Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky mám strach,aby nám screning dopadl dobře.Čeká nás to 9.8. a už se nemůžu dočkat.Přítel půjde semnou a uvidí našeho prcka.Musíme věřit,že to bude v pořádku,já se snažím relaxovat,nemyslet na nic špatného,poslouchám hudbu,dívám se na oblíbené seriály,čtu si,kreslím…no prostě se snažím zabavit. Neboj vše dopadne dobře.
Peti asi tak nějak, ale zase to není nějaký obrovský stres, tak snad to moc nevadí ![]()
Beruska82 - nejíš maso protože ti nechutná nebo proč? Já mám totiž problém, že na maso teď v těhotenství vůbec nemám chuť, takže ho taky do sebe soukám horkotěžko ![]()
Myspulko taky už chci přítele vzít sebou, no být to na něm, tak jde se mnou už na první utz
Určitě nám to všem dopadne dobře
![]()
Tak to muj manzel se teda zatim se mnou nikam moc nehrne. Asi pujdeme spolecne az na 3D UZ nekdy po 20. tydnu.
Jen pro upresneni, ja vzdycky od doktora dostanu alespon 3 fotecky, takze prcka vidi, ale jen na fotkach.
Ten můj by se mnou šel nejradši i na krev
Už teď se hrozně těší na další ko ![]()
Weru muj doktor doporucuje ten 3D mezi tim 20-26 tydnem. A i kamaradka na nem byla nekdy v techto tydnech, tak nevim.
Peti aha, tak možná fakt je to zase doktor od doktora, ten můj, teda ne můj, ale ten, co to tu dělá, tam má napsáno myslím od 14tt-20tt ![]()
Vitamíny já beru jen kyselinu listovou.Po calibrum se mi dělalo špatně.A když jsme byli teď na tý genetice,tak dokrot se mě ptal jestli beru kyselinu listovou a prej jí mám zatím brát pořád.
Jinakjá nejdřív brala babyplan adr. mi řeklaže už můžu mami i když ještě nemám zasebou první trimestr a to jsem byla nějakej 9tt.
Weruska : nemám na maso ani pomyšlení, snad se to časem změní. Snažím se jíst zatím aspoň ryby.
ahoj holky. Kočárek vybraný určitě nemám, a když jsem teda koukla na stránky, tak jsem nevěděla na co se zaměřit při výběru… ![]()
vitamíny mám, jen si zaboha nevzpomenu jak se jmenujou!!!
jsou ale hnusné, jde z nich cítit rybí tuk!!! Takže je teď budu brát maximálně ob den a pak asi vůbec… uvidím.
Na 3D ultrazvuk se taky chystám, chci se právě domluvit na další KO, kdy můžeme přijít s přítelem na 3D. Jsem zvědavá… To už by snad mohli být v odhadu pohlaví jistější… ![]()
K vitamínům: beru listovku napsanou od MUDr. a občas zobnu Calibrum, ale ne každý den, jak si vpomenu a doberu jedno balení a kašlu na to ![]()
Celkem se TT bojím, no, jako pokaždé
Tak doufám, že do toho zase nebude mít MUDr. dovolenou jako loni, to jsem pak na výsledky čekala o týden dýl ![]()
Jinak manžel se mnou na UZ chodí, spíš je problém, kam udat děti ![]()
tak to můj semnou zatím na UTZ taky nebyl - ale určo chci aby semnou jel na ten 3D a to pojedem asi do prahy nebo do ČB.
Já jdu na další kontrolu 16.08 a budou mi brat znovu krev - asi na ty druhý testy - tak snad to bude vše ok a snad se nám mimi taky ukáže ![]()
já beru listovku a baby plan, proplácí to pojišťovna, tak alespoň něco využiju, páč na kurzy nepůjdu ![]()
Na ko jdem manžel aj dcera semnou, podívají se na UTZ to je pohoda, na 3D nemusím nikam jezdit už ho má aj můj dr. tak jsem ráda a doufám, že tentokrát dopadne 3D líp než u malé, to stál za dvě věci, měla jsem placentu na přední straně a bylo všechno vidět hrozně ![]()
Myspulko kam jdeš na ten screnning do Olmíku?
Já jdu teď 4.8.
S kočárkem nemám problém máme dva a jeden golfáč, takže neřeším, a já jsem zastánce starších a velmi prostorných kočárku, Není nad starý kvalitní fusak z ovčí vlny. ![]()
Vitamíny neberu žádné, při prvním jsem brala mamavit, ale teď mám problémy se štítnou žlázou, a když beru prášky na štítnou žlázu a zároveň mamavit, tak špiním, což mě odradilo. Vitamínu mám taky dostatek, zelenina a ovoce ze zahrady. A já i s Nikčou to spořádáme po kilech.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat