Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nazdárek ![]()
Holky, to je hrůůůza, to vedro…
. Není den, aby mi nebylo mdlo, naštěstí jsem se zatím ještě neskácela (jsem totiž omdlívací i netěhotná), ale nikdy k tomu nemám daleko, dneska mi hodně krizově bylo třikrát… ![]()
Včera jsme byli na výletě a ač to bylo fajn, stejně jsem si to kvůli únavě a tomu počasí nevychutnala tak, jak bych asi bývala normálně.
Zítra jdu na gyndu na krev (klasický odběr) a na odběry kvůli genetice (NT+), výsledek se dozvím ale až 22. 7., jak budu ve 12. tt - v kombinaci s tím UTZ (u prvního těhu jsem na tomto vyšetření byla jinde a to jsem absolvovala vše v jeden den a odpoledne mi výsledky volali). No a odpo k zubařce, uááááá… ![]()
Nikolita - mooooooooc gratuluju
!
Radča - držím palce, ať čípky zaberou - aby se Ti ulevilo a hlavně jsi nemusela na kapačky! ![]()
Ahoj, ještě žiju ![]()
Ale to vedro teda nic moc, motá se mi hlava, tak to není žádná hitparáda, byli jsme po nákupech a myslela jsem, že nedojdu ![]()
ŽÁ-BO, zítra držím na pěsti, ať jsou výsledky v pořádku, i když to čeklání je děs ![]()
Grepiku, doma nestíhám vařit čaj, jen dovařím, je to skoro fuč
Ale hlavně že děti pijí ![]()
Tak nikolka to nějak odmarodila, skoro 40 horečky, dneska už je to lepší, ale spouští se jí rýma, tak raději zajdem k doktorovi.
Zítra jdu na kontrolu a na krev, tak jsme zvědavá na mimiska, jak povyrostl.
Taky vaříme čaj, asi je to nejlepší na žízeň.
Dobry rano holky, tak jak jste si uzili slunecny vikend. My byli na vylete a pak grilovali, takze pohodicka.
ahojky
frag tak to věřím, hlavně že ale se pije to máš pravdu.
Užijte si další dne, my frčíme ven a čeká nás debordelizovačka skříněk tak hurá na to pak ![]()
ahoj holky my jsme byli na vysočině a ani tam žádná hitparáda. V so jsem byla úplně hotová a včera mě pro změnu bolela hlava že jsem si musela vzít už i prášek:(dneska zatím žiju ale jen proto že sedím na zadku a nehýbu se ![]()
Ahoj holky!
Ty vedra jsou fakt děsný.Já právě doklidila dětský pokoj a teď ještě pofackovat zbytek a pro dnešek na všechno kašlu.Doma mám 28stupňů.Máme slunej byt a od rána do večera nám sem svítí sluníčko a to do celýho bytu. ![]()
Ahojky holky, ty vedra to je děs. My bydlíme v rodinném domku s našima,máme zařízené podkroví a až do třech odpoledne nám svítí sluníčko přímo do oken. jediná chladná místnost v domě je koupelna,ale tam nemůžu být celý den. Je to hrozný,mám před sebou kopec prádla na žehlení a poskládání,ale vůbec se mi nechce jelikož v tom vedru jsem úplně zpomalená. Chtělo by to,aby pořádně zapršelo,jinak se usmažíme ve vlastní šťávě.Připadám si jako mátoha.
Me doma taky ceka zehleni, cely vikend jsem ho odkladala, protoze v tom vedru se fakt neda.
Tak to mě naštěstí čeká napřed praní:)ale to taky není žádná výhra, páč jak to doma pověsím tak je tam jak ve skleníku ![]()
Ahoj holky!
Dneska je mi hodně mizerně.Celej den se mi motá hlava a je mi zle od žaludku.Bude to tím vedrem.Touhle dobou máme doma 29stupňů.
Dopoledne jsem uklidila a když přišel chlap z práce,tak vzal malýho a plavky a jeli za babi na chatu a já si trochu pospala.Je mi o něco líp,ale není to ono.Právě jsem dovařila na zítra polívku a ještě vařím guláš,abych zítra nemusela.
Přidávám se se stížnostmi, je mi hroooozně, ty vedra nerozdýchávám, dneska mi bylo špatně už od úplného rána, divím se, že jsem sebou nešvihla při odběrech (víceméně jsem s tím počítala, vzhledem k tomu, jak mi bylo). V bytě se též nezchladím, taký máme podkrovní a slunný, navíc inteligentně plechová střecha, takže „normál“ teplota 30´C. Neuteču prostě nikam… ![]()
Ještě dodatek k té dnešní gyndě:
Myslela jsem, že jdu jen na odběry (klasika + NT+), páč na UTZ jdu až 22. 7. (a tam se teprve dozvím výsledky krve v kombinaci s tímto vyšetřením), ale sestry mě pak ještě poslaly do ordinace k mojí dr., že udělá takovej fofr UTZ, jestli je vše OK (zřejmě aby to do laborky neposílali zbytečně, kdyby náhodou…), prý jsem dnes 11+4, přesně o týden víc, než dle mých propočtů, vím, kdy jsem otěhotněla a navíc na kontrolách v 7. i 9. tt mi to odpovídalo… Tak se divím, že by mimčo během dvou týdnů vyrostlo o tolik. No, přesnější bude samozřejmě až ten další UTZ, tak uvidíme, ale jsem z toho jelen
![]()
Dobry rano holky, tak u nas je dnes hezky zatazeno.
Za-bo to je zvlastni, ze ti mimi tak rychle vyrostlo, treba se doktorka spletla.
ahoj holky tak tady je sice taky trochu zatáhlo ale jinak horko stejně jak včera ne-li víc:(
Ahoj Holky,tak u nás je zase pařák od samýho rána,ale na večer hlasí bouřky,tak snad konečně zaprší. Jinak můj přítel musel vstávat do práce už ve 4 ráno,jelikož dělaj na Suchým,stavěj nějakej altán a v tom největším pařáku by to asi nedávali,takže kolem poledne dorazí domů.
Vůbec se mi nechce nic dělat,ale musím konečně vyžehlit to prádlo a poklidit. No snad,když budu stát hned u větřáku,tak to zvládnu ![]()
Nejraděj bych se vyplázla někde u vody,ale od nás je všechno dosti daleko,takže raděj sedím doma,ale třeba o víkendu někam vyrazíme. Tak zatím pa pa a držte se
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat