Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
15.6.10 21:51

Žábo gratuluju k těhu :-D koukám vy už to máte všichni potvrzený od doktora a jen já musím ještě čekat :-(

• načítám...
4874
15.6.10 21:51

Ahoj, zdravim dalsi Unor v poradi, „vybraly“ jste si krasny termin na tehulovani… Tak hodne stesti a zdravi vsem…

Zdravi Endy (Unor 2008, Unor 2010 a dalsi se uvidi, co priroda nachysta)…

• načítám...
3968
15.6.10 21:53
Jackie píše:
Jj Fragol, je to úžasný. Vůbec se ti nedivím :wink:
Holky já to s váma tak prožívám, přiznám se že malinkato i závidím :oops: Žá-bo gratuluju :kytka:

Ahoj Jackie :-D :-D :-D
my už Ti zase závidíme miminka :-D

• načítám...
3968
15.6.10 21:53

Ahoj Endy :-D :-D :-D
chystáme se na třetí :-D :-D :-D

• načítám...
9094
15.6.10 21:55
Hromnice píše:
Jackie píše:
Jj Fragol, je to úžasný. Vůbec se ti nedivím :wink:
Holky já to s váma tak prožívám, přiznám se že malinkato i závidím :oops: Žá-bo gratuluju :kytka:

Neboj, ono to ták uteče, ne než se otočíš, budeš si balit tašku do porodky :wink:

Ahoj Jackie :-D :-D :-D
my už Ti zase závidíme miminka :-D
  • načítám...
3968
15.6.10 21:58

To doufám :-D ty začátky a ty nervy okolo toho jsou snad asi největší :-D :-D :-D
já asi příští týden do čtvrtka nebudu vůbec fungovat, jak se budu bát té kontroly :cry:

• načítám...
9094
15.6.10 22:02

No jo a tak to teď bude až do porodu a po porodu to samý. Pořád se o toho svýho prťouska budeš bát. Ale bez toho to nejde :wink:

• načítám...
3968
15.6.10 22:06

Ani nevíš, jak jsem ráda za to, že je mi tak špatně-říkám si dobré znamení :-D :-D :-D

• načítám...
14598
15.6.10 22:07

Ahojky, taky jsem z únorátek 2009

Holky přeju vám moc moc moc pohodové těhu a zdravá miminka. Já své // našla na testu 6.6.

fragolo přiznám se, že fakt zírám, nejen, že tolik dětí v této době uživit, ale hlavně donosit a porodit. M8š můj velký obdiv… :potlesk: :pankac:

Jinak jsem na tom stejně jako Jackie - taky bych si to hned zopákla… akorát tak ještě za rok…

• načítám...
9094
15.6.10 22:08

To víš že jo. :wink: Mě teda nebylo, začalo to až v pátým měsíci a celkově jsem zvracela asi osmkrát, takže žádná trága :wink:
Ale zase nám vyšly špatně triply…no každej má něco. Ale já jsem byla jak chodící reklama na těhu a porod, všechno bylo ok :palec:

• načítám...
3968
15.6.10 22:10

Ale vydržela jsi, všechno dopadlo dobře a máš krásnýho Filípka :-D
Marky zdravím :-D

• načítám...
4354
15.6.10 22:16
Hromnice píše:
To doufám :-D ty začátky a ty nervy okolo toho jsou snad asi největší :-D :-D :-D
já asi příští týden do čtvrtka nebudu vůbec fungovat, jak se budu bát té kontroly :cry:

Držím palce, tentokrát už to musí vyjít, ne? :srdce: Čekání je fakt nejhorší, úplně to nesnáším. Sice bych měla být ráda, že už mám alespoň jednu kontrolu za sebou, ale pořád se tak nějak nedovedu radovat naplno, bojím se, aby to nebylo předčasné.
Jenže to si člověk říká - vydržet to do 12. tt, pak už to bude lepší, ale prdlajs, potom se bojí výsledků toho a toho vyšetření, prostě furt dokola a nekončí to porodem, naopak ten největší strach teprve začíná. Zní to hrozně pesimisticky, že by mi i kde kdo mohl říct, proč po těch dětech vůbec tak toužím, ale věřím, že to je normální proces a má to tak každá milující a starostlivá máma…
Možná jen otrkaným matkám jako je Fragola :mavam: se s tím lépe bojuje. Všechna čest :palec: !

• načítám...
3968
15.6.10 22:21

Žabičko :-D mluvíš mi úplně z duše :-D tohleto mi říká manžel pořád :-D

• načítám...
24837
15.6.10 22:24

Jackie, svatá pravda, děti jsou taková doživotní starost a radost :-)

ŽÁ-BO, sice jsem ostřílená matka, ale tak nějak to všechno kolem těhotenství neberu jako samozřejmost a fakt se klepu jak ratlík celé těhotenství :-? A jinak souhlas s e vším, co jsi napsala :palec:

• načítám...
3968
15.6.10 22:29

Holky jdu spát
mějte se krásně a všem přeji dobrou noc :-D :-D :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí