Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
2.7.10 15:41

Tak já sem se vyspala a teď i najdela.A je mi mnohem líp.Ještě by mohlo venku napršet a pročistit se vzduch a bylo by dobře.Ale čekám,že na večer mi zase bude hůř, to mám skoro každej den. Přítel si už ze mě dělá srandu,že se mi vždycky přitíží,když přijede z práce domů :lol:

• načítám...
24837
2.7.10 16:07

Dahli, to je fakt, že by manžela pacoši milovali :mrgreen: :lol: Já jsem sama na nervy ze sebe, když mám jít k doktorovi a ještě s dětma, to bych měla infarkt, než bych přišla na řadu :wink: A u mého gynekologa je to vždycky na dlouho, tak to fakt nehrozí :wink:

Myspulko, u nás už prší a je to znát, je takový čerstvý vzduch :-D Tak aby si to přítel nezačal brát osobně :lol:

• načítám...
853
2.7.10 16:13

myspulko, neboj, ja taky vetsinou manzela vitam slovy - „me je zase nejak blbe“ - zatim to na rozvod neni :mrgreen: :mrgreen: takze je to vsude asi dost podobne a to je teprve zacatek.....

• načítám...
3221
2.7.10 17:04

Ahoj holky. moc se omlouvám, že jsem nenapsala včera, nefungoval nám net!!! :pocitac:
A celý den v práci jsem se nezastavila… :zed:
Každopádně křeč už nepřišla a já tam nakonec nešla… tak doufám že už nepříjde a bude vše v pořádku…
:kytka:
Bože já se tak těším domů… ještě hodinu a zítra tady dopoledne… a pak tři a půl dne volno!!!! :dance:

• načítám...
24837
2.7.10 17:10

vvvv, tak to je super :-) :palec: Hlavně, že je dobře :-) Užij si volno, taky se moc těším :-)

• načítám...
3221
2.7.10 17:21

Děkuji… Taky doufám, že je vše tak jak má být…
Už se nemůžu toho volna dočkat…
Co si myslíte o cestování letadlem na dovolenou - chceme jet v srpnu, a koupání v bazénech a moři… :kytka: Kamarádka mě odrazuje, ale přece pokud nebude žádný problém, tak by to mělo být v pohodě, ne??? :nevim:

• načítám...
24837
2.7.10 17:31

vvvv, já bych se toho nějak zvlášť nebála… jako nepřepínat se, zbytečně se vyloženě negrilovat na sluníčku, ale jinak, proč ne :wink:
Já jsem v 1. těhu taky zvládla dovču na přelomu července a srpna, to bylo těhu zhruba stejně staré, jako to vychází teď a naprostá pohodička 8-)
Já si myslím, že pokud je vše OK, tak rozhodně nemusí být těhule zavřená 9 měsíců doma a čekat na porod :-D

• načítám...
4986
2.7.10 21:32

krasnej vecer holky mam dotaz boli vas nekoho jakoby ledviny ???? ME TAM ZACALO BOLET DNES RANO, TAK SEM S TOHO NERVOZNI. cetla sem na diskuzi ze to na zacatku tehu byva, mate radu ??? :nevim: dekuju

• načítám...
10949
3.7.10 08:38

Holky gratuluju k dobrym zpravam z kontroly :dance: Jinak Pet dopadla taky kontrola OK. V uzavreny diskusi v ktery jsem s ni, tak to psala jedny holcine na net a ted je myslim nekde pryc, tak proto nenapala.
VVV jsme za tebe rada, ze te bolesti presli a ty si dal muzes uzivat tehulkovani :lol:
Dahlio jo jo manaza se taky tesi na E prsa :lol: Vcera uz si vsimla i tchynka ze je mam vetsi, takze verim ze pinda roste :dance:

• načítám...
13837
3.7.10 18:03

ahojky

super, už jsem se bála jak dopadla Pet, nikolet díky za info.

Jinak to vedro je už fakt šílené a přidávám se do klubu, když přijede manžel z práce tak ho vítám se slovy"mně je zle" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1996
4.7.10 19:38

Ahoj holky!

Zdravím z mini dovolené.Počasí je tu báječné.Včera jsme byli v Konpruských jeskyních a tam v 11stupnch bylo nádherně a příjemně :lol: Dneska jsme byli v bazénu a malej si to užil.Zítra nás čeká výlet do Prahy.

Všem co byli na KO :palec:

• načítám...
3138
5.7.10 09:32

ahoj holky tak jsem se chtela zeptat zda se muzu pridat???jeste nevim TP ale jiste to bude unor :dance: tehu prikazku jeste nemam ale uz mame :srdce: a jsme v 7+6ttblbe mi je tak primerene,pripada mi to jako by blbe z autobusu takze nic moocale nastesti ne :poblion: ,tak preji pekny den a doufam uze me k sobe vezmete!!!

• načítám...
10949
5.7.10 09:52

ahoj kkattty vitej :mavam: konecne se vídame taky v jine veselejsi diskusi :dance:

• načítám...
1718
5.7.10 10:00

Ahojky holky, já si užila krásnou neděli.byly jsme s miláčkem v aquaparku a bylo to senzační.Trochu jsem se přismahla,ale nic závratného a těch těhulí,co tam bylo :-D
Dneska se to počasí trochu pokazilo u nás je pod mrakem,ale je to dobře aspoň není takový vedro. V pátek jdu na odběry krve,tak doufám,že to bude v pohodě a možná už dostanu průkazku a nebo až 26.7.

• načítám...
10949
5.7.10 10:04

tak u nas pres noc a ted prselo a byla i bourka, a ted je uz jen pod mrakem. Ale jinak je teplo. Me to vubec nevadi ja jsem totiz dnes a zitra v praci, takze aspon tu neumiram vedrem.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+