Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fragol a jak zvladas deticky, kdyz je ti tak spatne? Kdyz si vzpomenu na sebe minuly tyden a to jsem nezvracela, tak jsem v praci nestihala delat vse.
Klarko tak aspon potom uvidis i srdicko a budes vedet je vse v poradku. Ono to cekani se nekdy vyplati
budeme cekat spolu
ja bych chtela jit nekdy tyto datumy 7.7.,14.7. podle toho jak bude mit dr. volno, ordinuje totiz jen stredy.
Pet, no, musím to zvládnout, do toho jsem teď nachlazená, takže mi přijde, že tím víc je mi zle
Včera manžekl naznal, když dovezl dcerku ze školky, že to asi nepůjde a přišel i z práce dřív
Ale je fakt, že už jsem zvyklá dělat všechno, i když mi zrovna není do zpěvu, to víš, s 5 dětma žádný leháro
Aspoň, že v noci se vyspím ![]()
Holky, moc děkuji za přivítání.
Pet: je možné, že se mi termín také změní. Psala jsem, že jdu k doktorovi až v pondělí, tak se uvidí.
Fragol: nevolnosti znám, jenže nejsem zvracecí typ, takže musím vydržet celý den s žaludkem na vodě a to je v práci docela horor.
Už se těším na kontrolu, snad bude vše v pohodě, mám teď docela velké problémy se synem, je na tom zdravotně hodně špatně.
Niki: koukala jsem, že jsi z Ústí nad Labem, tam jsem žila a pracovala tři roky. Manžel je totiž Ústečák a já tam studovala VŠ.
jo jo jsem z UL ![]()
skoda ze nebydlite tady, mohli jsem potom jedzdit s kocarkama ![]()
ja jsem unavena jako stene, jdu si dat ale obydek at si zaplacnu brisko ![]()
no to doufám, že aspoň něco uvidíme, když musim takovou dobu čekat, bojim se, aby bylo hlavně všechno v pořádku…ale 7.7. je zajímavý datum, tak doufám, že přinese dobrý zprávy
no vidíš, tak možná že půjdem na kontrolu ve stejný den, aspoň si vyměníme zážitky ![]()
Ahoh holky ![]()
Lenííííííí tak jsem vas zcihla hezky se ti to tady rozjizdi
jen tak dal ![]()
Fragolko:ty jsi jak moje segra ta minuly tyden porodila seste
ale ma vetsi rozestupy mezi mimikama a je to u nich docela mazec
jsi vazne dobra ze to vse zvladas
ja cekam ted sve prvni mimi KONECNE
a vsichni se me ptaji jestli budu dohanet segru a ja vydesene rikam ze urcite ne
zatim jsem happy s naseho dracka v brisku ![]()
aohjky unoracky. jsem tu nova mužu se k vam taky pridat
koukam že se tady řesi stejny problemy jako mam ja .
moje dr mi jeste nerekla v jakym tydnu jsem. byla jsem tam minuli tyden a byla to jeste mala fazolka tenhle tyden vyrostlo jednou tolik a je tam videt ten vacek,
akorat ze nevidela cinost srdicka
mysli si ze je mensi nez spocitala a ze doslo k oplod asi posledni dva tydny v kvetnu tak je to asi opravdu este malinky zejo.
Renči, no jo, nevolnosti jakéhokoli druhu jsou blbý
Ale jsme ženské silné a vydržíme
Ono nám nic jného nezbývá
![]()
To se synem mě mrzí
Můžu se zeptat, co mu je? Jestli o tom nechceš mluvit, samozřejmě nemusíš ![]()
Tessmi,gratuluju k miminku
No, já mám starší ségru a ta má holčičku, teď čekají druhé a myslím, že mě rozhodně dohánět taky nemíní ![]()
Potkanku, gratuluju a neboj, jestli jsi otěhotněla až na konci února, je na srdíčko fakt brzo ![]()
posledni ms bylo 30.4 a dr rikala ze vzniknul asi posledni dva tydny v kvetnu, jojo mela sem si to psat ![]()
potkanku tak to mas na srdicko jeste tak dva tydny cas. Takze bud v klidu.
je tak to sem potrbovala teda hlavne manzel dekuju
jina k sem mela v mladi dve miniinterupce ted je mi 32 dr me furt strasi rada sem cvicila red nemuzu tak sedim jak pecka.
moc me to nebavi vzdycky sem zavidela jak u nas cvicili uz s vfelikym briskem a jak to panecku zvladli. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat