Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak doufám, že náležitě odpočíváte. Já zatím se do kalhot vejdu normálně, nepřibrala jsem vůbec nic a co mě přešlo je chuť na sladké, když už si něco dám, tak upečeného, čokoláda, zmrzlina apod. mě naprosto nelákají. zato mám stále chuť na ovoce a zeleninu, to musím mít denně.
Jinak jdu v pondělí k mudr., tak jsem zvědavá, jak to dopadne. A to budeme ještě řešit, zda půjdu od září pracovat, či už ne. Pracuji ve školství, takže je to docela náročné na psychiku.
Renči
Ahoj, taky jdu v pondělí na kontrolu a doufám, že uvidíme
. Držím nám palečky aby bylo vše tak jak má být… ![]()
Do kalhot vejdu taky, jen když třeba delší dobu sedím, tak si musím rozepnout knoflík, tlačí mě do břicha! ![]()
Chutě ani tak moc nemám, spíš mám hlad. Ale ten mám neustále…
Takže čekám, že za chvíli už do těch kalhot nevejdu… ![]()
Ahojky holky
![]()
tak mně nastal zítřejší den D. Taky jdu zítra poprvé v 16.10 na kontrolu, kde se dozvím verdikt
. Doufám, že mi nebude říkat to, co už jsem slyšela 3
krát, ale že mně i nějak potěší
. Dlouho jsem tu nepsala prostě nějak nemůžu. je mi strašně zle, pořád spím nebo jím nebo zvracím, ale ten vniřtní strach je příšernej ![]()
Takže holky držím Vám moc palečky a ať nám to zítra dobře všem dopadne
![]()
Mějte se krásně a hezký zbytek neděle
pokud možno bez nervů
ahoj holky,
můžu se přidat? // jsem objevila 17.6. a TP by měl vycházet asi na 21.2., zatím jsem to počítala jen na jedné tabulce. K dr. jdu 29. tak uvidím co řekne ![]()
Grepik, vítej a moc gratuluju
![]()
Hromnice, vvvv, zítra držím pěsti, ať je vše, jak má být ![]()
Marocko, ju, mimčo bylo plánované
Chtěli jsme tento rok počít, po porodu jsme tomu nechali volný průběh a že se od června budeme víc snažit
Evidentně to nebylo třeba ![]()
Dobrou noc a ještě jednou, zítra držím pěsti a pak dejte, holky, vědět, jak jste na tom ![]()
Dobry rno holky.
Vitam novou tehulku.
Vsem co dneska jdete na kontrolu preju jen same dobre zpravy.
Ahoj holky zdravím po víkendu:)Já se knoflík na jedněch kalhotách už vůbec nezapínám ale jinak zatím dóbrý:)Už je mi docela fajn, jen s tím pitím jsem pořád na štíru.A na sladké teď taky chuť vůbec nemám, spíš ovocko a zelenina ![]()
Ahoj holky, tak jak je po víkendu? Nevím jak je to možný, ale mě vždycky v neděli bývá nejvíc špatně z celého týdne…Jinak mě břicho taky pomalu roste, ale z jídla to určitě nebude, jakmile se najim, tak je mi zle, takže jim hodně málo…spíš mám teď hodně chuť na ovoce, na sladký taky vůbec…
Taky vítám novou těhulku a vy holky co jdete dneska na kontrolu dejte pak info ![]()
ahoj holciny, taky vsem co jdou dnes na kontrolu preju hodne stesti
a vitam novou tehulku ![]()
ve stredu se jdu radeji zeptat k dr. co a jak, domluvila jsem se na tom s manzou, ten rikal ze at tam radeji jdu, aby se nic nezanedalo. Me byva spatne jen trochu a nekdy, ale nic hrozny, jen chvilkove
grepiku a v kterem ze jsi ted tydnu? a k dr. jdes pristi tyden v utery jsi psala vid
nikolit, vypadá to na 5 tt dle PM, dle početí to bude asi míň, když víme, že 28.5.
Dvě čárky jsem našla 17. začlo to ve mně nějak hlodat, tři kámošky mi položily otázku zda nejsem těhu…tak jsem si koupila test
Já su už měsíc objednaná k dr. na preventivní prohlídku, u něj je to na dlouho, no takže to nebude nakonec prevence, ale trochu aj něco jiného, jdu v úterý 29.
tak ja mela ovulku 31.5. takze jsem tehu podle ovu tak nejak stejne,ale ja jsem podle PM zitra v 6+0
No dle příznaků, jsem ovu měla asi tak 30 - 31.5. Já nic neměřila, když zadám zpětně do tabulky výpočet tak píše 30. tak nejčilčjší spermijka musela držet zuby nehty ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat