Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Když já jsem ještě od porodu neměla MS, takže fakt moc netuším
Plus/minus únor
K tomu ještě většinou přenáším, tak abych rovnou nepatřila do březňátek
![]()
Ahojky. Přidávám se do února 2011, i když mám strach o tom zatím mluvit… Byla jsem u doktora min. pondělí, byla tam černá fazolka, na další UTZ jdu příští pondělí, tak doufám, že tam bude srdíčko a to mě snad trošku uklidní… ![]()
Protože jak to tady na emiminu čtu, tak to opravdu docela často končí špatně… ![]()
Přeji všem bezproblémové těhu… ![]()
Já vím, že není vyhráno, ale mi jde pořád o to mimoděložní. I když to mi to taky nevyvrátí. Ale to čekání je pro mě hrozné, tak mám pocit, že aspoň něco dělám ![]()
Není to tajný
mám systémový lupus erythematodes, jednu takovou blbou a složitou nemoc, která se s těhotenstvím moc nemusí a ještě k tomu mám i blbou práci, kde jsem tahala těžký věci, měla 3 směny a tak, takže mě nechal doma…
Zatím je vše dobrý, akorát mám pořád hrozný bolesti v břiše, na kontrolu jdu až 7.7., dal mi magnosolv, který by měl být na ty křeče, ale moc nezabírá…bolí vás taky takhle to břicho? Pořád se bojim, že se něco stane…
Břicho mě bolelo docela dost, poslední dny to polevilo, špatně mi není, jen mám pořád neuvěřitelný hlad a citlivá prsa… ![]()
vvvv, to máš pravdu, taky jsem z toho zděšená kolik těhu špatně dopadne, jsem to ani netušila do doby, než kamarádka měla ZT.
Takže je to fakt asi normální, ty bolesti…já mám taky hrozně citlivý prsa, bolí mě i když se jich nedotýkam, je to hrůza… ![]()
je to hrůza… už jsem si myslela, že pokud bude v to pondělí vše OK, tak to oznámím v práci… ale jak to tak vidím, radši ještě pár týdnů počkám ![]()
klaaaras- mě bolí hodně. přes den to není tak hrozné, ale jakmile sundám podprsenku nedá se to vydržet.
Uvažovala jsem, že v ní budu i spát… ![]()
No já mám takové narazové bolesti, ale trvají jen chviličku a pak zas půl dne nic, ale je fakt, že já taky spíše polehávám, když více pochodím, přijde mi, že je to horší. Jinak ze začátku jsem měla pořád hlad, teď mám sice hlad, ale nemůžu nic sníst, vše mě natahuje
A jsem hrozně unavená, jak praštěná pytlem po hlavě a to mám teď zkouškové a musím se učit…no nějak to teď hold nejde jak by mělo ![]()
Tak já to mám asi opačně, zdá se mi, že čím dýl mám podprsenku, tak tím víc mě bolí
a bude asi ještě hůř…Jinak já jsem na rizikovým a zatím se mi to daří držet v tajnosti…pořád bych si přála tajit to do toho 3.měsíce…snad to vyjde, pak bude to nejhorší snad za mnou…
ja obcas zacitim bradavky a pak je klid. No a dnes me pobolivalo v podbrisku
No o unavenosti mi ani nemluv, kdybych mohla, tak celý den ležim…je to šílený, připadám si hrozně líná, jsem ráda, že uvařim, uklidim a můžu si jít zase lehnout
jsem hroznej lenoch a štve mě to…
Unavená jsem taky, to je pravda, ale spíš se mi nechce… Pořád myslím na to, aby bylo všechno v pořádku… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat