Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1718
30.7.10 13:47

Taky mám strach,aby nám screning dopadl dobře.Čeká nás to 9.8. a už se nemůžu dočkat.Přítel půjde semnou a uvidí našeho prcka.Musíme věřit,že to bude v pořádku,já se snažím relaxovat,nemyslet na nic špatného,poslouchám hudbu,dívám se na oblíbené seriály,čtu si,kreslím…no prostě se snažím zabavit. Neboj vše dopadne dobře.

• načítám...
12982
30.7.10 13:53

Peti asi tak nějak, ale zase to není nějaký obrovský stres, tak snad to moc nevadí :mrgreen:

Beruska82 - nejíš maso protože ti nechutná nebo proč? Já mám totiž problém, že na maso teď v těhotenství vůbec nemám chuť, takže ho taky do sebe soukám horkotěžko :nevim:

Myspulko taky už chci přítele vzít sebou, no být to na něm, tak jde se mnou už na první utz :mrgreen: Určitě nám to všem dopadne dobře :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
4395
30.7.10 14:01

Tak to muj manzel se teda zatim se mnou nikam moc nehrne. Asi pujdeme spolecne az na 3D UZ nekdy po 20. tydnu.

• načítám...
4395
30.7.10 14:02

Jen pro upresneni, ja vzdycky od doktora dostanu alespon 3 fotecky, takze prcka vidi, ale jen na fotkach.

• načítám...
12429
30.7.10 14:08

Ten můj by se mnou šel nejradši i na krev :mrgreen: Už teď se hrozně těší na další ko :)

• načítám...
12982
30.7.10 14:11

Peti ty jdeš na 3D po 20tt? to už půjde mimčo blbě vidět, ne? :think:

• načítám...
4395
30.7.10 14:13

Weru muj doktor doporucuje ten 3D mezi tim 20-26 tydnem. A i kamaradka na nem byla nekdy v techto tydnech, tak nevim.

• načítám...
12982
30.7.10 14:14

Peti aha, tak možná fakt je to zase doktor od doktora, ten můj, teda ne můj, ale ten, co to tu dělá, tam má napsáno myslím od 14tt-20tt :think:

• načítám...
1996
30.7.10 14:28

Vitamíny já beru jen kyselinu listovou.Po calibrum se mi dělalo špatně.A když jsme byli teď na tý genetice,tak dokrot se mě ptal jestli beru kyselinu listovou a prej jí mám zatím brát pořád. :-) Jinakjá nejdřív brala babyplan adr. mi řeklaže už můžu mami i když ještě nemám zasebou první trimestr a to jsem byla nějakej 9tt.

• načítám...
3946
30.7.10 14:32

Weruska : nemám na maso ani pomyšlení, snad se to časem změní. Snažím se jíst zatím aspoň ryby.

• načítám...
3221
30.7.10 14:47

ahoj holky. Kočárek vybraný určitě nemám, a když jsem teda koukla na stránky, tak jsem nevěděla na co se zaměřit při výběru… :think:
vitamíny mám, jen si zaboha nevzpomenu jak se jmenujou!!! :zed: jsou ale hnusné, jde z nich cítit rybí tuk!!! Takže je teď budu brát maximálně ob den a pak asi vůbec… uvidím.
Na 3D ultrazvuk se taky chystám, chci se právě domluvit na další KO, kdy můžeme přijít s přítelem na 3D. Jsem zvědavá… To už by snad mohli být v odhadu pohlaví jistější… :dance:

• načítám...
24837
30.7.10 15:06

K vitamínům: beru listovku napsanou od MUDr. a občas zobnu Calibrum, ale ne každý den, jak si vpomenu a doberu jedno balení a kašlu na to 8-)

Celkem se TT bojím, no, jako pokaždé :roll: Tak doufám, že do toho zase nebude mít MUDr. dovolenou jako loni, to jsem pak na výsledky čekala o týden dýl :zed:

Jinak manžel se mnou na UZ chodí, spíš je problém, kam udat děti :lol:

• načítám...
2578
30.7.10 15:22

tak to můj semnou zatím na UTZ taky nebyl - ale určo chci aby semnou jel na ten 3D a to pojedem asi do prahy nebo do ČB.
Já jdu na další kontrolu 16.08 a budou mi brat znovu krev - asi na ty druhý testy - tak snad to bude vše ok a snad se nám mimi taky ukáže 8-)

• načítám...
13837
30.7.10 16:30

já beru listovku a baby plan, proplácí to pojišťovna, tak alespoň něco využiju, páč na kurzy nepůjdu :mrgreen:
Na ko jdem manžel aj dcera semnou, podívají se na UTZ to je pohoda, na 3D nemusím nikam jezdit už ho má aj můj dr. tak jsem ráda a doufám, že tentokrát dopadne 3D líp než u malé, to stál za dvě věci, měla jsem placentu na přední straně a bylo všechno vidět hrozně :cry:

• načítám...
725
30.7.10 17:18

Myspulko kam jdeš na ten screnning do Olmíku?
Já jdu teď 4.8.
S kočárkem nemám problém máme dva a jeden golfáč, takže neřeším, a já jsem zastánce starších a velmi prostorných kočárku, Není nad starý kvalitní fusak z ovčí vlny. :-)

Vitamíny neberu žádné, při prvním jsem brala mamavit, ale teď mám problémy se štítnou žlázou, a když beru prášky na štítnou žlázu a zároveň mamavit, tak špiním, což mě odradilo. Vitamínu mám taky dostatek, zelenina a ovoce ze zahrady. A já i s Nikčou to spořádáme po kilech.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+