Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
8.7.10 14:59

Ahoj holky,

vezmu to pozpátku :wink:

Hromnice, gratuluju k dnešní KO a UZ :-D Jen tak dál :wink:

Kaspinko, přeju ti, ať to s bytem a stěhováním vyjde :-D

Myspulko, taky tu cestu k miminku nemáš zrovna jednoduchou :-? Tentokrát to už ale musí vyjít :-)

Tak, já jsem dneska jako člověk, je mi celkem fajn, noc byla fajn, malá si vzpomněla až v 6hod, takže super :dance: Abyste neřekly, že pořád jen remcám, tak mám tentokrát optimistický příspěvek :lol:

• načítám...
24837
8.7.10 15:02

Al3do, já si jdu pro průkazku příští týden :wink: To bych měla být v 10.tt :-)

• načítám...
3968
8.7.10 15:02

Taky mně to napadlo, že to může být ta dutinka :palec:
jinak já průkazku dostala v 8. týdnu při odběrech

• načítám...
12429
8.7.10 15:08

Já sice mám průkazku ale odběry ještě ne :lol:

• načítám...
5542
8.7.10 15:09

No tak to vypada že budu poslední :-)

• načítám...
12429
8.7.10 15:13

holky já mám dneska pocit, že mi to břicho vyskočí z kalhot :-?

• načítám...
3138
8.7.10 15:31

ja taky nemam prukazku!!

• načítám...
1718
8.7.10 15:53

kkattty Byla jsi už na odběrech krve,kvůli zjištění krevní skupiny a atd.? Kam tě poslali? Já ještě taky nemám průkazku,myslím,že jí dostanu na KO 26.7.

• načítám...
DP
462
8.7.10 16:36

Ahoj holky,
tak dnes mam nejaky usmutneny den. Manzel odjel na sluzebku, tak to na me nejak padlo. Prcek je sice v pohode, ale ja jsem nejaka prepadla. Porad trosku spinim a i kdyz me v nemocnici uklidnili, jsem z toho spatna. S Eliskou jsem taky obcas spinila, tak se uklidnuji, ze to bude dobry…ale tak znate to.
Hromnice-gratulka k dnesni kontrole a k fotecce
KKatty a Myspulko - take jsem z olomouckeho kraje
Prukazku taky jeste nemam, mam jit na KO 23.7., vychazi to na 10.-11. tyden a pokud by bylo vse ok, mela bych ji dostat. Minule s Eli jsem ji dostala v 9. tydnu.
Fragolo-obdivuji te jak zvladas tak pocetnou rodinu…a nerekla bych ze tu remcas :-)

• načítám...
10949
8.7.10 16:40

Hromnice gratuluju ke kontole. Krasne fotecky, ja uz chci taky aby takhle vypadal muj ultr., ale jelikoz mam jen naznak plodu tak si jeste pockam.
Podle HCG jsem tak v 5tt, takze mam jeste cas

• načítám...
4395
8.7.10 17:40

Ja jsem dostala od doktora prukazku hned pri prvni kontrole v sedmem tydnu. Ale odbery jako Kapsinka zatim zadne.
Hromnice gratuluju ke kontrole, mas moc peknou fotecku.

• načítám...
13837
8.7.10 18:58

Hromnice, gratuluju k dnešní KO a UZ

Kaspi, ať Vám to se stěhováním vyjde a ty moc nestěhuj, ať stěhují jiní, jen to měj na povel :mrgreen:

Myspulko,určitě to do třetice vyjde a bude všechno v pořádku, moc držím palečky.

Al3do náš dr. dává průkazku po 12 tt, docela s ním souhlasím, myslím si též že je to lepší.

• načítám...
725
8.7.10 20:20

Ahojte holky, my taky ještě nemáme průkazku, ale v pondělí jdeme na odběr a zároveň dostaneme průkazku.
Při prvním těhu jsem měla v 8 týdnu. Ale oni se teď s tím zdráhájí,…asi ať něco neuspěchají, a maminy nejsou z toho tak špatné… :-?

• načítám...
3968
8.7.10 20:23

Holky :-D :-D :-D
děkuju moc za gratulace. Já se těším jak se konečně dneska v klidu vyspím :-D :-D :-D včera jsem nervama oči nezamhouřila :cert:

• načítám...
24837
8.7.10 21:35

DP, nějak jsem to přehlídla, že máš takové problémy, to mě mrzí :-? Ale věřím, že to bude všechno v pořádku, když to v nemocnici vidí pozitivně :-) Ale beru to, že červíček pochybností by hlodal, znám se :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+