Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ránko holky
![]()
tak tohleto se mi ještě. Okolo 6 jsem se vzbudila hlady a to doslova
najedla jsem se, vyb…
jsem se a jdu spinakt
![]()
přeji krásný den
Lenka
![]()
Ahoj holky muzu se k vam pridat? Na testu na me vykoukly // na konci kvetna a minuly ctvrtek mi tehu potvrdil doktor.
Dobré ráno,
Pet, gratuluju a vítej
![]()
Hromnice, já jsem nějaká nachlazená a mám pocit, že díky tomu
ještě víc
No, nedá se svítit, musíme to vydržet ![]()
Pet, ale jo, on je to sice hukot, ale neměnila bych
Jsou to miláčci ![]()
Zdravím, také se k vám přidávám.V pondělí mě lékař potvrdil těhu., už bylo vidět i srdíčko
.Strašně jsem se uklidnika, protože v březnu jsem musela na revizi (zamlklé těhu) a minulý týden při kontrole se lékař také zrovna netvářil, že vše vypadá OK.
Sosuo, moc gratuluju, že je vše OK
Koukám, že zkušenost se ZT má snad každá druhá mamina ![]()
Sosua gratuluju, snad bude ted uz vse v poradku.
Fragol nestras, ja jsem tehu poprve, tak se bojim, aby bylo vse v poradku.
Pet, já nestraším, to né
Jen jsem komentovala příspěvek od sosui. To je realita, já mám za sebou ZT taky a fakt mi přijde, že to prožilo strašně moc holek… Toť vše.
Neboj, to ještě neznamená, že by se to muselo stát i tobě ![]()
Fragol ja vim, nikdy driv jsem si nevsimla kolik holek to prozilo. No rikam si co se ma stat to se stane, nijak moc ovlivnit se to neda.
Pet, já jsem ani nevěděla, že něco takového existuje, než se mi to stalo
Naděje umírá poslední, ale věřím, že to u nás všech dobře dopadne ![]()
K tomu ZT. Lékař mi říkal, že takhle končí polovina těhotenství (v ranném stádiu), kolikrát nemusí být ani diagnostikováno,může se projevit jako zpožděná „menstruace“.Já mám 2,5 letého syna, těhotenství proběhlo naprosto bez problémů a při minulém těhu mě ani nenapadlo, že se něco může stát, pořád jsem si myslela, že mě gyn. zbytečně straší, že jsem naprosto zdravá a že mě se to přece netýká. Tak už to mám jednou za sebou. Pořád jsem si říkala, že každý lékař při sepisování anamnézy se ptá na potraty. Už je mi jasné proč. je to velice časté. Kamárádka (3 děti) má za sebou tři porody a dvě revize, mezi jednotlivími porody byla pokaždé na revizi.ani já to těhu neberu za jisté, raději si to nechávám pro sebe než se dostanem přes kritické období. Naštěstí mám alespoň jistotu, že otěhotním bez problému. Tak doufám, že nám to vyjde.
Sosua ja to tehotenstvi taky neberu za jiste. Je pravda, ze uz jsme to rekli mym a manzelovym rodicum, ale jinak to nechceme tak alespon do konce cervence nikde rikat, pokud teda pujde vse jak ma.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat