Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klaaaras
asi tak nějak, snad to přejde, nemíním celé léto prospat, to by chlap ze mě zešílel ![]()
Já jsem slyšela, že je to jen ty první 3 měsíce…tak uvidíme..
Jinak se samozřejmě taky snažim šetřit…nedělám věci, který dřív a vůbec nezvedám nic těžkýho…
A jíte nějaký vitamínky?
vvvv
vidím, že jsme na tom stejně, taky pořád na to myslím, všichni mi říkají nemysli na to, zbytečně se stresuješ, ale prostě to nejde na to nemyslet, jestli je vše tak, jak má být. Se hrozně moc pozoruju
, pořád lítám na záchod, jestli jsem nezačala špinit, no nečekala jsem, že to budu takhle prožívat. K tomu bývám pořád nemocná, jestli s močákem nebo angíny, tak nechci ani nikam chodit, abych něco někde nechytla.
Klaaaras
mi doktor doporučil femibion 800 a pak mi prodal ještě nějaké Baby vit MultiStart od natural Factors, že jsou moc dobré, že mají všechny vitamíny, co těhu potřebuje. Tak nevím no. Ty nějaké bereš?
Já piju akorát ten magnesolv a koupila jsem si gs mamavit
jím to poctivě každý den ![]()
Radča
S tou kontrolou na záchodě mi to vykládej…
Navíc mám pořád nějaký slabý výtok takže na záchod chodím co chvilku kontrolovat… ![]()
když jsem viděla pozitivní test, začala jsem brát kyselinu listovou, doktor mi doporučil taky Femibion 800 - že prý je tam vše co potřebujem… A o listovce řekl že je docela zbytečná, že Femibion je proti tomu perfektní… ![]()
holky tak ja bastim jen kys. listovku a to uz od listopadu ![]()
jinak jsme taky unavena, ted uz se tesim domu, pujdu hned spat, teda jeste se napapkam ![]()
Přejeme dobrou chuť… ![]()
Holky, máte taky nafouklé břicho?
připadá mi, že už mi roste, což je nejspíš blbost - takhle brzo… ![]()
Taky jsem to zrovna před pár dny řešila, že se mi nějak zvětšuje břicho, ale úplně stejně jsem si řekla, že je to blbost, že je to hrozně brzo…ale nafouklý je a zvětšily se mi o trochu i ty prsa…
tak to jsem ráda, že nejsem sama!!!
Jsem se bála, že se tak moc cpu, že to na mě jde vidět… ![]()
vvvv
všimla jsem si v jiné diskuzi, že jsi byla na krev hcg. Byla jsi ještě opakovaně nebo už ne?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat