Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já chodím na ko po 4týdnech, ale u nás je všechno ok tak možná proto:)
tak ono se snad ma chodit jsem prave jednou za mesic a ja uz byla 3× a ve stredu to bude po ctvrte.
ale je to vazne mozna tim ze jsem byla v lednu na te revizi,
můj dr. ze začátku taky objednává dýl, taky kráva tam lezu tak brzy, já byla objednaná totiž na preventivní prohlídku, už přes měsíc, no pak se ukázaly // tak jsem říkala, že se přeobjednávat nebudu, koukala jsem na termíny na netu a všechno plné a kevšemu má dovolenou, takže jdu až po dovolené.
Na telefonu ho mám 24 hodin denně, takže kdyby se něco dělo můžu zavolat, ale ten červík stejně hlodá že, teda alespoň u mě, já to v prvním těhu měla furt, dokud su nebyla po KO a neřekl, že vše ok.....nj, člověk se bojí a když už je uzlíček na světě ten strachu se už tuplem nezbaví ![]()
Já taky chodím na KO po 4 týdnech, jen si teď nadávám, že jsem se objednala taklhle brzo, jenže jsem netušila, jak dlouho jsem těhotná, měla jsem počkat ještě 2 - 3 týdny a bylo by už snad i srdíčko
Ale holky z Ledna mě tak nahlodaly, že půjdu k MUDr. až budu cítit pohyby
Takže teď mám ještě týden ![]()
Grepiku, to víš, že je každé těhotenství jiné, hlavně v tom, že je doma s každým dalším těhotenstvím o jedno dítko víc
V první jsem skoro nevěděla, že jsem těhule, druhé bylo taky pohodička, jen mi bylo malinko šoufl, třetí bylo s tvrdnutím břicha a 4. - 6. se sobě hodně podobají, ať žijí nevolnosti ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem se odvážila a šla jsem do nemocnice, jelikož můj dr. má dovču, kvůli tomu zvracení, už jsem byla fakt hotová, 5kg dole, nohy se mi třepaly jak osyka, no hrůza…tak mi udělali i UTZ,mimi v pořádku, je velké 2,2cm a jsem v 9tt, což mě překvapilo, ptž. před 2týdny jsem u mého byla 5tt, takže bych měla být vlastně v 7tt, jsem z toho zmatená. První si mě tam chtěli nechat na kapačkách, ale pak jsme se domluvili, že první vyzkoušíme čípky Torecan a když to nepomůže, tak si tam přijdu poležet, snad to zabere.
Holky, chtěla jsem se zeptat, na ten screening jste se objednávaly samy nebo jak? Mi totiž dr. řekl, že 20.7. mám přijít k němu, že uděláme odběry a 27.7. ten Olomouc(screening), ale neřekl mi kontakt nic, tak já nevím co teď a jelikož má dovču, tak se ho nemůžu ani zeptat ![]()
Nikolito, jsem za tebe moc ráda, věděla jsem, že to dobře dopadne ![]()
Ahojky.
Gratuluji Niki k supr zpravam. Jen tak dale.
Radco-me napsal dr. zadanku do fakultky v olomouci hned pri prvni navsteve byla jsem 5+5, byl tam i telefon a mela jsem se obednat jeste ten den, ze pry tam maji naval, ale ze kdyz se objednam s predstihem tak to bude ok. Pokud bys chtela telefon, hodim ho sem nebo ti poslu SZ.
DP, ale já asi nemám jít do fakultky,je to prý nějak bokem, tak asi soukromá klinika. No v pondělí zavolám sestřičce, co a jak, snad ještě nebude pozdě. ![]()
Radco, tak to jo. Vim v Olmu o dvou mistech kam se chodi, Fakutka a pak ten soukromy doktor, jmenuje se Petr Polak. Tady je odkaz. http://www.petr-polak.cz/
Me prave muj gyn. poslal do fakultky, protoze tam na to pry ted dostali nejaky grant a je to vysetreni zdarma. Tak dobre pochod.
Ahoj holky, my razime zase na chatu, dneska jsem mela perny den v Bille, u kasy se mi zamzilo pred ocima a uz jsem se kacela, nakonec jsem se zachytla a rychlym tempem spechala ven at to rozdejcham, mela jsem studeny pot na cele a zaludek az v krku… jsou to ty desny vedra a ja se jeste nenasnidala, to uz si neudelam, chudak pritel uz mel nahnano…jinak mi je fajn, jist uz muzu vsechno, a na KO jdeme v utery 13/7, doufam ze bude vse OK.Zdravim a uzite si vikend… ![]()
holky dávejte na sebe v těch horkách bacha!!!já jsem se dneska v poledne projela šalinou, do pasu z okýnka a myslíte že to někoho zajímalo??? ![]()
Jinak pěkný víkend, my se dneska jedem schladit na vysočinu:)
Ahojte holky, tak my si užíváme 3dnů u babičky, no jak se dá říct tří dnů, malá dostala včera horečky, tak jsme doma a až na večer jdem na chvíli ven do stínu.
Snad se z toho dostane, a nelehne úplně.
Užívejte stínu krásných dní…mě to zatím nic nedělá, ale zdržujeme se ve stínu.
ahoj holky
tak víkendíček jsme strávili skoro celej v bazénu a na zahradě malá toho vypila tolik že nechápu
ona moc nepije, ale dneska byla hotová cisterna ![]()
Kámoška volala, že malej má úpal co má dělat, tak jsem jí trochu poradila a to byli v chládku, nj, ale v těhle vedrech je to hnedka ![]()
A co vy, vpořádku?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat