Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj
Pozdeji ale prece, jsem vam prisla poprat krasne a bezproblemove tehu
Mam unornatko 2010, je to moje zlaticko ![]()
Fragol taky smekam, uz jsem vas trochu smirovala v lednatkach 2010
pac jsem vlastne mela tp 31.1 podle ms ale pak podle utz 3.2 a Lili se stejne narodila az 8.2 ![]()
No vsem jeste jednou krasne tehu ![]()
Ahoj holky.
Resite tu bricha, u me vaha zatim stoji, ale spicek uz se mi vyvalil pekne. Zatim ale vse oblecu.
Posledni tri dny jsem trochu spinila, tak jsme byli vcera pro klid duse v nemocnici, aby se podivali jestli je vse ok. Pry ano, muzou to byt pry hormony. Tak tomu verim a doufam, ze to odezni.
Blbe mi je kazdy den, vetsinou rano a pak vecer. Nejhorsi jsou pro me pokakane plenky male
Tesim se az to odezni. ![]()
Lolly tak brisko mas opravdu krasny
taky uz se tesim na brisko.
Zitra mam kontrolu v nemocnici tak snad mimi od minuleho tydne povyrostlo, nechci prijit o dalsi mimi ![]()
no jo ale je jasny ze jako kazda nastavajici maminka se bojim o mimi a zvlast kdyz uz jem jednou mela ZT.
Jinak jsem zjistila ze jsou tam zitra uz od 7 takze tam pujdu na sedmou at to mam z sebou. Zkusim se domluvit se segrou jestli by tam nesla se mnou, manza ma totiz moc prace takze se mnou jit nemuze ![]()
budu na tebe nmyslet urcite pak brzo napis chapu ze se bojis vic nez kdokoliv jiny ja sebojim porad a asi budu az do konce tehu-.
Ahoj holky ![]()
omlouvám se, že jsem Vám sem zase tak vpadla.
Ale chtěla jsem vám všem moc pogratulovat ke kontrolkám a krásně rostoucím poupíčkům. Užívejte si každej den s ním… uteče to ![]()
Hodně štěstíčka a ať se vám všem i mimiskům daří nejlíp jak to jde ![]()
Ahoj děvčata, všechny moc zdravím a vítám nové příchozí ![]()
Lolly, ty máš krásné bříško
Koupila jsem si novou šatovku, ale čekám, až mi do ní trochu naroste bříško, bo v ní jinak vypadám, jaký nejsem cvalda, tak se taky každý den pozoruji, ale zatím nic, mám 5 kilo dole kvůli
, tak snad se takového bříška brzy taky dočkám.
Nikolito, moc na Tebe myslím, určitě to zítra dobře dopadne ![]()
Já jdu až 20.7. na kontrolu, čili za 2 týdny, už jsem tak hrozně nervozní, snad je vše v pořádku a mimčo roste.
Radco diky moc, snad mi to zitra dobre dopadne. kdyz je takove datum 7.7. a jdu jeste v 7 hodin ![]()
Jo a jeste nekdo tady z diskuze ma jit k dr. kdopak to je?
Jinak ja na vahu radeji nelezu. kdyz sedim tak si musim povolovat knoflik u kalhot ![]()
ahojky
Niki, držím na zítřek palečky, určo to bude ok
![]()
Vítám nově příchozí ![]()
kkattty jo jo napisu i kdyz ted bydlime u mamky tak nevim jak to bude mit s netem, najednou se ji totiz vzdy vypne pocitac. Ale urco se pokusim napsat
Ahoj holky my jsme se včera vrátili z dovči a byla to nádhera:)Hned bych tam jela znovu:)
Jinak my jsme taky v pořádku, dokonce už mi ani není blbě takže pohoda:)A co se břicha týče tak taky už rosteme ale naštěstí zatím nepřibírám ![]()
jee, kaspinko ty uz jdi dnes v 10 tt to to ale leti.
je super ze uz ti je dobre.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat