Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Žábo gratuluju k těhu
koukám vy už to máte všichni potvrzený od doktora a jen já musím ještě čekat ![]()
Ahoj, zdravim dalsi Unor v poradi, „vybraly“ jste si krasny termin na tehulovani… Tak hodne stesti a zdravi vsem…
Zdravi Endy (Unor 2008, Unor 2010 a dalsi se uvidi, co priroda nachysta)…
Jackie píše:
Jj Fragol, je to úžasný. Vůbec se ti nedivím
Holky já to s váma tak prožívám, přiznám se že malinkato i závidímŽá-bo gratuluju
Ahoj Jackie
![]()
my už Ti zase závidíme miminka ![]()
Hromnice píše:Jackie píše:
Jj Fragol, je to úžasný. Vůbec se ti nedivím
Holky já to s váma tak prožívám, přiznám se že malinkato i závidímŽá-bo gratuluju
Neboj, ono to ták uteče, ne než se otočíš, budeš si balit tašku do porodky
Ahoj Jackie![]()
![]()
my už Ti zase závidíme miminka
To doufám
ty začátky a ty nervy okolo toho jsou snad asi největší
![]()
já asi příští týden do čtvrtka nebudu vůbec fungovat, jak se budu bát té kontroly ![]()
No jo a tak to teď bude až do porodu a po porodu to samý. Pořád se o toho svýho prťouska budeš bát. Ale bez toho to nejde ![]()
Ani nevíš, jak jsem ráda za to, že je mi tak špatně-říkám si dobré znamení
![]()
Ahojky, taky jsem z únorátek 2009
Holky přeju vám moc moc moc pohodové těhu a zdravá miminka. Já své // našla na testu 6.6.
fragolo přiznám se, že fakt zírám, nejen, že tolik dětí v této době uživit, ale hlavně donosit a porodit. M8š můj velký obdiv…
![]()
Jinak jsem na tom stejně jako Jackie - taky bych si to hned zopákla… akorát tak ještě za rok…
To víš že jo.
Mě teda nebylo, začalo to až v pátým měsíci a celkově jsem zvracela asi osmkrát, takže žádná trága ![]()
Ale zase nám vyšly špatně triply…no každej má něco. Ale já jsem byla jak chodící reklama na těhu a porod, všechno bylo ok ![]()
Ale vydržela jsi, všechno dopadlo dobře a máš krásnýho Filípka ![]()
Marky zdravím ![]()
Hromnice píše:
To doufámty začátky a ty nervy okolo toho jsou snad asi největší
![]()
![]()
já asi příští týden do čtvrtka nebudu vůbec fungovat, jak se budu bát té kontroly
Držím palce, tentokrát už to musí vyjít, ne?
Čekání je fakt nejhorší, úplně to nesnáším. Sice bych měla být ráda, že už mám alespoň jednu kontrolu za sebou, ale pořád se tak nějak nedovedu radovat naplno, bojím se, aby to nebylo předčasné.
Jenže to si člověk říká - vydržet to do 12. tt, pak už to bude lepší, ale prdlajs, potom se bojí výsledků toho a toho vyšetření, prostě furt dokola a nekončí to porodem, naopak ten největší strach teprve začíná. Zní to hrozně pesimisticky, že by mi i kde kdo mohl říct, proč po těch dětech vůbec tak toužím, ale věřím, že to je normální proces a má to tak každá milující a starostlivá máma…
Možná jen otrkaným matkám jako je Fragola
se s tím lépe bojuje. Všechna čest
!
Jackie, svatá pravda, děti jsou taková doživotní starost a radost ![]()
ŽÁ-BO, sice jsem ostřílená matka, ale tak nějak to všechno kolem těhotenství neberu jako samozřejmost a fakt se klepu jak ratlík celé těhotenství
A jinak souhlas s e vším, co jsi napsala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat