Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi Shrek se dětem líbil.Já teda čekala víc,ale hlavně,že se to líbilo dětem.
Market Já mám pro mimi trojkolku X-lander.Vojjtík ho měl jako sorťák,tak jsme jen dokoupili korbičku a je to ![]()
Market, naštěstí ne, já mám v kočárku celkem jasno, sice koukám, ale beztak je jasno ![]()
Kočárek zatím moc neřeším času dost.Ale občas taky brouzdám po netu.
Já jsem si vybrala asi hned na poprvé a už se nedívám:) Jen očumuju kočárky maminám ve městě ![]()
Ja kocarky jeste vubec nezacala resit, tak doufam, ze si pak neco vybereme.
janet9 - vítám ![]()
Evik001, Kaspinka, beruskaa82, vvvv - moc gratuluji ke kontrolám
!
Tady je taky krásnej vzduch, prší… Úplný balzám na duši
Ale odpo by mohlo přestat, páč se chystáme na místní „letní noc“ a bývá venku… ![]()
Ahoj holky,tady u nás taky prší jako hrom,ale mě to nevadí..do práce jdu až večer jen na pár hodin takže si budu pochrupkávat pěkně..když prší tak se odpočívá nejlépe..
holky jak to máte s vitamínkama?Já ještě pořád beru kyselinu listovou a baby plan,ale už mám koupený mamavit,nevím kdy je mám vystřídat nebo jak dlouho tu kyselinu brát?Vím,že baby plan jen nějak jen pro první trimestr ne?Poradíte některá? ![]()
Já beru baby plan, teda spíš už dobírám a pak si koupím ten pokračovací. Listovku bych už nebrala.
Ahojky, já kyselinu beru taky a až na příští KO se zeptám jestli jí mám brát dál. Vitamíny začnu brát od druhýho trimestru a nechám si poradit jaký,protože je jich docela spousta.Ten mamavit se myslím má brát až od toho druhýho trimestru. zatím těch vitamínů mám dost, papkám čerstvou zeleninu a ovoce.Takže si myslím,že zatím nemusím žádné vitamíny papat.Mame vlastní zahradu a tam je toho dost.
ahoj
cca do 11. týdne jsem brala Femibion 800, teď váhám, jestli přejít na Femibion 400 nebo to zkusit bez vitamínů. Maso zatím nejím a ovoce mě poslední týdny silně alergizuje, takže asi do toho půjdu, aby miminko nestrádalo. ![]()
Ahoj holky, koukám, že řešíte kočárky
Já jsem předběžně rozhodnutá pro x-lander, ale jestli ho nakonec koupíme, to netuším ![]()
Jinak mě Dr. říkal, že vitamíny mám brát v prvním trimestru, pak že už to nemá vůbec smysl, ale zase je to co doktor, to názor, to si člověk nevybere ![]()
Jinak všem gratuluju k úspěšným kontrolám, hlavně je fajn, že vám všem dopadly screeningy dobře, dává mi to naději, že my budeme úspěšní snad taky
![]()
Marketa - no já doufám
Mě přijde, že těhotenství je jeden velký stres, člověk se pořád bojí, aby bylo vše ok
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat