Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hromnice. nevim proste nejsem ve svi kuzi. delam v lekarne jako pomocnici tam se mi par kousku taky povedlo. proste mi nic nejde asi tim tehu to je, zejtra sem mela jit s kamoskou ven le ta nejni na deti tak ted se bojim ze na me bude jinak koukat tak sem to radsi odvolala,
vvvv
Taky pořád jím,příjde mi že když dávám něco do žaludku tak je mi líp,ale bohužel mám chuť pouze na sladký ![]()
já mám taky pořád hlad, taky je fakt,že když jím, tak mi není špatně:) ale dost se mi nafukuje břicho a kalhoty mi začínají být dost nepohodlný, ale zase se mi ještě nechcou vytahovat těhulkovský, tak nevím, ale nechci tam miminko nějak stahovat…
ráno mám bříško ploché,ale teď
,koupila jsem si volnější kalhoty,je to pohodlnější.Kdyby by se tak dalo koupit něco na ty nevolnosti ![]()
jo, břicho mám nafouklé… a je mi divně. ale není mi vyloženě zle… no, uvidíme jak to bude probíhat…
![]()
Ahoj Romišo,
gratuluju k těhotenství
![]()
Je fakt, že každý těhu je jiný, já v prvních dvou skoro nevěděla, že jsem těhotná
, u další třech už to bylo horší ![]()
Rozjedená teda nejsem ani omylem
Jsem ráda, že do sebe něco dostanu a eventuelně i udržím ![]()
fragola
Děkuji,máme velkou radost,jen někteří straší,že je ještě brzo se těšit ![]()
Romišo, no jo, to je takový blbý období, že je člověku blbě a nemůže si být jistý vůbec ničím
Ale musíme věřit, že to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky, teda vy jste toho napsaly.
Fragolo: ptala jsi se na malého. Tak zjednodušeně řečeno- od včera leží na infekčním oddělení nemocnice se zánětem malého mozku. Je tam s ním manžel, protože já, díky tomu, že je to infekce, jsem nemohla. Je to komplikace, kterou mu způsobily neštovice, ty prodělával minulý týden. Zánět způsobil ochrnutí nohou a postiženy jsou i ruce, fakt to není nic hezkého, když do dítěte denně lejou 6 kapaček, zatím bez úspěchu. Ale musíme věřit, že léky zaberou a vše se vrátí do normálu. Hrozné je na tom to, že jeho ani manžela nesmím navštěvovat, můžeme si pouze telefonovat. ![]()
Renči, tak to je fakt hrůza, jde mi úplně mráz po zádech
Koukám, co se všechno může stát… To mě moc mrzí. Zvlášť, když to máš prožívat teď, když bys měla mít co největší klid
Moc držím pěsti, ať to brzo pomine a malý je zase v pořádku ![]()
Renci,to je mi strašně líto, když si to jako máma přestavím, je mi z toho úplně do pláče, hlavně když tam nemůžete být spolu, ach jo. Snad léky brzo zaberou
Holky, moc díky, také pevně věříme, že se to za pár dnů změní a zase bude lépe.
Tak, dobrou, holky ![]()
Renči, drž se, posílám hodně sil
Musím na to pořád myslet…
Dobre rano holky.
Renci to je hruza s malym. Snad se z toho brzo dostane.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat