Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte zdravim vas:) mala dnes spala v kuse tri hodky (asi tim pocasim), tak jsem si taky polezela:) Chtela jsem se vas zeptat,vy co mate nevolnosti, mate je cely den stejne nebo se vam to ruzne meni? Ja to mam tak na stridacku, chvili je mi dobre, chvili nevim, co v sobe udrzim, zatim jsem teda ale nezvracela. Asi se po tom potratu moc pozoruju, ale zajimalo by me, jak to mate vy:)
ahoj marocko
já to mám taky různé, chvíli je mi fajn a že bych snědla cokoliv a z toho mi je pak špatně a nemůžu se ani napít, natož něco sníst.
Holky a pobolívá vás podbřišek? dneska mi přijde, že mě bolí nějak víc, nebo spíše častěji, tak mám strach, jestli se něco neděje.
Taky jsem se chtěla zeptat, nevíte jestli se v těhu můžou používat výplachy rosalgin?Připadá mi, že mám náběh na kvasinky
Děkuji za odpověď a opatrujte se ![]()
tak to jsi mě trošku uklidnila:) jinak s tím podbřiškem to mám podobný, nejvíc teda bolí večer, ale někdy i přes den, ne každý den, ale je fakt, že tak poslední tři dny jo. Ale myslím, že pokud to nejsou křeče,tak se nic neděje, děloha prostě pracuje, tak to dává znát:) s tím rosalginem netuším, raději bych se zeptatla doktorky nebo aspoň v lékárně, ale pokud by to fakt byly kvasinky, tak by to asi měla mudr. vědět, aby se něco nezanedbalo
No já na ně hrozně trpím, jak jsem byla před týdnem a půl u dr., jestli jsem těhotná, tak říkal, že je mám, a předepsal mi čípky a dneska se mi zdá, že je mám zase z5, už se z toho fakt zblázním ![]()
Marocko, všimla jsem si, že jsme na tom stejně akorát o den, kdy jdeš k dr. nebo už ti to potvrdil? já jdu k dr. příští týden ve středu to budu 8+0, to už by mělo jít vidět srdíčko? ale ovulka se mi zpozdila měla jsem ji až kolem 19.5., resp. jediný styk byl 19.5. a cyklus mám 28dní. Tak právě vůbec nevím, jak ty týdny mám počítat, když mám mladší mimi.
marocko
tak jsem se dívala do diskuze a vy už máte i
to se teda máte. a ty víš, kdy jsi měla ovulku? já jsem u dr. byla 5+6 a říkal že to odpovídá 3tt. Tak ani nevím, co tam viděl, jestli gestační váček nebo co, jen říkal, že ruku do ohně za to nedá, a že vypadá, že to je v děloze.A já jsem se ho na nic ani nezeptala, jestli to je tak v pořádku
Ale byla jsem na krvi včera a hcg mám 36482.Tak snad je to v pořádku ![]()
radčo, já jssm byla na první kontrole těsně po termínu MS, takže v 5. týdnu,to mi potvrdila těhu, viděla gestační váček, pak jsem byla ted v pondělí a to mimi odpovídalo 6 plus 4,takže asi o dva dny mladší než podle ms, ale už bylo vidět i mimi se žloutkovým váčkem a srdíčko. Na další mám jít až 16.7., ale příští týden si asi zajdu ještě na jeden utz, říkala ať klidně přijdu, když jsem po tom ZT, tak ať mimi vidíme víckrát:)
marocko, tak to máte dobré. Však si zajdi, aspoň budeš klidnější, že je vše jak má být. Achjo, mám strach z té středy, že se dozvím něco špatného, že se mimi nevyvíjí jak by mělo.
ahojky holky nebojte se vsechno bude ok
bojime se asi vsechny to je normalni ja sem asi ve 4 tydnu moc tomu nerozumim je videt ten vacek ale ne srdicko. spatne je mi nejvic po ranu to me boli i prsa a v podbřisku me taky boli nekdy vic nekdy min zrovna tak jako kdybych mela dostat MS.
TAK TO MAME VSEHCNY PODOBNY CO
BANE JA TO REKLA ASI BLBE TAK PATEJ SESTEJ POSLEDNI MS BYLO 30.4 AKORAT DOKTORKA RIKALA ZE JE ASI MLADSI NEZ SI MYSLELA
Ahoj holky, tak to jsme tak hezky narovnané, já jsem dnes 7+1, tedy podle ms, jinak podle UTZ zatím nevím, ale v pondělí jdu na kontrolu, tak snad už bude i
. Také mám trochu obavu, protože ten stres, co teď mám se synem, je asi hodně velký. Snad to ustojíme já i mimi.
Potkánku, tak pokud jsi měla PM 30.4. tak dnes jsi 7+0, 2 dny pozadu oproti mě. Taky mám mladší mimi, ovulku jsem měla kolem 19.5. takže tak 21DC, tak budeme na tom približně stejně. Kdy jdeš na další kontrolu?
Renči, moc na tebe myslím, chlapečka je mi hrozně líto, musíš být moooc silná i mimišek, určitě to všichni zvládnete a vše bude v pořádku ![]()
no, ten strach je hrozny, u dcerky jsem si oddechla kdyz bylo srdicko, ktere bilo, ale ted vim,ze ani to neni vyhra:( Musime doufat, ze jsou miminka silny a vsechno prekonaji do zdarneho konce, tedy zacatku:)
RADČA
NA KONTROLU JDU TUHLE STREDU TAK UVIDIM ALE ME PRIJDE ZE VSECHNY DOKTORI JSOU TAK TROCHU STRASACI,JAK TO POZORUJU TAK SKORO VSICHNI MAME TYHLE PROBLEMY .HLAVNE S TIM
ALE UKLIDNUJI SE ZE KDYZ MAM TY OTRAVNY NEVOLNOSTI A TAK TAK TO BUDE OK ![]()
Marocko, mně je blbě tak nějak celý den, ale pak už to pozvolna přechází na to, že je mi blbě z hladu a prostě něco sníst musím ![]()
Renči, určitě to oba zvládnete, vlastně všichni 3 - ty , mrňousek i syn, bude dobře
Už aby to bylo, viď? ![]()
Mě celkem dostalo, že jsem byla nu MUDr. min. týden a jdu až ode dneška za 4 týdny, tak jsem byla celkem vedle, že mě neobjednal na dřív, takže se budu nervit ještě 4 týdny, jestli bude srdíčko
Včera večer mě to nějak chytlo, tak jsem kvůli tomu nějak nemohla spát ![]()
holky,pokud víte, že jste měly ovu později, tak se nestresujte, miminka mají svůj čas:) já jsem se při tom minulým pořád stresovala, neustále jsem hledala info o zamlklém těhu a taky to tak blbě dopadlo. Doktorka mi říkala, že si myslí, že si to člověk může i přivolat, možná na tom něco bude v tom smyslu, že je člověk tak ve stresu až to to mimčo nevydrží. Tak jsem si teď nakázala myslet pozitivně:)jinak mám pořád ten hlad a chuť na zmrzlinu a už mě žalostně tlačí kalhoty ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat