Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vítám Kaspinku a Radču, koukám, že se pěkně rozrůstáme ![]()
Hromnice, to už vydržíš
Ale chápu tě… Já jsem se právě dívala, že já jdu na KO až za 5 týdnů, v pátek mi to přišlo v pohodě, když jsem se objednávala, ale teď mi to přijde nějak nekonečně dlouho ![]()
Fragol ja si ve ctvrtek, kdyz me objednaval na 1.7., rikala proc tak brzo, ale ted uz mi to tak neprijde.
Ahoj holky ![]()
téda vy se krásně rozrůstáte!!! Moc gratuluju všem novým těhulkám a držím palečky na prvních kontrolách! ![]()
Fragol, fakt tě obdivuju. Tak nějak jsem si představila mít Filípka šestkrát a asi by mě piclo a to je extrémě hodnej ![]()
By sis měla dát nick Supermáma ![]()
Jackie, mně stačí, když budu dobrá máma
![]()
My měli krušné začátky u prvního mimča, tak jsme si vždycky říkali, že Věrka nasadila laťku tak vysoko, že už to snad ani horší být nemůže
A taky není
Sice je to někdy celkem krutý, obzvlášť, když jsou všichni nemocní, to je pak krizovka, ale jinak je to celkem v pohodě. Člověk si zvykne, zajede se a otupí (to poslední ber, prosím, jako vtip)
![]()
ahoj holky rada bych se k vam pridala, i kdyz mozna trosku predcasne. 13.6. na me vykoukly //. Mam za sebou v lednu revizi z duvodu zamlkleho tehotenstvi, tak si to zatim moc nepripoustim ze jsem tehu. Ale porad si hladim brisko a rikam ze nam to vyjde a ze je to urcite bojovnik/bojovnice.
Holky chci se zeptat kdy jdete k dr. v kolikatem tydnu od posledni MS?
Nikolito, vítej, gratuluju a držím pěsti, ať to vyjde
![]()
Já byla vždycky u MUDr. tak v 5.tt
me totiz dr. minuly tehu skoro nechtel vzit ze jdu brzy.byla jsem tam v 7tt. tak ted nechci nic uspechat, ale taky jsem zvedava na mimi a doufam ze uz bude ted vse ok
Ahoj Niky
![]()
zdravím a vítám
![]()
já jsem měla jít na kontrolu 24.6., ale dneska mi volala sestra-pan doktor po ně touží
![]()
takže jdu už v pondělí a podle výpočtů budu 6+6
![]()
tak ja az pujdu pristi stredu osobne k dr. tak budu 6+1 podle posledni ms ale podle ovu budu 3+3
Holky, prosím prosím, jak jste si vytvořily ty metříky? Omlouvám se, jsem tu nová a moc se tu ještě nevyznám. Děkuji za rady ![]()
nikolito, já byla poprvé u doktora taky v 6tt po PM a 3 týdny po ovu a doktor říkal, že je to moc maličké a brzo a objednal mě za 2 týdny, takže na kontrolu jdu 23.6., tak snad už bude vidět více.
no ja pocitam ze pristi tyden me stejne objedna az za 2 tydny, ale chci se tam jit zeptat, protoze mam za sebou revizi, tak jestli me nebude chtit videt driv.
jinak metrik udelas na www.lilypie.com vytvoris si ho a pak zkopirujes do nastaveni tady na emiminu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat