Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4354
11.7.10 20:49

Nazdárek :mavam:

Holky, to je hrůůůza, to vedro… :cert: . Není den, aby mi nebylo mdlo, naštěstí jsem se zatím ještě neskácela (jsem totiž omdlívací i netěhotná), ale nikdy k tomu nemám daleko, dneska mi hodně krizově bylo třikrát… :roll:

Včera jsme byli na výletě a ač to bylo fajn, stejně jsem si to kvůli únavě a tomu počasí nevychutnala tak, jak bych asi bývala normálně.

Zítra jdu na gyndu na krev (klasický odběr) a na odběry kvůli genetice (NT+), výsledek se dozvím ale až 22. 7., jak budu ve 12. tt - v kombinaci s tím UTZ (u prvního těhu jsem na tomto vyšetření byla jinde a to jsem absolvovala vše v jeden den a odpoledne mi výsledky volali). No a odpo k zubařce, uááááá… :-?

Nikolita - mooooooooc gratuluju :srdce: !

Radča - držím palce, ať čípky zaberou - aby se Ti ulevilo a hlavně jsi nemusela na kapačky! :hug:

• načítám...
24837
11.7.10 21:25

Ahoj, ještě žiju :wink:
Ale to vedro teda nic moc, motá se mi hlava, tak to není žádná hitparáda, byli jsme po nákupech a myslela jsem, že nedojdu :roll:

ŽÁ-BO, zítra držím na pěsti, ať jsou výsledky v pořádku, i když to čeklání je děs :roll:

Grepiku, doma nestíhám vařit čaj, jen dovařím, je to skoro fuč :lol: Ale hlavně že děti pijí :wink:

• načítám...
725
11.7.10 21:28

Tak nikolka to nějak odmarodila, skoro 40 horečky, dneska už je to lepší, ale spouští se jí rýma, tak raději zajdem k doktorovi.
Zítra jdu na kontrolu a na krev, tak jsme zvědavá na mimiska, jak povyrostl.
Taky vaříme čaj, asi je to nejlepší na žízeň.

• načítám...
4395
12.7.10 07:50

Dobry rano holky, tak jak jste si uzili slunecny vikend. My byli na vylete a pak grilovali, takze pohodicka.

• načítám...
13837
12.7.10 09:09

ahojky

frag tak to věřím, hlavně že ale se pije to máš pravdu.

Užijte si další dne, my frčíme ven a čeká nás debordelizovačka skříněk tak hurá na to pak :mrgreen:

• načítám...
12429
12.7.10 09:38

ahoj holky my jsme byli na vysočině a ani tam žádná hitparáda. V so jsem byla úplně hotová a včera mě pro změnu bolela hlava že jsem si musela vzít už i prášek:(dneska zatím žiju ale jen proto že sedím na zadku a nehýbu se :lol:

• načítám...
1996
12.7.10 11:28

Ahoj holky!

Ty vedra jsou fakt děsný.Já právě doklidila dětský pokoj a teď ještě pofackovat zbytek a pro dnešek na všechno kašlu.Doma mám 28stupňů.Máme slunej byt a od rána do večera nám sem svítí sluníčko a to do celýho bytu. :-?

• načítám...
1718
12.7.10 12:55

Ahojky holky, ty vedra to je děs. My bydlíme v rodinném domku s našima,máme zařízené podkroví a až do třech odpoledne nám svítí sluníčko přímo do oken. jediná chladná místnost v domě je koupelna,ale tam nemůžu být celý den. Je to hrozný,mám před sebou kopec prádla na žehlení a poskládání,ale vůbec se mi nechce jelikož v tom vedru jsem úplně zpomalená. Chtělo by to,aby pořádně zapršelo,jinak se usmažíme ve vlastní šťávě.Připadám si jako mátoha.

• načítám...
4395
12.7.10 13:23

Me doma taky ceka zehleni, cely vikend jsem ho odkladala, protoze v tom vedru se fakt neda.

• načítám...
12429
12.7.10 15:04

Tak to mě naštěstí čeká napřed praní:)ale to taky není žádná výhra, páč jak to doma pověsím tak je tam jak ve skleníku :-?

• načítám...
1996
12.7.10 18:23

Ahoj holky!

Dneska je mi hodně mizerně.Celej den se mi motá hlava a je mi zle od žaludku.Bude to tím vedrem.Touhle dobou máme doma 29stupňů. :-? Dopoledne jsem uklidila a když přišel chlap z práce,tak vzal malýho a plavky a jeli za babi na chatu a já si trochu pospala.Je mi o něco líp,ale není to ono.Právě jsem dovařila na zítra polívku a ještě vařím guláš,abych zítra nemusela.

• načítám...
4354
12.7.10 20:55

Přidávám se se stížnostmi, je mi hroooozně, ty vedra nerozdýchávám, dneska mi bylo špatně už od úplného rána, divím se, že jsem sebou nešvihla při odběrech (víceméně jsem s tím počítala, vzhledem k tomu, jak mi bylo). V bytě se též nezchladím, taký máme podkrovní a slunný, navíc inteligentně plechová střecha, takže „normál“ teplota 30´C. Neuteču prostě nikam… :cert:

Ještě dodatek k té dnešní gyndě:
Myslela jsem, že jdu jen na odběry (klasika + NT+), páč na UTZ jdu až 22. 7. (a tam se teprve dozvím výsledky krve v kombinaci s tímto vyšetřením), ale sestry mě pak ještě poslaly do ordinace k mojí dr., že udělá takovej fofr UTZ, jestli je vše OK (zřejmě aby to do laborky neposílali zbytečně, kdyby náhodou…), prý jsem dnes 11+4, přesně o týden víc, než dle mých propočtů, vím, kdy jsem otěhotněla a navíc na kontrolách v 7. i 9. tt mi to odpovídalo… Tak se divím, že by mimčo během dvou týdnů vyrostlo o tolik. No, přesnější bude samozřejmě až ten další UTZ, tak uvidíme, ale jsem z toho jelen :roll: :think:

• načítám...
4395
13.7.10 09:09

Dobry rano holky, tak u nas je dnes hezky zatazeno.
Za-bo to je zvlastni, ze ti mimi tak rychle vyrostlo, treba se doktorka spletla.

• načítám...
12429
13.7.10 09:14

ahoj holky tak tady je sice taky trochu zatáhlo ale jinak horko stejně jak včera ne-li víc:(

• načítám...
1718
13.7.10 10:11

Ahoj Holky,tak u nás je zase pařák od samýho rána,ale na večer hlasí bouřky,tak snad konečně zaprší. Jinak můj přítel musel vstávat do práce už ve 4 ráno,jelikož dělaj na Suchým,stavěj nějakej altán a v tom největším pařáku by to asi nedávali,takže kolem poledne dorazí domů.
Vůbec se mi nechce nic dělat,ale musím konečně vyžehlit to prádlo a poklidit. No snad,když budu stát hned u větřáku,tak to zvládnu :-D
Nejraděj bych se vyplázla někde u vody,ale od nás je všechno dosti daleko,takže raděj sedím doma,ale třeba o víkendu někam vyrazíme. Tak zatím pa pa a držte se

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+