Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4395
17.6.10 10:26

Fragol a jak zvladas deticky, kdyz je ti tak spatne? Kdyz si vzpomenu na sebe minuly tyden a to jsem nezvracela, tak jsem v praci nestihala delat vse.

• načítám...
10949
17.6.10 10:27

Klarko tak aspon potom uvidis i srdicko a budes vedet je vse v poradku. Ono to cekani se nekdy vyplati :kytka: budeme cekat spolu :lol: ja bych chtela jit nekdy tyto datumy 7.7.,14.7. podle toho jak bude mit dr. volno, ordinuje totiz jen stredy.

• načítám...
24837
17.6.10 10:39

Pet, no, musím to zvládnout, do toho jsem teď nachlazená, takže mi přijde, že tím víc je mi zle :roll: Včera manžekl naznal, když dovezl dcerku ze školky, že to asi nepůjde a přišel i z práce dřív :wink: Ale je fakt, že už jsem zvyklá dělat všechno, i když mi zrovna není do zpěvu, to víš, s 5 dětma žádný leháro :lol: Aspoň, že v noci se vyspím 8-)

• načítám...
1717
17.6.10 11:31

Holky, moc děkuji za přivítání.
Pet: je možné, že se mi termín také změní. Psala jsem, že jdu k doktorovi až v pondělí, tak se uvidí.
Fragol: nevolnosti znám, jenže nejsem zvracecí typ, takže musím vydržet celý den s žaludkem na vodě a to je v práci docela horor.
Už se těším na kontrolu, snad bude vše v pohodě, mám teď docela velké problémy se synem, je na tom zdravotně hodně špatně.
Niki: koukala jsem, že jsi z Ústí nad Labem, tam jsem žila a pracovala tři roky. Manžel je totiž Ústečák a já tam studovala VŠ.

• načítám...
10949
17.6.10 11:35

jo jo jsem z UL :lol:
skoda ze nebydlite tady, mohli jsem potom jedzdit s kocarkama :lol:
ja jsem unavena jako stene, jdu si dat ale obydek at si zaplacnu brisko :lol:

• načítám...
3524
17.6.10 11:38

Nikolita

no to doufám, že aspoň něco uvidíme, když musim takovou dobu čekat, bojim se, aby bylo hlavně všechno v pořádku…ale 7.7. je zajímavý datum, tak doufám, že přinese dobrý zprávy :-D no vidíš, tak možná že půjdem na kontrolu ve stejný den, aspoň si vyměníme zážitky :lol:

• načítám...
1586
17.6.10 11:39

Ahoh holky :mavam:

Lenííííííí tak jsem vas zcihla hezky se ti to tady rozjizdi :dance: :palec: jen tak dal :wink:

Fragolko:ty jsi jak moje segra ta minuly tyden porodila seste :mrgreen: ale ma vetsi rozestupy mezi mimikama a je to u nich docela mazec :mrgreen: jsi vazne dobra ze to vse zvladas :palec: :potlesk: ja cekam ted sve prvni mimi KONECNE :dance: :dance: :srdce: a vsichni se me ptaji jestli budu dohanet segru a ja vydesene rikam ze urcite ne :mrgreen: zatim jsem happy s naseho dracka v brisku :srdce:

• načítám...
10949
17.6.10 12:04

klarko a kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
4986
17.6.10 12:18

aohjky unoracky. jsem tu nova mužu se k vam taky pridat :srdce: koukam že se tady řesi stejny problemy jako mam ja . :nevim: moje dr mi jeste nerekla v jakym tydnu jsem. byla jsem tam minuli tyden a byla to jeste mala fazolka tenhle tyden vyrostlo jednou tolik a je tam videt ten vacek, :lol: akorat ze nevidela cinost srdicka :think: mysli si ze je mensi nez spocitala a ze doslo k oplod asi posledni dva tydny v kvetnu tak je to asi opravdu este malinky zejo.

• načítám...
24837
17.6.10 12:35

Renči, no jo, nevolnosti jakéhokoli druhu jsou blbý :-? Ale jsme ženské silné a vydržíme :wink: Ono nám nic jného nezbývá :mrgreen: :lol:
To se synem mě mrzí :-? Můžu se zeptat, co mu je? Jestli o tom nechceš mluvit, samozřejmě nemusíš :wink:

Tessmi,gratuluju k miminku :kytka: No, já mám starší ségru a ta má holčičku, teď čekají druhé a myslím, že mě rozhodně dohánět taky nemíní :lol:

Potkanku, gratuluju a neboj, jestli jsi otěhotněla až na konci února, je na srdíčko fakt brzo :-D

• načítám...
10949
17.6.10 12:37

a v kolikatym tydnu jsi od posledni MS

• načítám...
4986
17.6.10 13:03

posledni ms bylo 30.4 a dr rikala ze vzniknul asi posledni dva tydny v kvetnu, jojo mela sem si to psat :jazyk:

• načítám...
10949
17.6.10 13:10

potkanku tak to mas na srdicko jeste tak dva tydny cas. Takze bud v klidu.

• načítám...
4986
17.6.10 13:13

je tak to sem potrbovala teda hlavne manzel dekuju :palec: jina k sem mela v mladi dve miniinterupce ted je mi 32 dr me furt strasi rada sem cvicila red nemuzu tak sedim jak pecka. :evil: moc me to nebavi vzdycky sem zavidela jak u nas cvicili uz s vfelikym briskem a jak to panecku zvladli. :dance:

• načítám...
12429
17.6.10 13:17

Potkanku a ty máš rizikové, že nemůžeš cvičit?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+