Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1517
24.6.10 11:47

Po dlouhé době je mi celkem dobře,tak jsem uklidila,teď se nabaštíme s prckem a jdeme si lehnout,protože jsem vyřízená,ale příjemně :lol:

Pěkné odpoledne přeji všem :mavam:

• načítám...
24837
24.6.10 11:59

Dahli, tak mě právě druhé dítko přišlo úplně v pohodě 8-) ALe je to asi tím, že Věrka nasadila tak vysoko laťku, že jsem se fakt před porodem modlila, aby Davča nebyl stejný, to bychom možná s plozením skončili :mrgreen: Spíš je to hukot od toho třetího vejš :wink: :wink: Zjišťuju, že bych potřebovala druhý pár očí vzadu na hlavě a druhý pár rukou by taky nebyl k zahození :mrgreen: Já jsem z části kliďas, jako nevyletím kvůli každé pitomině, ale jako to, že se dětem něco stane a nebo, když se má jít k doktorovi, třeba do poradny, to jsem fakt nervák :oops: To vždycky závidím manželovi, že to všechno bere tak nějak s klidem a ještě mě dokáže uklidnit :hug: Dva nerváci na jednu rodinu, to by bylo asi moc :wink:

Grepi, že zdravím kámošku :wink: Jen houšť, ať je velkých rodin víc :wink:

Tak a mizím, dneska jdeme se Simčou do poradny, tak to zase bude řev :-?

• načítám...
13837
24.6.10 12:10

Romi, už jsem to našla na netu :wink:, ale stránky nemají. No nevadí, nechám to na Veveří

• načítám...
494
24.6.10 12:10

Dobré dopoledne holky,tak koukám, že máme s Kaspinkou podobné chutě, já včera měla longera v Kfc a hranolky jsem si nedala jen proto, že už mi to bylo blbý, abych hned zase nezačala přibírat, když jsem ty kila po porodu tak horko těžko shazovala :lol: ale jinak teda je mi blbě už celý den, nejen dopoledne, zatím nezvracím, mám i celkem hlad, ale téměř nic mi nepomáhá, jen spánek

• načítám...
12429
24.6.10 12:13

Marocko teď jsem byla na obědě a jak mi předtím bylo dobře, tak teď nevím nevím :nevim: Snad to rozdýchám......

• načítám...
Kac
5049
24.6.10 12:17

Ahojte,
z nostalgie nahlížím jak se daří těhulkám v únoru 2011, já jsem z únoru 2010 a moje zlatíčko Lucinka právě spinká, takž mám čas to na emimi prokouknout!
Tak vám přeju kráásnéé těhulkování a bez :poblion: :wink:
Užívejte si to :dance:
 Kač

• načítám...
14
24.6.10 14:48

Ahoj holky

Jestli mě vezmete mezi sebe, tak bych se k vám ráda přidala. V únoru čekám svoje první miminko, tak bych se ráda podělila o tu radost s někým, kdo zažívá to stejné a taky bych ocenila nějaké rady od zkušenějších :-)

• načítám...
24837
24.6.10 14:52

Ahoj Limetko, vítej a gratuluju :kytka: :-D

Jé, to se nám to tady krásně sešlo - už je tady Grepik a teď Limetka :lol: :-D

• načítám...
12429
24.6.10 14:54

ahoj tak tě vítám :kytka:

• načítám...
3524
24.6.10 14:59

Limetka

Taky tě tu mezi námi vítám :lol:

• načítám...
4395
24.6.10 15:10

Ahoj Limetko :mavam:

• načítám...
4354
24.6.10 18:07

Limetka15 - ahoooooj :mavam: ! Tak o sobě písni něco víc, jsme ženský zvědavý :mrgreen: :oops: …

• načítám...
1517
24.6.10 18:31

Ahoj Limetko :mavam:

grepik
taky jsem to hledala na netu a nic :-(

V sobotu přijedou rodiče od přitele a budeme oznamovat tu naši velkou novinu…mám z toho hrozný strach :cry: chtěla jsem to ještě chvilku tajit,ale bohužel s tím jak se cítím to už nejde..

• načítám...
13837
24.6.10 18:43

Limetka, vítej tady a moc gratuluji :wink:

Romiš tak jsem zvědavá pak na Tvoje zážitky

• načítám...
3221
24.6.10 19:35

Vítám Limetku…
Romiša - jsem zvědavá na reakce…
My už jsme to v rodině řekli - jen někomu teda… A jsou nadšení, tak doufám, že to nic nezakřikne, když se všichni tak těší… :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+