Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1717
20.6.10 09:18

Ahoj holky, tak doufám, že náležitě odpočíváte. Já zatím se do kalhot vejdu normálně, nepřibrala jsem vůbec nic a co mě přešlo je chuť na sladké, když už si něco dám, tak upečeného, čokoláda, zmrzlina apod. mě naprosto nelákají. zato mám stále chuť na ovoce a zeleninu, to musím mít denně.
Jinak jdu v pondělí k mudr., tak jsem zvědavá, jak to dopadne. A to budeme ještě řešit, zda půjdu od září pracovat, či už ne. Pracuji ve školství, takže je to docela náročné na psychiku.

• načítám...
3221
20.6.10 09:58

Renči
Ahoj, taky jdu v pondělí na kontrolu a doufám, že uvidíme :srdce: . Držím nám palečky aby bylo vše tak jak má být… :lol:
Do kalhot vejdu taky, jen když třeba delší dobu sedím, tak si musím rozepnout knoflík, tlačí mě do břicha! :think:
Chutě ani tak moc nemám, spíš mám hlad. Ale ten mám neustále… :nevim: Takže čekám, že za chvíli už do těch kalhot nevejdu… :zed:

• načítám...
3968
20.6.10 10:32

Ahojky holky :-D :-D :-D
tak mně nastal zítřejší den D. Taky jdu zítra poprvé v 16.10 na kontrolu, kde se dozvím verdikt :mrgreen: . Doufám, že mi nebude říkat to, co už jsem slyšela 3
krát, ale že mně i nějak potěší :mrgreen: . Dlouho jsem tu nepsala prostě nějak nemůžu. je mi strašně zle, pořád spím nebo jím nebo zvracím, ale ten vniřtní strach je příšernej :cert:
Takže holky držím Vám moc palečky a ať nám to zítra dobře všem dopadne :dance: :dance: :dance:
Mějte se krásně a hezký zbytek neděle :-D :-D :-D pokud možno bez nervů

• načítám...
13837
20.6.10 21:19

ahoj holky,

můžu se přidat? // jsem objevila 17.6. a TP by měl vycházet asi na 21.2., zatím jsem to počítala jen na jedné tabulce. K dr. jdu 29. tak uvidím co řekne 8-)

• načítám...
24837
20.6.10 23:01

Grepik, vítej a moc gratuluju :-D :kytka:

Hromnice, vvvv, zítra držím pěsti, ať je vše, jak má být :-D

Marocko, ju, mimčo bylo plánované :wink: Chtěli jsme tento rok počít, po porodu jsme tomu nechali volný průběh a že se od června budeme víc snažit :wink: Evidentně to nebylo třeba :-D

Dobrou noc a ještě jednou, zítra držím pěsti a pak dejte, holky, vědět, jak jste na tom :mavam:

• načítám...
4395
21.6.10 07:29

Dobry rno holky.
Vitam novou tehulku.
Vsem co dneska jdete na kontrolu preju jen same dobre zpravy.

• načítám...
13837
21.6.10 07:30

Fragol děkuju, ale s gratulkama ještě raději potichoučku :wink:

• načítám...
12429
21.6.10 09:08

Ahoj holky zdravím po víkendu:)Já se knoflík na jedněch kalhotách už vůbec nezapínám ale jinak zatím dóbrý:)Už je mi docela fajn, jen s tím pitím jsem pořád na štíru.A na sladké teď taky chuť vůbec nemám, spíš ovocko a zelenina :wink:

• načítám...
3524
21.6.10 09:19

Ahoj holky, tak jak je po víkendu? Nevím jak je to možný, ale mě vždycky v neděli bývá nejvíc špatně z celého týdne…Jinak mě břicho taky pomalu roste, ale z jídla to určitě nebude, jakmile se najim, tak je mi zle, takže jim hodně málo…spíš mám teď hodně chuť na ovoce, na sladký taky vůbec…
Taky vítám novou těhulku a vy holky co jdete dneska na kontrolu dejte pak info :-)

• načítám...
10949
21.6.10 10:14

ahoj holciny, taky vsem co jdou dnes na kontrolu preju hodne stesti :kytka: a vitam novou tehulku :mavam:
ve stredu se jdu radeji zeptat k dr. co a jak, domluvila jsem se na tom s manzou, ten rikal ze at tam radeji jdu, aby se nic nezanedalo. Me byva spatne jen trochu a nekdy, ale nic hrozny, jen chvilkove

• načítám...
13837
21.6.10 10:18

Děkuji za přivítání :kytka:

Všem co jdou na KO tak ať vše dobře dopadne 8-)

• načítám...
10949
21.6.10 10:24

grepiku a v kterem ze jsi ted tydnu? a k dr. jdes pristi tyden v utery jsi psala vid

• načítám...
13837
21.6.10 11:05

nikolit, vypadá to na 5 tt dle PM, dle početí to bude asi míň, když víme, že 28.5. :srdce: Dvě čárky jsem našla 17. začlo to ve mně nějak hlodat, tři kámošky mi položily otázku zda nejsem těhu…tak jsem si koupila test 8-) Já su už měsíc objednaná k dr. na preventivní prohlídku, u něj je to na dlouho, no takže to nebude nakonec prevence, ale trochu aj něco jiného, jdu v úterý 29.

• načítám...
10949
21.6.10 11:08

tak ja mela ovulku 31.5. takze jsem tehu podle ovu tak nejak stejne,ale ja jsem podle PM zitra v 6+0

• načítám...
13837
21.6.10 11:50

No dle příznaků, jsem ovu měla asi tak 30 - 31.5. Já nic neměřila, když zadám zpětně do tabulky výpočet tak píše 30. tak nejčilčjší spermijka musela držet zuby nehty :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+