Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4986
17.6.10 19:27

hromnice. nevim proste nejsem ve svi kuzi. delam v lekarne jako pomocnici tam se mi par kousku taky povedlo. proste mi nic nejde asi tim tehu to je, zejtra sem mela jit s kamoskou ven le ta nejni na deti tak ted se bojim ze na me bude jinak koukat tak sem to radsi odvolala,

• načítám...
1517
17.6.10 19:39

vvvv
Taky pořád jím,příjde mi že když dávám něco do žaludku tak je mi líp,ale bohužel mám chuť pouze na sladký :oops:

• načítám...
494
17.6.10 19:45

já mám taky pořád hlad, taky je fakt,že když jím, tak mi není špatně:) ale dost se mi nafukuje břicho a kalhoty mi začínají být dost nepohodlný, ale zase se mi ještě nechcou vytahovat těhulkovský, tak nevím, ale nechci tam miminko nějak stahovat…

• načítám...
1517
17.6.10 19:52

ráno mám bříško ploché,ale teď :wink:,koupila jsem si volnější kalhoty,je to pohodlnější.Kdyby by se tak dalo koupit něco na ty nevolnosti :cry:

• načítám...
3221
17.6.10 19:52

jo, břicho mám nafouklé… a je mi divně. ale není mi vyloženě zle… no, uvidíme jak to bude probíhat… :-) :dance:

• načítám...
24837
17.6.10 20:28

Ahoj Romišo,
gratuluju k těhotenství :-D :kytka:

Je fakt, že každý těhu je jiný, já v prvních dvou skoro nevěděla, že jsem těhotná :wink: , u další třech už to bylo horší :roll:
Rozjedená teda nejsem ani omylem :wink: Jsem ráda, že do sebe něco dostanu a eventuelně i udržím :wink:

• načítám...
1517
17.6.10 20:44

fragola
Děkuji,máme velkou radost,jen někteří straší,že je ještě brzo se těšit :-?

• načítám...
24837
17.6.10 21:32

Romišo, no jo, to je takový blbý období, že je člověku blbě a nemůže si být jistý vůbec ničím :-? Ale musíme věřit, že to dobře dopadne :wink:

• načítám...
1717
17.6.10 21:43

Ahoj holky, teda vy jste toho napsaly.
Fragolo: ptala jsi se na malého. Tak zjednodušeně řečeno- od včera leží na infekčním oddělení nemocnice se zánětem malého mozku. Je tam s ním manžel, protože já, díky tomu, že je to infekce, jsem nemohla. Je to komplikace, kterou mu způsobily neštovice, ty prodělával minulý týden. Zánět způsobil ochrnutí nohou a postiženy jsou i ruce, fakt to není nic hezkého, když do dítěte denně lejou 6 kapaček, zatím bez úspěchu. Ale musíme věřit, že léky zaberou a vše se vrátí do normálu. Hrozné je na tom to, že jeho ani manžela nesmím navštěvovat, můžeme si pouze telefonovat. :-(

• načítám...
24837
17.6.10 21:51

Renči, tak to je fakt hrůza, jde mi úplně mráz po zádech :cry: Koukám, co se všechno může stát… To mě moc mrzí. Zvlášť, když to máš prožívat teď, když bys měla mít co největší klid :-? Moc držím pěsti, ať to brzo pomine a malý je zase v pořádku :hug:

• načítám...
494
17.6.10 22:01

Renci,to je mi strašně líto, když si to jako máma přestavím, je mi z toho úplně do pláče, hlavně když tam nemůžete být spolu, ach jo. Snad léky brzo zaberou

• načítám...
1717
17.6.10 22:15

Holky, moc díky, také pevně věříme, že se to za pár dnů změní a zase bude lépe.

• načítám...
24837
17.6.10 22:46

Tak, dobrou, holky :mavam:

Renči, drž se, posílám hodně sil :hug: Musím na to pořád myslet…

• načítám...
2149
17.6.10 23:04

Ahoj děvčata, zdravím nové příchozí, hezky se rozrůstáme :potlesk:

• načítám...
4395
18.6.10 06:11

Dobre rano holky.
Renci to je hruza s malym. Snad se z toho brzo dostane.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+