Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,
já jsem nějaká převálcovaná
Mám poslední dobou nějaké divoké noci ![]()
Kaspi, tak ať se vám ve dvou a později ve třech dobře bydlí ![]()
Ahoj holky.
Kaspi taky preju at jste v novem bydleni spokojeny a v unoru si tam prinesete zdrave miminko.
Holky, tak fakt regulérně cítím pohyby
Sice ne každý den, ale je to ono
Mám děsnou radost
a moc se těším na ty pořádné kopance, které bude cítit i manžel ![]()
Fragol tak to ti moc závidím
Ale je fakt, že zatímco my prvorodičky si nebudem x týdnů jisté, zda je to ono, ty se svými zkušenostmi to musíš poznat stoprocentně
![]()
Fragol no hlavně, že jsi prcka odhalila
Ty jo, pohyby ve 14tt, to je sen
Kdy jsi je cítila v předchozích těhotenstvích?
Fragol taky zavidim. Alespon mas jistotu, ze je mimi v pohode, kdyz ho citis.
Ja si nejsem jista, ze to poznam dokud mi nebude delat boule na brise ![]()
Fragol-tiše závidím ![]()
Já byla na poslední prohlídce před 14ti dny a jdu zase až za 14 dní. Je to neskutečně dlouhá doba. Doufám, že je vše v pořádku a prcek se má čile k světu. Mám po genetice a velkém ultrazvuku, vše proběhlo v pořádku, tak se tak trošku uklidňuju, že kdyby něco, tak by to zjistili. I když jsem chvílema fakt na mrtvici. ![]()
Fragol: jé tak to je super
![]()
Holky ještě se vás zeptám : jak to je v těhu když chytnete klíště - je to závažný? já ho měla a už je to tak 14dni - a nic mě nesvědí ani se mi na tom místě nic neudělalo ale mám strach jestli něco nemůže chytnou mimísek, asi se ptám trapně ale nikde jsem to nevyčetla
díky
Market já si myslím, že pokud nemáš ty s tím kousancem problémy, pak to klíště bylo OK a mimčo je určitě taky v pořádku ![]()
Wersuko, pohyby tak mezi 14.-15. tt
Jak kdy, třeba u Ondry s pamatuju, že to bylo v 16.tt, byl nějaký lenošný či co ![]()
Market, jak píše Weruska, pokud s tím kousancem nemáš problémy, tak bych nejančila, pohlídej si to, kdyby to náhodou červenalo, tak samo k MUDr., ale preventivně bych to neřešila
Věřím, že to bude dobré ![]()
holky díky: ![]()
no právě já to zatím neřeším - ze začátku mě to tošku svědilo, ale už se to uplně ztratilo a nic tam není.....ale znáte to - mamka je z toho hotová a furt to řeší
tak mi to nedalo a musela jsem se vás zeptat
díky moc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat