Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Radča
Nebyla, byla jsem jen jednou… Pak jsem si neustále dělala testy - v lékárně ze mě museli mít psinu, a myslím za týden od testu jsem šla na tu kontrolu. Tam jsem doktorovi ukázala výsledek, tak se na mě tak zvláštně podíval a říkal že to ještě nemusí nic znamenat… že to stejně moc nevypovídá o tom jaké je těhotenství. no a pak udělal UTZ a byl tam váček… ![]()
vvvv
a to jsi byla ve kterém tt, když jsi byla u toho doktora? Já ani nevím, co ten doktor u mě viděl, jen říkal, že je to maličké a odpovídá to 3tt, tak nevím, jestli to byl váček nebo co ![]()
řekl mi že jsem v 5tt podle UTZ, ale podle poslední MS to mělo být tuším 5+4 - tak nějak… A kdy jdeš na další kontrolu?
Příští týden ve středu 23.6. Tak to máš fajn, to vypadá dobře. Já u doktora byla když jsem byla 5+6 od PM ale mimi jako takové bylo asi 2+6, ptž. se mi zpozdila ovulka o týden. No jsem zvědavá, mám z toho smíšené pocity.
Šmarjááá holky, jste se rozepsaly…
Kdo to má dočítat? ![]()
Ale jsem moc ráda, že je nás už tolik, tímto vítám další těhule - snad si pamatuju všechny - Klaaras, nikolita, Radča, vvvv, Kaspinka (Tebe si vybavuju, páč jsi mi nedávnou koukala na profil a já pak na oplátku zase na ten Tvůj
).
Ať všem, co ještě nemají potvrzeno od dr. nebo mají nějaké komplikace či obavy, dopadnou vyšetření dobře
![]()
já jdu na kontrolu v pondělí… Jsem zvědavá co uvidíme… doufám že bude vše OK
A to taky přeji Vám… Jsem ráda, že jsme se tu takhle sešly, aspoň si můžeme popovídat o pocitech prvních týdnů… ![]()
Radča
Buď v klidu, taky mám smíšené pocity, a jak to tady na těch diskuzích čtu, obavy nás budou provázet nejspíš celé těhu…
Tak hlavně aby vše dobře dopadlo… ![]()
Tééda koukám jak se tu únorňátka 2011 rozrůstáte
![]()
Tak ještě jednou vám přeje pohodové těhulkovství únoro 2010
![]()
vvvv, gratuluju k těhotenství
![]()
A žádné černé myšlenky, dobře to dopadne ![]()
Holky, užívejte si každý den těhotenství, ono se to nezdá, ale uteče to zatraceně rychle ![]()
Zrovna teď mi příjde, že se to strašně vleče… Už bych chtěla mít aspoň tu „rizikovou“ část za sebou a mohla se začít pořádně radovat… ![]()
vvvv, no jo, ten začátek se tak nějak táhne, protože je člověk pořád ve stresu, aby se něco nestalo, to zase jo, ale uvidíš ten hukot potom ![]()
Ahojky holky
![]()
tak koukám, že se to tu pěkně rozjelo
![]()
jinak vítám nové těhulky a všem přeji pohodové těhu
![]()
Dobre rano holky, vy jste se vcera rozepsaly.
Vitam nove tehulky.
K vasi vcerejsi diskusi, ja mam bricho porad trochu vetsi, takze mi zatim neprijde, ze by se nejak extra zvetsovalo
A prsa teda vubec necitim.
ahojte, muzu se k vam pridat? Termin porodu mam na 1.2., v pondeli jsem byla u dr. a miminku uz tluce srdicko. Jen jsem po revizi v lednu ve 12tt, tak mam trochu strach,ale verim, ze vsechno dobre dopadne. Spatne mi je opravdu dost a cely den, tak si rikam, ze je to na dobre ceste:)
ahoj marocko, koukam ze toho mame dost spolecnyho. Ja byla taky na revizi v lednu v 9tt. Prosim te kdy jsi byla ted poprve u dr.? a chtel te nechat doma?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat