Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky
Niki HCG je slušný určo to bude dobré. ![]()
Klari gratuluji ke ko ![]()
Klaaras - gratulace
!
Hromnice - zítra držím pěsti!!! ![]()
Nikolita - Tobě v pátek, snad to bude OK, moc bych Ti to přála! ![]()
Fragola - holky, jak Ty to děláš, že ještě žiješ? Já bych při Tvé zvracecí frekvenci a počtu dětí odpadla už dávno - všechna čest!
ŽÁ-BO, tak dneska už regulérně padám na hubu
A to mi chlap dorazil z práce před 20hod
Děsím se, co bude v noci
Radši to pomažu zaspat ![]()
Dobrou a Hromnice, zítra přeju hodně štěstí ![]()
ahojky
Hromnice držím palečky na dnešní KO
**
Fragol** snad noc byla klidná.
Ahoj holky.
Hromnice dneska preju hodne stesti na KO.
Fragol jak ty to delas? Je ti spatne a jeste se musis starat o 5 deti. Fakt mas muj obdiv.
Ahoj, včera mě to tu nechtělo pustit.
Všem co májí kontroly v pořádku blahopřeji, a ty co vás čeká nějaká kontrola tak jen ty nejlepší výsledky.
My jdeme na kontrolu v pondělí.
Já zase v noci od 1-3 nemůžu spát, tak tak koukám a přemýšlím,…co bude.
Dobré ráno všem, dneska snad bude pařák.
Ahoj holky!
Tak my včera slavili babičky narozeniny a pijeli domů docela pozdě a malej okamžitě odpadl.
Dneska po obědě ho tam vezu znova a bude tam spinkat až do neděle,tak si trochu odpočinu.
Pěkné ranko holky:)včera jsme se byli podívat na byt a k 1.8. se stěhujem
teda pokud se ještě něco nepřihodí:) jsem hrozně ráda, že to bude teď a ne až budu tahat pupek po zemi ![]()
ahoj holky,zdravim,,chtela jsem se zeptat uz mi nebyva extra blbe,jen me porad bolí oprsa.myslite ze je vse v poradku??? jsem po tom zamlklem tehu vystrasena??dekuji za info !
kkattty píše:
ahoj holky,zdravim,,chtela jsem se zeptat uz mi nebyva extra blbe,jen me porad bolí oprsa.myslite ze je vse v poradku??? jsem po tom zamlklem tehu vystrasena??dekuji za info !
Ahojky,tak to jsme na tom stejně.Taky už mi není moc blbě,jen mě stále bolí prsa.taky se bojím.Podruhé jsem měla taky zamlklé těhu. Jsem teď 7tt a pět dnů. No zítra jedu na krevní testy a pak ke gyn,tak mě určitě vyšetří,tak to bude doufám OK.
me do 7tt tehu nebylo temer nic a mela jsem i
takze bud v klidu.no uvidime,a ty uz mas jedno miminko?
Nemám,poprve jsem o mimi přišla skoro v 6 měsíci těhu měl vadu srdíčka a podruhé to bylo zamlklé ve 13týdnu,ale prý se už miminko přestalo vyvíjet v 7 týdnu,jenže moje bývalá gyn. mi na začátku těhu neudělala ani UTZ,takže to nemohla zjistit,přišly na to až na genetice.Takže tohle miminko je vymodlené,čekaly jsme na něj 2roky,nechaly jsme to na přírodě a počkaly jsme až se zahojí všechny rány hlavně ty na duši.
My jsme byly na UTZ minulý týden a srdíčko bylo,takže se zbytečně nestresuji,ale obavy mám. a asi budu mít až do konce těhu.
je tak to me moc mrzi,ale ver ze vse uz bude v poradku,a bzdes mit zdrave miminko!!!!me muj dr minule delal utz co tyden protoze se mu to nezdalo a nakonec jsem sla na revizi v 8tt ale vacek byl velikostne 5tt,ted uz mam mojemiminko i
na kontrole jsme byly v 7+3tt a tak vse bude v poradku ted jdu az 30 a taky se bojim!!!
Děkuji, dodnes nevím proč se to stalo. I když našeho malého brali na pitvu,tak ta nic neprokázala a v rodině problémy ze srdcem nemáme. A já žila vždy zdravě,nekouřím a pila jsem jen někdy někde na akcích. A přítel také není žádný alkoholik a tvrdý kuřák. DR nám jen řekl,že se to stává jednoumu páru ze sta tisíc a že mi jsme bohužel jeden z nich. Od té doby jsem měla fóbii z doktorů a musela jsem si najít někoho důvěrihodného a bylo to dosti těžký. Bydlím v Olomouckém kraji,25km od Prostějova a 30km od Olomouce.Nakonec jsem našla v Olomouci a jsem nad míru spokojená. A věřím,že tohle těhu bude krásný a radostný,na konci mě bude čekat ten nejkrásnější dárek,naše miminko
Ale nechci myslet na to,co bylo, snažím se žít přítomností a budoucností. Všem maminkám držím palečky,aby měly ty svoje uzlíčky zdravý.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat