Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Po dlouhé době je mi celkem dobře,tak jsem uklidila,teď se nabaštíme s prckem a jdeme si lehnout,protože jsem vyřízená,ale příjemně ![]()
Pěkné odpoledne přeji všem ![]()
Dahli, tak mě právě druhé dítko přišlo úplně v pohodě
ALe je to asi tím, že Věrka nasadila tak vysoko laťku, že jsem se fakt před porodem modlila, aby Davča nebyl stejný, to bychom možná s plozením skončili
Spíš je to hukot od toho třetího vejš
Zjišťuju, že bych potřebovala druhý pár očí vzadu na hlavě a druhý pár rukou by taky nebyl k zahození
Já jsem z části kliďas, jako nevyletím kvůli každé pitomině, ale jako to, že se dětem něco stane a nebo, když se má jít k doktorovi, třeba do poradny, to jsem fakt nervák
To vždycky závidím manželovi, že to všechno bere tak nějak s klidem a ještě mě dokáže uklidnit
Dva nerváci na jednu rodinu, to by bylo asi moc ![]()
Grepi, že zdravím kámošku
Jen houšť, ať je velkých rodin víc ![]()
Tak a mizím, dneska jdeme se Simčou do poradny, tak to zase bude řev ![]()
Romi, už jsem to našla na netu
, ale stránky nemají. No nevadí, nechám to na Veveří
Dobré dopoledne holky,tak koukám, že máme s Kaspinkou podobné chutě, já včera měla longera v Kfc a hranolky jsem si nedala jen proto, že už mi to bylo blbý, abych hned zase nezačala přibírat, když jsem ty kila po porodu tak horko těžko shazovala
ale jinak teda je mi blbě už celý den, nejen dopoledne, zatím nezvracím, mám i celkem hlad, ale téměř nic mi nepomáhá, jen spánek
Marocko teď jsem byla na obědě a jak mi předtím bylo dobře, tak teď nevím nevím
Snad to rozdýchám......
Ahojte,
z nostalgie nahlížím jak se daří těhulkám v únoru 2011, já jsem z únoru 2010 a moje zlatíčko Lucinka právě spinká, takž mám čas to na emimi prokouknout!
Tak vám přeju kráásnéé těhulkování a bez
![]()
Užívejte si to ![]()
Kač
Jestli mě vezmete mezi sebe, tak bych se k vám ráda přidala. V únoru čekám svoje první miminko, tak bych se ráda podělila o tu radost s někým, kdo zažívá to stejné a taky bych ocenila nějaké rady od zkušenějších ![]()
Ahoj Limetko, vítej a gratuluju
![]()
Jé, to se nám to tady krásně sešlo - už je tady Grepik a teď Limetka
![]()
Limetka15 - ahoooooj
! Tak o sobě písni něco víc, jsme ženský zvědavý
…
Ahoj Limetko ![]()
grepik
taky jsem to hledala na netu a nic ![]()
V sobotu přijedou rodiče od přitele a budeme oznamovat tu naši velkou novinu…mám z toho hrozný strach
chtěla jsem to ještě chvilku tajit,ale bohužel s tím jak se cítím to už nejde..
Limetka, vítej tady a moc gratuluji ![]()
Romiš tak jsem zvědavá pak na Tvoje zážitky
Vítám Limetku…
Romiša - jsem zvědavá na reakce…
My už jsme to v rodině řekli - jen někomu teda… A jsou nadšení, tak doufám, že to nic nezakřikne, když se všichni tak těší… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat