je ještě brzo… Uvidíš na další kontrole… bude všechno v pořádku… :hug:
Jinak já byla dneska na tu krev a sestra mi dala těh.průkazku… :dance:
Ale trochu mě zarazilo že neříkali nic o tom kdy budou výsledky, mám přijít na poradnu až 16.7.!!!!
Tak nevím jestli mám zkusit třeba v pátek zavolat, jestli je vše ok… :nevim:

• načítám...
24837
30.6.10 20:33

vvvv, ona ti pak sestra výsledky napíše do průkajdy při další poradně, s tím se nějak nezalamuj :wink:

• načítám...
13837
30.6.10 20:42

já se taky bojím, ale je to logické, máme o ty prcky strach.

Kámoška mi poslala odkaz na výpočet, kdy by mělo být srdíčko, atd. tak to hodím aj semka. U mě vychází srdíčko na 12. 7. tak bylo opravdu brzy, tajně jsem v srdíčko doufala :oops:
 http://www.miminko.com/modules.php?…

• načítám...
10949
1.7.10 08:25

grepiku u me podle ty kalkulacky vychazu srdiko na 6.7. kdyz bych mela ovu 25.6. coz jsme mela az 31.6. takze proste do 14.7. by srdicko melo byt.
vvv gratuluju k prukazce :kytka:
holky jste moc hodny, dnes uz se citim lip, hlavne i manza me dost podporil, veri taky tomu ze bude vse OK.

• načítám...
5542
1.7.10 08:36

Niky, je to hrozný, ale nezbývá než čekat a věřit. Držím palce. :palec:
Mě dle té kalkulačky vychází srdíčko na 6.7. a na kontrole 28.6. už bylo, asi je to hodně individualní.
Ale teď ten měsíc do další kontroly asi umřu, potřebovala bych pro klid duše aby se na to někdo tak obden kouknul :)) a né čekat měsíc.
Všem při kontrolám hodně štěstíčka.

• načítám...
4395
1.7.10 09:32

Ahoj holky, tak me dnes odpoledne ceka kontrola a zacinam z ni byt trochu nervozni.

• načítám...
24837
1.7.10 09:44

Pet, držíme pěsti :-D

Jste mě včera s tím výpočtem srdíčka tak navnadily :lol: a pak mi došlo, že k tomu potřebuju datum MS, které nemám, tož zase nic no :lol:

Niki, super, že je líp :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí