Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
fragolo,můžu se ještě zeptat za jak dlouho po tom ZT jsi znovu otěhotněla? A všechno už bylo v pohodě?
Marocko, já byla na kyretáži cca v 8.tt - konec června a můj gynekolog mi řekl, že můžu hned otěhotnět a ono jo, v srpnu jsem otěhotněla
Všechno bylo v pohodě ![]()
tak to mě povzbuzuje,já jsem otěhotněla 3 měsíce po revizi, tak taky doufám, že už bude vše jak má být ![]()
Holky všem po kontrole gratuluji k potvrzení
a všem co vás to v nejbližší době čeká hodně štěstí.
Prosím vás jak to máte s těhu příznaky? Nevolnosti, prsa, těhotenský výtok… možná se po potratu taky moc pozoruju ale mám pocit že na sobě nic necítím. Jsem tak vynervená že zítra nebo pozítří asi pro jistotu zajdu ještě na krev, k doktorce mám jít až 28.6.
a to asi nevydržím.
Al3da, chvílema jo, chvílema ne
Do 28.6. už vydržíš, já jdu až 16.7.
a do té doby nebudu vědět, jestli je srdíčko ![]()
Fragolo, to máš teda před sebou ještě dobu, ale ty už jsi zkušená maminka ![]()
to al3da, já myslím, že těhu příznaky můžou začít klidně až tak v 8. týdnu. Mně začaly tak přelom 7. a 8.
Moc přeju, ať máš v po srdíčko ![]()
Marocko, no jo, zkušená mamina, ale bát se budu stejně, i kdyby to bylo desátý mimčo ![]()
Holky, moc děkuji za gratulace, fakt to vždycky zahřeje u srdíčka. Ještě mám jednu pozitivní zprávičku, a to, že manža a synek se ve středu vrací z nemocnice, syn už je na tom o mnoho lépe, ale chodí stále jenom za ruku, i přesto už se moc těším a doufám,že to už ůjde rychle.
Všem ostatním přeji krásné a hlavně pohodové těhulkování a nebojte, mimískům je u nás dobře a nebude to dlouho trvat a budeme si vypravovat, kde nás šimrají, kopou apod.
jee,Renči to je úžasný, že synek už udělal takový pokrok, fakt mám radost za tebe, taky už kvůli tomu miminku:)
Fragolo, já vím, strach je pořád, ať je to mimi první nebo osmý. Mě dnes docela dost bolí podbřišek, tak asi děloha zase pracuje. Tak já jdu odpočívat,mějte se krásně, dobrou noc ![]()
Jé, Renči, tak to je super zpráva
Musíte být všichni šťastní jako blechy
Moc vám to přeju, budeš mít aspoň trochu víc klidu ![]()
Marocko, taky dneska nějak cítím břicho, takový divný pálení jako před porodem
Ale to už znám od 4. těhu, holt jsem už taková opotřebovanější ![]()
Dobry rano holky.
Gratuluju vsem k vcerejsim kontrolam, je super, ze vse je v poradku ![]()
Renci je super, ze syn uz pujde domu, tak at je to co nejdriv uz vsechno za vami.
ahoj těhulky
Renčí super, že kluci půjdou domů, hnedka bude doma veseleji a ať je jen líp ![]()
Mně je dneska dost blbě, začíná o sobě dávat vědět ![]()
Pokud jde dneska někdo na ko tak ať dobře pochodí ![]()
Dobré ranko holky
tak já už si to taky pěkně užívám - včera jsem byla ráda že jsem dolezla domů a dneska do práce.Není mi ani tak špatně jako spíš jsem unavená jak pes a dneska se mi i točí hlava.Ale četla jsem, že nevolnosti jsou způsobené hladinou HCG, která je nejvyšší 8-9tt a pak se to má lepšit.Tak doufám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat