Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky tlaky na prsou jsou normální, to se vám mléčné žlázy připravují a hormony se bouří. Já při prvním těhotenství mě cicinky bolely od začátku, a taky mi teklo mlezivo, to je ta látka než nastoupí mléko při kojení(3den po porodu). Takže jsem chodila s prsními vložkama tak od 4 měsíce. Ale jinak počkejte, když se vám nalijou prsa, to je teprve sranda ![]()
Snad budete mít vše ok, a už nic špatného vás nepotká, ale člověk v to musí doufat, příroda je nevyzpytatelná
(nevím jak se to píše).
myspulka píše:
Děkuji, dodnes nevím proč se to stalo. I když našeho malého brali na pitvu,tak ta nic neprokázala a v rodině problémy ze srdcem nemáme. A já žila vždy zdravě,nekouřím a pila jsem jen někdy někde na akcích. A přítel také není žádný alkoholik a tvrdý kuřák. DR nám jen řekl,že se to stává jednoumu páru ze sta tisíc a že mi jsme bohužel jeden z nich. Od té doby jsem měla fóbii z doktorů a musela jsem si najít někoho důvěrihodného a bylo to dosti těžký. Bydlím v Olomouckém kraji,25km od Prostějova a 30km od Olomouce.Nakonec jsem našla v Olomouci a jsem nad míru spokojená. A věřím,že tohle těhu bude krásný a radostný,na konci mě bude čekat ten nejkrásnější dárek,naše miminkoAle nechci myslet na to,co bylo, snažím se žít přítomností a budoucností. Všem maminkám držím palečky,aby měly ty svoje uzlíčky zdravý.
ja jsem ta z olomouckeho kraje,ba primo z olomouce ale zase mam doktora v prerove se kterym jsem moc spokojena,lae vse bude v poradku uvids jak u me tak u tebe a za par mesicu budeme drzet uzlicek v narucí!!
Holky
![]()
tak hlásím kontrola dopadla nádherně. Srdíčko je v pořádku a miminko roste a roste už má 8 cm
![]()
Teď mně bude čekat screening v 1. trimestru a to 21. července a pokud vše dopadne dobře, tak další kontrola je 5.8.2010 jo a jinak výsledky odběru-vše v pořádku
![]()
no je to napsaný na té fotce z toho ultrazvuku
ale neptala jsem se na to, možná jsem to špatně pochopila ![]()
Myslíš tu míru co je napravo na té fotce?To si nemyslím že by byla míra miminka.
Mě ho dr změřil přímo na monitoru od hlavy až k ocásku:)A na fotce je to taky napsané, i datum porodu a tak.
Hormnice fotecka pekna, fazolka jak vysita, ale 8cm? to bude nejaky omyl ne? to by odpovídalo tak 13-14tt
Nic se přece neděje:) Mě to jen udivilo, protože jsme tak skoro na stejno a už jsem ti chtěla závidět, že máš většího mimíka než já ![]()
A neni to treba velikost te dutinky? mam pocit ze mi ji doktorka taky merila.
A takova anketka- ktera z vas uz dostala prukazku? A kdyz jo tak v kolikatem tydnu? Byla jsem v nemocnici a doktorka se divila ze jsem ji jeste nedostala, ale me dr. rekla ze ji dostanu az v 12tt.
Vůbec nevypadáš
mělas vidět mě jak jsem se ksichtila když mě doktor prohlížel, to si musel myslet že jsem úplně velde:)ale takových tam denně má, že už mu je to asi jedno ![]()
Jinak mě všechno řekl, jak je velký, co je co na utz, a tak.
já jsem dostala v 9tt. ale myslím že to záleží na doktorech až to uznají za vhodný.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat